Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  NFS: Underground 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 57, 58, 59  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anti144
HV vaatleja

sõnum 13.11.2004 00:30:35 vasta tsitaadiga

Mul nimelt jõnksutab see mäng täis graafikaga mängides...Kas võib asi olla driverites...keegi võiks täpselt aidata mul neid draivereid tõmmata, sest ati lehelt ma ei saa kahjuks aru mida tõmmata jne...video on club 3d 128 9800 PRO...see poleks loogiline et kaart jääb lahjaks icon_eek.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
solution
HV Guru
solution

sõnum 13.11.2004 00:30:35 vasta tsitaadiga

kuidas te autosid tuunida saate?Palju pangas raha olema peab?VÕi lihtsalt teen palju sõite ja asjad lähevad lahti?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 00:49:09 vasta tsitaadiga

nonii. 640x480 kõik low või off peal jookseb talutavalt. enamus ajast siiski natukene "aegluubis" , vahest päris hullusti , kuid ka vahest täiesti korralikult. saab mängida küll.

masin profiilis icon_razz.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.11.2004 01:43:36 vasta tsitaadiga

solution kirjutas:
kuidas te autosid tuunida saate?Palju pangas raha olema peab?VÕi lihtsalt teen palju sõite ja asjad lähevad lahti?

otsi poode, siis saad erinevaid asju lahti...
järgmine tase tuleb vist Underground Racing League's edasi jõudes...
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 13.11.2004 02:11:19 vasta tsitaadiga

panin uued nVidia driverid ning asi hakkas tööle. huvitav, et demo töötas vanadega ideaalselt :O
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
Null
HV kasutaja
Null

sõnum 13.11.2004 02:29:57 vasta tsitaadiga

KeNtSiK kirjutas:
minu vormel ka siis icon_biggrin.gif
http://www.estoniansoldiersteam.pri.ee/failivahetus/autu.JPG

(see plekk kapoti peal on mingi bug, tegelikult seda pole)

Kena, kuid kuda juba nii kaugel, et kõik põhjas? :/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 13.11.2004 03:38:20 vasta tsitaadiga

Null kirjutas:
KeNtSiK kirjutas:

xiit !

prints
Kreisi kasutaja

sõnum 13.11.2004 04:08:02 vasta tsitaadiga

KeNtSiK, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 26
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.11.2004 06:19:08 vasta tsitaadiga

väike nõuanne neile kes Outrunis kotti saavad icon_wink.gif icon_biggrin.gif sõitke vastasele kõrvale ja sõitke kyljelt sisse ja lykake ta teistpidi,ise samal ajal kiirust kaotamata...mulle enam nii ei meeldi võita...niimoodi lykates on mul 90% võidud mingi 5-9 sekundiga icon_biggrin.gif 8) aga pikalt ja oskuslikult mööda linna kimada vastasega on thumbs_up.gif imo
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
marten1991
HV kasutaja
marten1991

sõnum 13.11.2004 08:15:00 vasta tsitaadiga

KeNtSiK, sul praegu nähtud HV-laste seast ilusaim auto thumbs_up.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 9 :: 4
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.11.2004 09:51:31 vasta tsitaadiga

LMAO mul on AA by default põhjas, maha v6tta ka ei saa icon_biggrin.gif
seepärast ka fps madal, demos oli asi k6ik timmis icon_rolleyes.gif

KeNtSiK
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 11:52:31 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
Null kirjutas:
KeNtSiK kirjutas:

xiit !

ei ole xiit! olen kogu vaba aja lihtsalt seda mänginud. btw mul alles 50% tehtud (kuskil 110 race ja enamus asju lahti)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 15
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 11:55:06 vasta tsitaadiga

hardi_k kirjutas:
tänase öö vili siis
praegune

.. 640*480 pole kll eriti tore mängida .. aga mis teha icon_razz1.gif

aga ole rõõmus , sa saad 3dmark2001SE's täpselt 2x rohkem punkte kui mina , ja ma mängin kah NFSU2'e icon_razz.gif
tagasi üles
darknes89
Kreisi kasutaja
darknes89

sõnum 13.11.2004 12:06:39 vasta tsitaadiga

kas keegi selle megalow partsi leidis pliis tehke screen...tahaks näha mis seal on ja kus see asub
Rocky
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 12:10:38 vasta tsitaadiga

