Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ajuNolk
HV veteran

|
18.11.2004 01:30:43
|
|
|
Küsimus: Panin demos optionsist reso liiga suureks ja viskas pildi mustaks. Nüüd aga ei oska tagasi panna. hääli kuulen, aga ma ei oska ilma pildita orienteeruda, kust kohast ma saan reso vähemaks panna.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
18.11.2004 01:42:25
|
|
|
ajuNolk kirjutas: |
Küsimus: Panin demos optionsist reso liiga suureks ja viskas pildi mustaks. Nüüd aga ei oska tagasi panna. hääli kuulen, aga ma ei oska ilma pildita orienteeruda, kust kohast ma saan reso vähemaks panna. |
pane nfs käima switchiga /s
speed2.exe /s
või kui lähed sinna kausta siis peaks sul olema ka olemas safemode.bat (eitea tegelt kas demos on)
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
18.11.2004 02:17:13
|
|
|
limp kirjutas: |
ajuNolk kirjutas: |
Küsimus: Panin demos optionsist reso liiga suureks ja viskas pildi mustaks. Nüüd aga ei oska tagasi panna. hääli kuulen, aga ma ei oska ilma pildita orienteeruda, kust kohast ma saan reso vähemaks panna. |
pane nfs käima switchiga /s
speed2.exe /s
või kui lähed sinna kausta siis peaks sul olema ka olemas safemode.bat (eitea tegelt kas demos on) |
Jah, safemade.bat olemas ja sain korda. Imelik on see, et varem ei saanud mängus AA peale panna, läks mustaks, nüüd aga kõik põhjas, ka AA ja reso 1024*... Ning jookseb jumala puhtalt ja vaata, et veel kiiremini kui varem. Pilt on väga ilus, niiväga tahaks juba fulli ja autokesi tuunida aga mida ei ole, on raha.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
18.11.2004 09:46:41
|
|
|
eem kas ja kuidas saab fps näha selles mängud?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
18.11.2004 09:52:10
|
|
|
tiri Fraps alla
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
18.11.2004 10:02:23
|
|
|
Cander kirjutas: |
selline küsimus, et kui ma tahan careeris autot vahetada..kas siis see vana auto kustub ära millega ma sõitsin?
et nagu sõidan tuunitud civicuga...tahan vahetada tuunimata lexuse vastu...kui ma auto ära vahetan, et kas siis
peab uuesti nagu lexusele juppe ostma poest?! ning kas see tuunitud civic jääb alles kusagile garaai? |
loodaks siiski selle kohta natike inffi saada...mul jäi mäng pooleli... lootsin, et teete natuke kiiremini, aga pohlakas..
homme jälle 8) äkki teab keegi selle kohta midagi  |
Kui ostad uue auot, siis vana tuunitud masin läheb automaatselt garaai. Ja uuele stock masinale pead loomulikult uued jupid külge ostma.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
18.11.2004 10:25:27
|
|
|
Gemini kirjutas: |
selline küsimus, et kui ma tahan careeris autot vahetada..kas siis see vana auto kustub ära millega ma sõitsin?
et nagu sõidan tuunitud civicuga...tahan vahetada tuunimata lexuse vastu...kui ma auto ära vahetan, et kas siis
peab uuesti nagu lexusele juppe ostma poest?! ning kas see tuunitud civic jääb alles kusagile garaai? |
loodaks siiski selle kohta natike inffi saada...mul jäi mäng pooleli... lootsin, et teete natuke kiiremini, aga pohlakas..
homme jälle 8) äkki teab keegi selle kohta midagi  |
Kui ostad uue auot, siis vana tuunitud masin läheb automaatselt garaai. Ja uuele stock masinale pead loomulikult uued jupid külge ostma. |
vana auto läheb garaazhi ainult juhul kui sul on garaažis vaba sponsorauto koht. kui ei ole vaba kohta siis küsib et kas tahad sellesama atuo vastu vahetada millega parasjagu sõidad või tahad valida mõne teise enda auto vahetamiseks.
