Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  STV internetiühendus? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
entusiast
HV veteran
entusiast

sõnum 10.03.2004 18:36:34 vasta tsitaadiga

K: Tere! Öelge, kas teie internetiühendusel on mingisugused tulemüürid ka peal! Kui on, siis kas oleks võimalik saada ühendust ilma tulemüürideta?
V: Võib ka tulemüürita aga on ohtlik. Meie sellist riski enda peale ei võta.

icon_eek.gif icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 28.03.2004 19:57:18 STV Simple 1024/256 pole normaalne ühendus vasta tsitaadiga

Simple pakett 1024/256 kohta võin öelda et download on kuskil 120-150 KB/s, upload on väga vilets (5-6 KB/s hot-i, 20 KB/s STV-ftp servu Tartus, kuigi kazaas on minult downitud isegi 50-60 KB/s väga harva ).
Mängimeseks pole serverit saanud teha, ftp serverit pole ka saanud teha, eMules downib üliharv ja siis 0,5-3 KB/s MAX on üldse 12 KB/s olnud. Ilmselt on viga minus kuigi mine sa tea. Kui keegi omab sama ühendust siis ma oleks väga tänulik kui keegi seletaks kuidas
1) saada lahti LowID-st eMules?
2) teha ftp serverit?
3) kas selle ühendusega on võimalik luua andmevahetust arvuti1 ja arvuti2 vahel (mõlemast saab kummassegi UPida Downida)?

blend
HV kasutaja
blend

sõnum 28.03.2004 21:11:58 vasta tsitaadiga

See upload on kehv olnud juba sellest ajast peale kui Surflink kõige naha ja karvadega STV kätte läks. Varem oli hoopis selline veider olukord, kui up oli 700 ja down 256 Kb/s. Hetke s... upload'i teenusepakkujad suurt kommenteerida ei taha, vaid lubavad, et kohe-kohe läheb paremaks. Viimane suur tähtaeg oli märts, kuid nüüd aetakse hoopis sellist juttu, et bürokraatia tõttu seisavad mingid paberid juba mitu nädalat teel Tallinasse. Ja üldse on nad enda arvates maailma parimad teenuseppakujad, kelle firma põhineb kodumaisel kapitalil ning igal võimalusel tehakse kõik konkurendid maha. Oma muredel leiad lahenduse ilmselt teenusepakkujat vahetades. STV stiilis ADSL'i jagamisest pole IMHO paremat kiirust kohe kuidagi loota.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Mr.Cool
HV vaatleja

sõnum 28.03.2004 22:02:10 vasta tsitaadiga

Mul kaa STV ühendus, kõige rohkem on netti ära olnud umbes 1 nädal, aga tegelt see polnud STV süü kaa Korteriühistu oma ei teatanud katuseparandajatele et kaablid jooksevad sealt ja ümbruskonnas olid kaa kõik netita.
Muidu on kõik ok kui välja arvata uploadi kiirus ja tihedased katkestused, kuid sealjuures on mul allalaadimis kiiruseks umbes 1,4-2 Mbit/sec ja maksan ainult 180.- kuus, mingi maja peale jagatud nett on vist muidu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 29.03.2004 23:53:51 vasta tsitaadiga

Khmmm... SOHO... upload... jah, 320 küll ainult (ja *päris* nii palju saab ainult haruharva kätte) aga WWW server elab suht talutavalt (ja *on* ka muud väljas, kui vaid HTML lehed). Omaette küsimus kas need need vaesekesed, kes mingil arusaamatul põhjusel just minu masina on tõmbamiseks valinud, asjast samamoodi arvavad icon_wink.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eimz
HV vaatleja

sõnum 31.03.2004 16:06:42 vasta tsitaadiga

Minul on siis Saturn ..... nüüd on see pakett ka mingiteks juppideks jagatud. Igatahes maksan kuus 341.- ja kiirused on 1024/1024. Selliste kiiruste ja hinnaga paketti küll enam pole aga ega ma karjuma ka ei lähe icon_smile.gif . Kvaliteet on suht ok ..... üle 10 min üldjuhul maas ei ole ja kiirused on ka nagu lubatud. Eriti hea on megane uplink. Hea sõpradele stuffi saata
Klienditeenindusest pole vist enam mõtet siin rääkida, sest seda siin juba piisavalt maha tehtud. Klienditeenindus muidugi selle värgi kohta öelda, mis neil seal on, on ikka ilmne liialdus.

deepavs
HV vaatleja

sõnum 12.04.2004 20:48:47 vasta tsitaadiga

Mõned vastused (STV moderaatori poolt) tartu.stv.ee eestikeelselt boordilt:

Kui kirjutasin, et peaks Elioni poole kiikama kui nett endiselt kogu aeg ära käib, vastati:
> See meid ei heiduta. Eestis on vabaturu kaubandus. Võite valida endale sobiva provaideri.

