Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kuri loom
HV vaatleja
|
18.11.2004 00:56:39
Arvuti ei booti uue HDD'ga (help) |
|
|
Selline häda siis mul, et kui topin uue HDD masinale taha siis enne veel windowsi startimist, kui ta seal oma andmeid krõbistab,
tuleb selline error: Vertifying DMI Pool data..... ja edasi ei liigu, kaputt.
Sõbra juures töötas kõik normaalselt. Kas see ka midagi loeb et mul (põhi-kõvaketas) S-ATA on ja see kräula mida ma sinna sisse üritan orgunnida tavaline vana saast on? Väga hädasti oleks vaja sealt pahn kätte saada.
Ehk keegi tark onu oskab aidata?
_________________ Urr |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.11.2004 01:00:17
|
|
|
Kettale ei meeldi, et sa teda Kräulaks kutsud
Tegelt on aga asi eeldatavalt kas bios-i seadistustes vms. Pane ketas üksi tööle ja vaat mida siis räägib, kui siis ka "mossitab", siis Su sõbra masinas ketta lugemine või formaatimine vähe teine kui Sinu masinas
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri loom
HV vaatleja
|
18.11.2004 01:12:14
|
|
|
ketas üksi ei tööta... tal format tehtud ja failid peale pandud - Bios on mul mingi selline mida ma ise esmakordselt näen... mul amd 64 ja sellele vastav mingi imelik.. julla, primary IDE ja secondary IDE on Tühjad... neid muuta ka ei saa... mitte kusagil BIOSis ma oma õiget HDDd ei leia... ainult uue tunneb ära. Nutu tuju tuleb peale... terve õhtu kõikvõimalikke kombinatsioone proovinud biosis.
_________________ Urr |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
18.11.2004 01:14:42
|
|
|
no pane kettastel jumperid õieti. üks primary masteriks (Systeemi kettas) ja teine primari slave 'iks.
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuri loom
HV vaatleja
|
18.11.2004 01:30:58
|
|
|
Seda olen ka proovinud, infinite struggle with the bad ass hard drive
_________________ Urr |
|
tagasi üles |
|
 |
sund
HV kasutaja
|
19.11.2004 23:01:51
|
|
|
kuskil biosis oli sellinekoht, kus sai selle teise ketta disableda ja siis töötab küll. Mul sama jama epox-ga oli
_________________ *Rikastel on omad seadused.
**Vaestele kehtivad need samad seadused, kuid neil pole nii palju raha! |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
20.11.2004 10:13:16
|
|
|
sund, MIs see sinu postitus kasu annab ?
Jumperid muidu õieti ?
Testi kas ta ainult selle kräula tunnneb ära ?
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
chumba
Kreisi kasutaja

|
20.11.2004 10:26:16
|
|
|
Nagu aru saan,on teine ketas ata ja ühendatud selle serilelli junniga sata porti.Sellisel juhul,ühenda sata ketas sata1 porti,ata ketas sata 2 porti ja jumper tõsta sellel MASTERIKS.
Siinjuures eeldan veel seda,et op.süsteem on sata kettal.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|