praegune kellaaeg 21.06.2025 13:17:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
23.11.2004 14:37:34
35ac 021 probleem |
|
|
kõvasti muusikat kuuldes, äkki jäi ühekõlari hääl nagu väiksemaks, tuli välja, et bass on kadunud, ennem juhtus mul ka, et teine kõll jäi vait, keerasin lahti, kõik juhtmed olid korras, selle membraani juhmele panin rohkem liimi, siis hakkas tööle, nüüd keerasin selle lahti, tegin samamoodi, panin liimi juurde kuna kõik näis korras ja nüüd ei tööta?
Edit:Ma tahaks ta siis kogukasti tööle panna, kui ma selle bassika seal kastist välja võtan, kas nii võib või, kontrolliks?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
erx
Kreisi kasutaja

|
23.11.2004 22:04:09
|
|
|
Liimi paned, siis vaid fikseerib membraanile tinasuka ära, aga kui on ÜHENDUS pooli ja suka vahel katkenud, siis ei tee ju valjukas häält!!
Jooda ikka korralikult see juhe kinni ja siis fikseeri ära. Enne võid testeriga muidugi proovida takistust mõõta. Selleks paned testri otsa membraanil olevale väiksele traadiotsale ja teine teisele. Kui takistus korras, siis jooda juhe kinni ja fikseeri..
Võibolla seetõttu ei teegi häält,et oled niisama selle suka kinni liimind ja ühendus katkenud. Kui ühendus korras ning ikka ei funka, siis võib pool olla vigane...
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|