Mäng on hea, midagi pole eriti nuriseda. Aga on üks suur PROBLEEM.
Nimelt mängides paneb arvuti alati suvalisel hetkel pange ja teeb automaatselt restardi. Mõnikord saab paar sõitu ära teha, vahel paneb kohe garaažist linna laadides pange. Huvitaval kombel oli täpselt sama probleem NFSU ühega.
Patch 1.1 on peal, video draivereid olen vahetanud, mingit kasu pole. Videokaarti klokkinud pole ja peale pange panemist näitab bios süsteemi kohta stabiilselt 42-45 kraadi, seega ülekuumenemises asi ei ole. icon_neutral.gif icon_question.gif

.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 13.11.2004 12:22:44 vasta tsitaadiga

Vajutad sõitmise aja "T" klahvi icon_wink.gif
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 13.11.2004 12:28:41 vasta tsitaadiga

yldiselt selle teema kysitluse põhjal ei näe suurt miskit peale selle et inimestel ATI kaarte rohkem kui NVIDIA omasi. sest iga tarnija kaardiga suht võrdne suhe palju probleeme inimestel on. umbes 30% olenemata kaardist(mis on julm näitaja ju tegelt). seega ei ole asi kaardis kinni vaid opis mäng ise probleemne. thumbs_down.gif
(endal küll probleeme pole va yks kord kui asi ime kombel ajas värvid ilgelt sassi ja läks hullult aeglaseks, mängust välja ja uuesti siise ja kõik toimis jälle hästi).

X-Tream99
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 12:34:19 vasta tsitaadiga

X-Tream99 kirjutas:
weasel kirjutas:
X-Tream99 kirjutas:
nii see jama ei saa olla mängu viga et mul vajutab automaatselt asju!Proovisin nüüd NFSU1 ja seal on ka nüüd sama jama 3kuud tagasi ei olnud icon_sad.gif kas tõesti võib olla mingi viirus või on lihtsalt klaviatuur omadega sassis?

ega sa whatpulse ei kasuta? sesuhtes et endal on ka vahepeal nagu whatpulse ei jõua kõiki nupuvajutusi ära registreerida vms ja klaviatuuril oleks nagu pikad juhtmed vms. aitas Whatpulse Priority muutmine task manageris

milleks ma ta muutma pean?realtime,high,abovenormal,normal,belownormal,low? icon_question.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 13.11.2004 12:41:28 vasta tsitaadiga

krt ma aru ei saa, mul kõik racingud ära kadunud, sõitsin civikuga kõik raced ära, ostsin ühe dziibi ja jälle pole eriti race, ja teiseks tuunida väliselt ka ei saa, pole kohta kuskil?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.11.2004 12:52:31 vasta tsitaadiga

... esmamulje mängust - lööb silme eest kirjuks - kõik see tulede, reklaamide ja läikiva asfalti virr-varr mõjub kuidagi kummastavalt. Teinekord, kui kaarti ei jälgi, võib lausa raskusi tekkida õige teeotsa märkamisega ja üsan tihti ajab segadusse, kuhu üldse sõitma peab. Kõrvaltvaatajana on muidugi üsna nauditav vaatepilt, selline linnas kimamine, kuid mängijana, tuleb teinekord tegelda rohkem orienteerumise, kui sõidu nautimisega, kuna kogu see tohuvapohu on küllaltki eksitav. Suurel kiirusel jäävad ka tänavad suht kitsaks ja kaardilt tee jälgimine, lõppeb suht tihti mõnele suvalisele autole sisse põrutamisega. Vahest tekib tunne, nagu mängiks pinball'i, kus kuul põrutab kellade ja vilede saatel seinast seina ja vastu erinevaid objekte. Linn on suisa kanaarilinnu kombel kirev, kuid kui hakata süüvima rohkemasse, kui vaid dekoor paista laseb, siis on tegemist küllaltki tühja ja kõleda linnaga, mis jätab kohati lausa ebamaise mulje.

Juhitavus pole just palju muutunud, kuid jätab siiski vähe parema mulje kui eelmises osas. Ka üldine mängitavus tundub tänu vabale liikumisvõimalusele parem, kuid see ei anna ikka päris sellist efekti, kui oleks lootnud. Samas, osade komponentidega, nagu SMS'id ja muu selline on nagu vähe üle pingutatud - kes neid küll lugeda viitsib sellise mängu puhul ? Samas, muidugi on autosid rohkem ja valik mitmekesisem, pole ainult viimaseaja mudelid, vaid esineb ka märksa vanemaid, ning isegi džiibid on esindatud. Kõike nänni, mida autodele juurde riputada on samuti märksa mitmeksesisem valik ja on lisandunud elemente, mida varem muuta ei saanud n. autostereo.
Muidugi oli juba ette teada, et purunemist mängus ei esine ja matsu pannes see autot kuigivõrd ei mõjuta, aga ikka mõjus see kuidagi vanamoodsalt, ilmselt on viimaseaja mängud oma kenade purunemismudelitega mind juba ära hellitanud.
Muusikaline taust mind kohati lausa üllatas, kuna lood on märksa rafineeritum valik, kui ennist, kuid minu subjektiivse maitse kohapealt, tundusid eelmise osa lood, kuidagi paremini keskkonda sobivad.