Kui küsisin, miks nädalavahetusel kedagi tööl pole kui nett ära kaob, kuigi maksta tuleb 24h neti eest, vastati:
Mis aga puudutab 24h tööd... STV ei ole kiirabi.
Suurte avariide likvideerimine toimub vaatamata sellele, kas see juhtus pühapäeval või öösel. Ühe kliendi probleemi lahendamine on edasilükkatav.

Ühesõnaga...kui kasutad netti tööasjade ajamiseks, ära mingil juhul STV'd võta...klienditeenindus on olematu, netikatkestustele ei reageerita, suhtumine on üleolev...saad mõnusa frustratsiooni osaliseks - garanteeritud icon_biggrin.gif .

bjand
HV kasutaja
bjand

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2004 21:30:30 vasta tsitaadiga

mul shared access, mille juures on kõige parem isp poolne ftp, millest parimal juhul tõmbab filmi 3 mintiga, halvemal 1,5 tundi.
Keskmine eesti piires normaalse teistpoolsuse juures on kuskil 120kb/s. Olen ka muidugi venitanud 320kb/s, aga ma ei tea kuidas see õnnestus.
Välismaa link on vist nigelam, sest kui ma panin üht pela tirima, siis kodus tõmbas 5kb/s aga tööjuures normilt 30kb/s ja seda samal ajal samast kohast. ei oska kommenteerida.

Varem oli shared access jah 3mb per 8 nägu. siis oli äge icon_smile.gif nüüd on neil mingi pakett saturn, räägivad -> et 149 eegu eest on garanteeritult 1mb/s per nägu "garanteeritud" kiirus.

Klienditeenindus on -3 icon_smile.gif ses mõttes, et niikaua kui töötab võib olla häppi aga kui mingi kolb tekib, siis on küll piixus. Minu majas ka püstakus kaabel lõigati katki. 4 päeva helistasin, et mehed :
ei tööta - nemad - uurime -> lõpuks 2 päeva pärast tuli mingi vend, ja kontrollis, kas mul kodusel territooriumil link töötab -> järgmisel päeval tulid kaks jorssi ja "kruttisid" uue kaabli püstakus kokku icon_smile.gif
mitte ei vahetand tervet ...

Nii et tegelt
pros :
+ 149 eeguga ftp
+ 1mb/s
neg:
- olematu klienditeenindus
- nädalas 2-5 kuni 10 mintsast seisakut

nii arvasin ma ...
beer_yum.gif

satikas
HV vaatleja

sõnum 15.04.2004 17:05:57 Mis on STV FTP aadress??? vasta tsitaadiga

bjand kirjutas:
mul shared access, mille juures on kõige parem isp poolne ftp, millest parimal juhul tõmbab filmi 3 mintiga, halvemal 1,5 tundi.

Mis on stv isp-i poolse ftp servu aadress??? Mul ka shared access(Tallinnas) ning minu küsimusele, et kas neil on olemas avalik ftp server klientidele vastati, et on aga ainult Saturn võrgu klientidele.
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 15.04.2004 17:47:43 vasta tsitaadiga

Väidetavalt ftp://ftp
Aga jah, see peaks toimima ainult Saturn pakettide tarbijatele.

mzungu
HV kasutaja
mzungu

sõnum 20.04.2004 11:42:10 vasta tsitaadiga

ma olen proovinud liituda shared accessiga juba mingi pool aastat aga tulutult. olen käinud lasnas kohapeal, kus tegin avalduse ja öeldi, et jes jes 2 nädala pärast oleme kohal, möödus esimene, siis teine, kolmas ja neljas nädal, aga midagi ega kedagi ei tulnud. helistasin neile ning öeldi, et ma olevat ainuke inimene, kes olevas majas liituda tahab, kuigi ma märkisin avaldusse ka teise soovija andmed. nonii, sai natuke vihastatud ja mõne päeva pärast tagasi helistatud, et küsida, kas iga soovija peab tegema eraldi avalduse, kuid säält öeldi, et mu majas pole shared accessi ning liituda ei saa. nüüd ma ei saanud mitte midagi aru. jälle sai mõne aja pärast tagasi helistatud ning siis soovitati pöörduda kohalikku stv kassasse ning sinna teha avaldus. seda ma tegin, möödus kuu, vist teine ka, aga ei sittagi. saatsin suppordile meili, nii mitu tk juba, et mis värk on, aga keegi pole vastanud. (tavaliselt nad ebameeldivatele meilidele ei vasta)
sai ka külalisteraamatus küsitud, kuidas liituda shared accessiga, sest ükski teine variant pole toiminud, sain vastuse: Juhul, kui Teil autod pole aga sõita ikkagi tahaks, kuidas te siis toimiksite?
peavalu rsk.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 20.04.2004 12:12:03 vasta tsitaadiga

