Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastabahma
HV vaatleja
|
19.11.2004 22:56:11
arvutil on vist kõvaketas ära kadunud kuidagi |
|
|
mul oli selline jama arvutiga et päris mitu korda käis arvuti sees selline plõks et lülituks välja aga ta lülitus kohe sisse tagasi, kuid arvuti jooksis kokku. Aga kui reseti tegin siis sai asi korda kuni uuesti kõik kordus. Oli siis mitu korda nii ära teinud ja ükskord õhtul kui ma oli arvuti ööseks tööle jätnud kuna mul downloadis midagi siis hommikul kui vaatasin oli must taust ees ja valge kiri oli ka. Ta nagu laadis midagi...üks sõna või õigemini nimi on mul sealt meeles - Realtech või midagi taolist. Aga siis ma sain selle probleemi lahendatud kui ma panin windowsi plaadi sisse...aga enne ma muutsin ka midagi ja kui olin ära muutnud siis ta küsis insert boot disk into drive a ja ma panin windowsi plaadi sisse ja sai korda. Õhtul jaätsin jälle arvuti ööseks tööle ja downloadis midagi ja hommikul kui vaatasin siis oli must ekraan lihtsalt. Tegin reseti ja installisin ühte programmi ja siis käis see plõks ja arvuti tegi ise vist reseti ja kui uuesti tööle läks siis oli see asi jälle et insert a bootdisk into drive a and press enter. Tegingi nii...algas windows XP setup ja seal kui ma proovisin kõik kolma asja läbi (set uo Windows Xp, repair the installation of windows xp või lihtsalt oli ka selline et start windows xp) aga arvuti ütles et mul on arvutis kõvaketas tagant ära kadunud. Ma pole selles päris kindel, kuna see inglise keel oli pärsi tehnospetsiifiline ja ma sellist ei oska üldse. Aga ma arvan et oli midagi taolist viga. Muidu on mul ainult 1 kuu vana arvuti: Pentium 4, 3,0 GHz, 512 mb ram, 128 mb videomälu. Et äkki keegi oskab nõu anda mis on juhtunud täpsemalt ja ka lahendust pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
19.11.2004 23:10:51
|
|
|
Kõvakettaga on sul probleem.
1 kuu ja ise midagi ei taipa.
Vii kohe garantiise ja kõik
Ega sul seal kettal midagi väärtuslikku
pole? Sest arvatavasti pannakse uus HDD.
_________________ Teen kodudes elektriasju korda. 40€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused. |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.11.2004 00:20:34
|
|
|
Otsida tuleb viga hoopis ülekuumenemistest ja sellest, et mis on valesti, et asjad üle kuumenevad
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimm
HV kasutaja

|
20.11.2004 01:19:53
|
|
|
soovitan toiteka kriitilise pilguga üle vaadata. endal kah ketas pidevalt kolksus ja masin jooksis kokku peale uute toitejuhtmete tegemist. küllap said juhtmed liiga pikad vms. ja midagi hakkas juhtuma. võtsin uue odavaima codegeni ja asi töötab nagu viis kopikat
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
24.11.2004 17:03:18
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Otsida tuleb viga hoopis ülekuumenemistest ja sellest, et mis on valesti, et asjad üle kuumenevad  |
Alati ei ole kõik tingitud ülekuumenemisest. Nii uue arvuti puhul võib vabalt tegu olla defektse kõvakettaga ja asi vask. Teema algatajale soovitus, et kui ise päris täpcelt ei tea, mis teed, siis parem asi garantiisse viia.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|