Mängumootoris paistab tsipa kõpitsetud olevat küll, kuna nüüd saavad seda ka suht lahjade kaartide omanikud rahuldavalt nautida. Vähe ehmatas FSAA määrang, mis on juba algseadetes põhjas, ning see tõmbas FPS'i päris korralikult alla. Samas, kui maha võtsin, siis sain aru, miks see kohe peal oli, kuna ka 1280x1024 reso näeb ilma selleta välja kohati nagu 800x600 või veel väiksem st. tekstuuride viimistlemisega, pole selle mängu puhul küll eriti vaeva nähtud.
Üldine kvaliteet väga hull ei paista, kuid üht-teist ikka ette tuleb, mille põhjust ei oska muuga, kui toore koodiga, seletada.
Mina paigutaks selle mängu rohkem kooliealiste mängumaale, kuna ennast pani see mäng tundma vähe vanana - ei paku enam sellised kirevad arcade kimamised nii suurt naudingut, kui kunagi varem oleks seda teinud ...

volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 13.11.2004 13:16:24 vasta tsitaadiga

sain kah fulli ja mulje on super,eriti hea on muusika, saaks kuskilt soundtracki thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
acer
HV veteran

sõnum 13.11.2004 13:16:44 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
väike nõuanne neile kes Outrunis kotti saavad icon_wink.gif icon_biggrin.gif sõitke vastasele kõrvale ja sõitke kyljelt sisse ja lykake ta teistpidi,ise samal ajal kiirust kaotamata...mulle enam nii ei meeldi võita...niimoodi lykates on mul 90% võidud mingi 5-9 sekundiga icon_biggrin.gif 8) aga pikalt ja oskuslikult mööda linna kimada vastasega on thumbs_up.gif imo

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
see on ainuke võimalus, kui konkurent pinda käima hakkab. NFSU1-s sai ka sama moodust kasutatud.
tagasi üles
ranz
külaline

sõnum 13.11.2004 13:18:16 vasta tsitaadiga

Arva ära herr moderaator mutabor miks ma tegin oma probleemi jaoks uue teema... lihtsalt sellepärast, et olemasolev teema on juba meeletult pikk, ja selliset asjast ei ole siin mitte sõnagi juttu ning otsast lõpuni teemat läbi lugedes sain ka aru, et mitte kedagi see ei koti ka icon_sad.gif sest kuskil eespool oli ka kellelgi miski probleem ja sellele probleemile vastust ta ei saanduki, nii et olen ma oma murega siiski üksi.
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 13.11.2004 13:19:55 vasta tsitaadiga

ranz kirjutas:
Arva ära herr moderaator mutabor miks ma tegin oma probleemi jaoks uue teema... lihtsalt sellepärast, et olemasolev teema on juba meeletult pikk, ja selliset asjast ei ole siin mitte sõnagi juttu ning otsast lõpuni teemat läbi lugedes sain ka aru, et mitte kedagi see ei koti ka icon_sad.gif sest kuskil eespool oli ka kellelgi miski probleem ja sellele probleemile vastust ta ei saanduki, nii et olen ma oma murega siiski üksi.

panin seda ka ise tähele(mäng hangus kohe alguses). õnneks sain tänu driverite vahetamisele asja korda.
soovitan sul googldada.
tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 13.11.2004 13:25:59 vasta tsitaadiga

keegi võiks kõik patchid välja tuua, mul mingi imelikku kammi pärast pilt ei jookse nagu ennem jooksis icon_confused.gif ja demos oli metsikult hea.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
ranz
külaline

sõnum 13.11.2004 13:26:40 vasta tsitaadiga

Nu mul on peal uusim DirectX (9.0c) ja uusimad videokaardi driverid aga siiski asi tööle ei jookse. Viga on kuskil masinas, kuid kus ja milles, vat seda ise välja ei jaga.
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 13.11.2004 13:39:23 vasta tsitaadiga

no pekki ma olen vihane, üks mingi sõidukoht on jäänud, mulle pannakse mingid krdi skylined ja hullemad tuunitud autod kõrvale, kui mul on stock dziip krt stardis on nad juba mu eest kadunud. Krt mul on 2 autot, ühest ei saaks lahti et pappi saaks, no lihtsalt ennem oli 8000 kui ostsin ühe hummeri tuunisin ära, ja ostsin mingi väikse auto veel juurde, aga millegi pärast kaob mul alati tuuning ära, ja nüüd lihtsalt autod sõidavad eest ära, ei saa kätte sõida kuidas tahad, mingi perversne mäng, tra närvidele käib.
tagasi üles
Null
HV kasutaja
Null

