Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Tänapäeva kooli poolt pakutav IT haridus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 13.11.2004 00:57:55 vasta tsitaadiga

irw...mõtte neil nii võimsatel tukkidel tööarvutina on...

Ma arvan et täiesti piisab p3 866mhz, 128-256sdr ram, kövaketas 20gb(või isei 10gb)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 13.11.2004 11:32:52 vasta tsitaadiga

kes7 kirjutas:
peris hea kool siis. meil on aint mingi cellud. icon_razz.gif 2.4 giga, kui ma õigesti mäletan.icon_wink.gif aga arvutitunnid on küll mõttetud olnd. mingi excel ja word ja muu põnev mikisoft'i propageerimine. icon_lol.gif

Nii, aga ütleme, et teile õpetataks hoopis OpenOffice't, kas siis oleks nad sinu jaoks huvitavamad icon_question.gif Arvatavasti mitte.
Soovitan soojalt alguses ikkagi kõikil nii word kui ka excel selgeks õppida (või siis OO), ei ole see midagi nii lihtne, kui alguses arvate icon_exclaim.gif
Excel on julmem progremisprogramm kui tavakasutaja julgeks ettegi kujutada ja wordist niipalju, et olen näinud kümneid ja kümneid inimesi, kes ei oska isegi wordis sisukorda teha, valemite sisestamisest rääkimata. Kahjuks näeb neid ka tulevikus icon_neutral.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WerteX
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2004 11:37:02 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Materjal on hea, aegunud.

Minu klassist ei tea siiani mis Xp on ja mida sellega teha.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
Grass
HV kasutaja
Grass

sõnum 13.11.2004 15:11:52 vasta tsitaadiga

suurpealik kirjutas:

Excel on julmem progremisprogramm

mul ideaalne näide pakkuda: töötasin saku õllekas vahepeal: seal kasutatakse suht julmi excelitabeleid. Oli suht näha et mõne tabeli koostaja polnud seda asja õppind. See vist suht esimene kord elus kui mingi kooliõpetusest kasu on olnud. Koolis kül IF ja SUM võrranditest asi kaugemale ei läinud a täiesti piisav, et natuke mõeldes ja googlet lapates võrrandid ümber kirjutada vähe andekamateks.
Aga, näiteks samas koolis sama õpetaja on excelist täpselt nii teadlik et seal annab liita lahutada ja vist ka korrutada... selliselt juhul kaob asjal vaixelt idee ära....
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Kirves
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 15:26:46 vasta tsitaadiga

Allpool igasugust väärtust icon_mad.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 1 :: 0
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 13.11.2004 15:43:23 vasta tsitaadiga

Excelis on selline suurepärane abimees nagu seda on Visual Basic icon_wink.gif Siis jäävad kõik lahtrid tohututest valemitest puhtaks icon_exclaim.gif
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 13.11.2004 17:05:29 vasta tsitaadiga

tuleb tunnistada, et igasugused office-id ja möllud jäävad ka mul natuke kaugeks. ei kasuta eriti ja seetõttu ka ei valda. dreamweaver palju kodusem... icon_rolleyes.gif
notepad ajab ka asjad kenasti ära.

peaks vist asja käsile võtma ja ära õppima ja siis saaks ka CV-sse suurte tähtedega kirjutada, et valdan seda ja seda... icon_lol.gif

pistong
Kreisi kasutaja
pistong

sõnum 13.11.2004 18:18:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nii, aga ütleme, et teile õpetataks hoopis OpenOffice't, kas siis oleks nad sinu jaoks huvitavamad icon_question.gif Arvatavasti mitte.
Soovitan soojalt alguses ikkagi kõikil nii word kui ka excel selgeks õppida (või siis OO), ei ole see midagi nii lihtne, kui alguses arvate icon_exclaim.gif
Excel on julmem progremisprogramm kui tavakasutaja julgeks ettegi kujutada ja wordist niipalju, et olen näinud kümneid ja kümneid inimesi, kes ei oska isegi wordis sisukorda teha, valemite sisestamisest rääkimata. Kahjuks näeb neid ka tulevikus icon_neutral.gif

ja ma tean küll et saab igast toredaid asju teha. kui me oleks neid teinud, oleks ehk isegi huvitav olnud. aga asi selles, et me mitu aastat tegime peaagu samu asju... wordis kujundasime teksti ja excelis... excelis tegelikult lõpupoole tegime ka raskemaid süsteeme. oleks võinud aint natuke kiiremini edasi võtta seda. icon_razz.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Tänapäeva kooli poolt pakutav IT haridus mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.