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
1 :: |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.11.2004 10:50:38
|
|
|
Edasiseks teadmiseks:
Autode ja enamuste juppide lahtisaamine ei olene sellest kuimitu % mängust tehtud on(nagu mõned paistavad ekslikult arvavat) vaid mis sõidud tehtud on.Kui URL sõite tegema ei lähe siis ei saagi uusi autosid juurde.Samamoodi on juppidega.Kuna paljusid performance juppe saab nende sõitude eest mida kaardil ei näita, siis selline inimene kes vaatab kaarti ja sõidab kõigepealt seal näidatud sõidud saab asjad ka hiljem, kes viitsib tagahoovides tiirutada ja varakult alati ettejuhtuvad lambisõidud ära teeb saab loomulikult varem.Muidugi mingi statistika järgi ka tekivad lambisõidud juurde peale teatud protsenti või teatud arvu sõitude läbimist niiet kohe alguses mingit LV3 nitro sõitu tegema ei saa minna.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
häpijoii
HV kasutaja
|
18.11.2004 11:05:13
|
|
|
painkillah kirjutas: |
okei siis, esmamulje oli lahe, kuid petlik. tuunimine EI korva kõiki nonsense asju selles mängus
nr 1) downhill drift - eino what the <b>piix</b>? eriti mõttetu drifti vorm. pead sõitma mingil kitsal downhill teel kus liiklus sõidab vastu päris tihedalt - kes sellise lolli idee mõtles. kamoon, keegi ei lähe oma autot retsima sellisele teele. mõttetus
2) dragid suudavad ka ikka eriti haigetel kohtadel aset leida. kiirteel-vastasuunavööndis, traffic on ikka tõsiselt tihe. no mida - meenutab mängu frogger - pead õigel ajal palgi peale hüppama , raske, sisutu ja mõttetu.
3)vastastele ei tunduks nagu kokkupõrge midagi lugema. paneb teine laupkokkupõrkesse seinaga - paneb sama targalt edasi. olen kohanud sama ka enda puhul. kuid ikkagi, sellised asjad võiksid olla küll nii suure reputatsiooniga mängust EEMaldatud.
ja oi neid kaebusi on veel. ei viitsi praegu kirjutada |
Me ei OHI kui mängida ei oska onju.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitigu
HV vaatleja
|
18.11.2004 12:34:24
|
|
|
Aga liiga vara U.R.L.'i sõitma minnes kaotad eelmise leveli sõitmata jäänud asjad ära Seega ei saagi ma nüüd 100% mängust complete'ks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
18.11.2004 12:37:02
|
|
|
Paljudele inimestele eie paista meeldivat see liiklus mis tänavatel toimub. Küll "keerab mingi takso ette" ja küll "tuleb keegi kurvis vastu".
hallooo! tuunitud masinate võidusõit? keset linna? minuarust on liiklus enam kui loogiline
ja pealegi lisab kõvasti vürtsi juurde- kui oleks lihtsalt tühjas linnas tiirutamine siis oleks iiiigav
Üks virin muidugi on see et "tsiviilautod" nii kehvad välja näevad- nad võiks ikka paremini tehtud olla. Eriti ilmne on kontrast sõidetavate masinate ja tänavaautode vahel- nagu hiina vaas ja telliskivi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
18.11.2004 12:37:32
|
|
|
aga näiteks kolmandal levelil on 7 URLi, niiet sõidad 6 ära ja siis teised sõidud. nii saad ju autod kätte enamvähem.