sõnum 13.11.2004 13:48:18 vasta tsitaadiga

Kas muidu oma autode maha müümisel raha ei saagi ve? Et kui auto on tuunitud ning tahad ta välja vahetada mõne muu põhja vastu, et see ära tuunida. Ma nagu pole vist saanud. :/
tagasi üles
TD@
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 13.11.2004 14:17:25 vasta tsitaadiga

keeegi oskab öeda kus asub specialities shop? kus saab neon tulesi ja window tinte icon_question.gif
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 13.11.2004 14:28:49 vasta tsitaadiga

mina ei tea enam, sõitude eest raha ka ei saa, enam tegin seal world mapis 4 sõitu mitte muffigi pappi ei saa, on mingi üks sõit jäänud, mida olen korra juba sõitnud, seal autode vastu ei saa, lihtsalt sõidavad eest ära. Ei oska nagu midagi teha, mis pekki kukkunud mäng see on, pärast seda kui dziibid tulid on kõik per.
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 13.11.2004 16:02:32 vasta tsitaadiga

kuidas neid body värk muuta saab, kõikidel autodel on, mul ei olegi, ja kas tingimata peab uusi autosi ostma?
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 13.11.2004 16:27:52 vasta tsitaadiga

üks asi mida ma ootasin nfsu2 est olid mendid. üks korralik streetrace pole ikka streetrace kui pole mente icon_wink.gif
et ikka vahepeal oleks actionit ka icon_razz.gif
vahepeal sai unistatud et oleks flatout koos nfsu2 tuunimisvõimaluste/autodega , võttis suu vett jooksma icon_razz.gif

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
cala
HV kasutaja
cala

sõnum 13.11.2004 16:29:23 vasta tsitaadiga

ma täheldasin eile öösel, et kui üle katuse käia siis klaasid lööb ikka ilusti ämblikuvõrguks:D samas vihm käib pinda, need piisad ekraani peal on nii mõnigi kord tänaval parkiva (loe aeglaselt liikuva) sõiduki ära varjanud ja pilti moonutanud:(

poodide leidmine oli oodatust kergem. SMS idega saad vihjeid et kuskandis üks või teine poekene on. siis lähed ja kulged sealkandis, jälgid muidugi liiklusmärke, et kuhu suunda jääb roheline (body shop) kuhu suunda punane kuhu kollane (car specialities) mingil hetkel näed tänaval vastavat värvi lampe, ja siis poel muud kui otsida väikest sissepääsu sisehoovi;)

paar tundi exploremise peale ja linnas outrune tehes leiad kõik varjatud poed üles;) enamik poode on kuskil kõrvalistel tänavatel. suure peatänava ääres oli mälu järgi ainult se specialities shop. sinna saab sajaga sisse sõita:D

acer
HV veteran

sõnum 13.11.2004 16:39:04 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:
mäng väga hea 50% hetkel läbi ja 6800gt jooksutab seda mängu nagu siidi AA/AF PÕHJAS thumbs_up.gif

nagu minu GF2 Ti thumbs_up.gif
tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 17:11:12 vasta tsitaadiga

Mh Outruni vennad on linnast kadund rsk,kurat kardavad mind vist.
MIngi kaanele sain ka ,et linna kuumim auto ,peale seda pole näinud icon_sad.gif

Oliver112
HV veteran

sõnum 13.11.2004 17:36:56 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
darknes89 kirjutas:
öelge nüüd kus asub see megalow parts i pood.....

kesklinna lääneosas...
sul peaks selle kohta SMS ka olemas olema...

Äki saaksid pildi oma world mapist panna? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 13.11.2004 17:42:41 vasta tsitaadiga

Vabandan, kui ei ole väga hoolikalt teemat lugenud, aga kas keegi saab öelda, kust ma leian save game-i failid?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 13.11.2004 17:47:49 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Vabandan, kui ei ole väga hoolikalt teemat lugenud, aga kas keegi saab öelda, kust ma leian save game-i failid?

samas kohas kus esimesel osal
C:\Documents and Settings\"kasutaja"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

megalow kui ma ei eksi peaks see olema SiiN
ajasin natuke vana romu ka ilusamaks

viimati muutis Tbit 13.11.2004 18:02:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 265 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 230
tagasi üles
X-Tream99
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 17:49:21 vasta tsitaadiga

[quote="X-Tream99"]
X-Tream99 kirjutas:
weasel kirjutas:
X-Tream99 kirjutas:
nii see jama ei saa olla mängu viga et mul vajutab automaatselt asju!Proovisin nüüd NFSU1 ja seal on ka nüüd sama jama 3kuud tagasi ei olnud icon_sad.gif kas tõesti võib olla mingi viirus või on lihtsalt klaviatuur omadega sassis?

ega sa whatpulse ei kasuta? sesuhtes et endal on ka vahepeal nagu whatpulse ei jõua kõiki nupuvajutusi ära registreerida vms ja klaviatuuril oleks nagu pikad juhtmed vms. aitas Whatpulse Priority muutmine task manageris

milleks ma ta muutma pean?realtime,high,abovenormal,normal,belownormal,low?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 13.11.2004 18:07:42 vasta tsitaadiga

palju neid outrune tuleb teha, et saada mingi special tükk?
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 13.11.2004 18:11:31 vasta tsitaadiga

erm...ma arvan et teatud tyypidega saab... ma juba engine ja rimid saand icon_razz1.gif loodan et varsti saan veel midagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 13.11.2004 19:31:46 vasta tsitaadiga

mehed-mehed, ega neid kõiki poode polegi kaardi peal ju näha.
Väike TIP:
pane tähele, kui sõidad linnas ringi, natuke teistsugust tänavavalgustust - eredama vihuga ja eri värvi: performance shops on sinine, car lot helesinine, graphics shop punane, specialties beez jne.
ja muide, erinevates poodides võivad olla erinevad vidinad lahti - näiteks ühes on turbo stage 2, teises põle võtta icon_idea.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 13.11.2004 20:07:53 vasta tsitaadiga

Kurat see nitro värk on eri nõme seal. Peab mingeid trikke vms. tegema, et nitrot saada.. Minu arust oli NFSU küll vähe parem NFSU 2'st. NFSU reaalsem jne.. Kui sealt midagi paremat nüüd ei tule, siis minult on küll suur pettumus selle kohta..
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
Null
HV kasutaja
Null

sõnum 13.11.2004 20:19:23 vasta tsitaadiga

Minu arust on tobe see, et enamus Drag'e on peidetud. Minu arust on need Drag'd parimad üldse.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 20:22:27 vasta tsitaadiga

siiski parem kui esimene osa , sest on olemas se n.ö. vaba voli sõita linnas ringis .
mitte ei anta ette ainult teatud sõite ja teatud juppe kohe kätte .
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 13.11.2004 20:23:41 vasta tsitaadiga

Drag on nõme minu arust. endlae eriti ei istu. Kõige lahedamad on spirindid või need vormeli rajal ringisõidud thumbs_up.gif Dragis pole midagi uvtavat... keera ainult õigel ajal käiks sisse ja oota kuni tuleb mustvalge joon.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 20:29:45 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
Drag on nõme minu arust. endlae eriti ei istu. Kõige lahedamad on spirindid või need vormeli rajal ringisõidud thumbs_up.gif Dragis pole midagi uvtavat... keera ainult õigel ajal käiks sisse ja oota kuni tuleb mustvalge joon.

ning kui üks kord valesti sõidad siis teine kord seal kohas nagunii ei eksi
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.11.2004 23:54:34 vasta tsitaadiga

üsna tore on teha X'i, kui sind seina rammitakse ja järgmine auto nii piisavad 5-6 sekki kinni hoiab...

oijah, välimust on, ideed on aga AI on selline, et mu sõrmed ei paindu neid sõnu kirjutama, mis hetkel mu peas ringi lendavad
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Null
HV kasutaja
Null

sõnum 13.11.2004 23:59:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
üsna tore on teha X'i, kui sind seina rammitakse ja järgmine auto nii piisavad 5-6 sekki kinni hoiab...

oijah, välimust on, ideed on aga AI on selline, et mu sõrmed ei paindu neid sõnu kirjutama, mis hetkel mu peas ringi lendavad

Kusjuures mulle ei meenu mitteükski EA mäng, kus oleks hea AI. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 14.11.2004 00:23:05 vasta tsitaadiga

SLRR minu arvates isegi parem mäng. Mis siis, et need "bug'id" tal sees, parem ikkagi. Saab sõita nii päeval kui öösel, teha autot mitmeid erinevaid moode jne. Mulle see mäng eriti ei istu.. NFSU'ga oli samat moodi: hirmsast tahtsin saada, aga kui kätte sain, tegin igavusest läbi. Sama on ka NFSU 2'ga. Kahju..
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  NFS: Underground 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 57, 58, 59  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.