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Maverick-
HV vaatleja
|
18.11.2004 13:11:38
|
|
|
ega keegi ple näinud NFSU2-le seda soundtracki muutmise proget?
oleks väga tasemel, kui saaks omi lugusid sinna toppida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.11.2004 13:36:14
|
|
|
Vajan fpsi numbrit inimeselt, kelle on 9800pro. Hea oleks kui kaart poleks kellatud. Kõik peal, välja arvatud road reflection (tase 1), rain splatter ning motion blur.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syrup
HV kasutaja
|
18.11.2004 14:18:56
|
|
|
olen nüüd seda fulli mõni päev mänginud ja 41% on mängust läbi,igatahes päris äge mäng
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
18.11.2004 14:23:42
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Üks virin muidugi on see et "tsiviilautod" nii kehvad välja näevad- nad võiks ikka paremini tehtud olla. Eriti ilmne on kontrast sõidetavate masinate ja tänavaautode vahel- nagu hiina vaas ja telliskivi. |
... väga hea võrdlus, lisaks veel ka praktiliselt olematu AI nende poolt. Samuti ei mõju ka see kirev ebamaine ümbrus üldse reaalse maise linna interjöörina - sõidaks nagu mingis Quake III maailmas - küll ilus silmale vaadata, kuid kauaks ilu nautimist pole, mingil hetkel muutub pigem häirivaks ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.11.2004 14:27:52
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... väga hea võrdlus, lisaks veel ka praktiliselt olematu AI nende poolt. Samuti ei mõju ka see kirev ebamaine ümbrus üldse reaalse maise linna interjöörina - sõidaks nagu mingis Quake III maailmas - küll ilus silmale vaadata, kuid kauaks ilu nautimist pole, mingil hetkel muutub pigem häirivaks ... |
Eks mujal maailmas ongi linnad sellised kirevad. Ega siis kogu ümbruskond ju silmadele hakka. Ainult teatud kohad. Las Vegast oled ikka ju vähemalt filmidest näinud.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
TD@
HV kasutaja

|
18.11.2004 14:33:56
|
|
|
Selline küsimus et mitu lvlit on neid performance upgrade... mul näitab et igal upgradel 2 lvlit (ECU, Engine,Turbo etc)..Kuid siin räägitakse et on olemas ka 3lvl
_________________ If i start murdering people...there would be none of you left.
-Charles Manson |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
18.11.2004 14:35:28
|
|
|
... ju siis mulle ei meeldi nii ülepakutud kirevus. Kindlasti jookseks mäng ka paremini, kui oleks kirevusele tiba vähem tähelepanu pööratud ja olemasolevat põhjalikumalt viimistleda viitsitud. Hetkel tundub mulle, et selle kirevusega ongi püütud kompenseerida muid puudujääke ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.11.2004 14:38:49
|
|
|
Jah, nõus. Mulle ka ei meeldi kirevus. Lihtsalt märkisin, et see on mängutegijatele tavaline, et nad pole loonud mingit ulmelinna 25ndast sajandist.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
18.11.2004 14:41:19
|
|
|
TD@ kirjutas: |
Selline küsimus et mitu lvlit on neid performance upgrade... mul näitab et igal upgradel 2 lvlit (ECU, Engine,Turbo etc)..Kuid siin räägitakse et on olemas ka 3lvl |
street, pro ja extreme peaks olema
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
18.11.2004 14:42:40
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
TD@ kirjutas: |
Selline küsimus et mitu lvlit on neid performance upgrade... mul näitab et igal upgradel 2 lvlit (ECU, Engine,Turbo etc)..Kuid siin räägitakse et on olemas ka 3lvl |
street, pro ja extreme peaks olema |
Kindlasti on 3 levelit. Kusjuures, mõnes poes ei näita kõiki leveleid. Ju siis pole veel jõudnud sinna
EDIT: Kusjuures on võimalik võita veel neid unique asju. Ei tea küll kas nad ka väga palju paremad 3 leveli komponentidest on...
_________________ PSN: weaselEST
viimati muutis weasel 18.11.2004 14:46:58, muudetud 1 kord |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZerOZer05
HV kasutaja
|
18.11.2004 14:44:35
|
|
|
On jah 3 levelit kinnituseks TD@ le
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.11.2004 14:47:35
|
|
|
sedas minagi vaatan , et tuli SMS, lvl 3 ECU olemas aga no poes on ainult 2. olemas . juu siis vaja järgmisesse tõmmata .
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|