Selle Shared Accessiga on jah jama... Reeglina on nii, et kui majas veel olemas pole siis ei tasu toda eriti lootagi. Võib-olla oleks tõeste kõiks parem igal tahtjal avaldus teha. Kui piisavalt nõudjaid siis äkki isegi veavad vajaliku juhtme.
Ning üks asi on kindel: STV puhul ootamine end ära ei tasu - neile tuleb järjekindlalt pinda käia kui kavas ka mingit konkreetset tulemust (kasvõi nendepoolset nentimist, et "kahjuks siiski ei ole võimalik") saada.

mzungu
HV kasutaja
mzungu

sõnum 20.04.2004 13:56:31 vasta tsitaadiga

see ju täiesti jama. järelikult ma pean käima iga tüübi ukse taga ja neile selgeks tegema, et kui on soovi shared accessiga liituda, siis peab tegema avaluse ning jääma lootma et ehk tuleb mingi umbkeelne tüüp ja viskab juhtme tuppa. äkki peaks mingi aktsiooni tegema, piketeerima, et klient pole lihtsalt nuhtlus.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
ASSAA! elektroonika
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2004 13:40:18 vasta tsitaadiga

Kui ühendusega on probleeme, siis ärge nende klienditeeninduse peale lootke... Umbkeelsed telefonitüdrukud, kes teavad asjast vaid niipalju, et tehke modemile, kui arvutile restart... Eriti ei julge soovitada... Olen lihtsalt kokku puutunud, ise Starman'i klient...
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 106
tagasi üles
shizny
HV kasutaja
shizny

sõnum 22.04.2004 19:49:24 vasta tsitaadiga

ice006 kirjutas:
RA kirjutas:

Läbi STV Shared Accessi lood ipv6 tunneli?
Imelik..endal ei ole asi õnnestunud..ehk annad mõned vihjed, kuidas confisid?
Tänud

http://www.version6.net/6to4.php

jaja, see on küll hea lehekülg, kõik inf välja toodud mis vaja läheb!!!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 13.11.2004 01:03:57 vasta tsitaadiga

Upitan siis seda teemat ja küsin, et kuidas siis hetkel STV-l Tallinnas kvaliteet on? Eriti Saturn Simple või Saturn Mega, vaja üks väike servu vähemalt 1 Mbit/s up/down ja madala pingiga ühenduse otsa toppida... Kas STV sobiks selleks või oleks see ämber?
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 01:12:40 vasta tsitaadiga

ise pole STV'ga kogemusi kuid niipalju kui tuttavad/sõbrad rääkind on , siis STV'ga mängida on suht piin. välismaale ping 2-3x suurem kui neil kes muid teenuspakkujaid kasutavad ja kena warp on kah koguaeg sees .
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 13.11.2004 01:21:14 vasta tsitaadiga

STV on täielik saast võimalusel vältida !
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 01:23:38 vasta tsitaadiga

no tegelikult kui võtta ainult föörstpersonshuuterite peljate kohapealt asja siis on hetkelise seisuga kõik eesti internetipakkujad veits perse läinud oma asjaga. elion suutis kah hea värgi ära rikkuda sellega ,et sõlmis lepingu mingi UK värgiga. jah väga hull asi ei ole , kuid siiski seal kus enne oli normaljok , on nüüd jube . muidugi lisandusid ka mõned kohad kus läks paremaks võrreldes sellega mis oli enne .
tagasi üles
ipruul
Kreisi kasutaja

sõnum 13.11.2004 01:27:00 vasta tsitaadiga

Olen stv klient ja olen enam vähem rahul (tln).
1.1mbit/s alla ja u. 180kbit/s üles (oleneb päevast) (1024/256 on lubatud)

mingeid droppimisi ei ole seni olnud.
kuna ise ei mängi eriti, siis ei oska midagi pingide kohta öelda.
ma arvan, et stv serversi pelades on ping hea.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Ihv
HV Guru
Ihv

sõnum 13.11.2004 01:27:41 vasta tsitaadiga

umbes aasta tagasi oli STV simple ja pidevalt ühendus katkes, kiirus kõikus jne ja maksin selle jama eest ca 400 eeku kuus. thumbs_down.gif nüüd kolisin teise kohta ja STV shared access korterinaabriga kahe peale 149 eeku kuu thumbs_up.gif 2-3 kuu jooksul on üks kord ühendus katkenud kuid ei olnud kaua, paar tundi umbes. niiet shared accessi julgeks kiita thumbs_up.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 01:31:23 vasta tsitaadiga

ipruul kirjutas:
Olen stv klient ja olen enam vähem rahul (tln).
1.1mbit/s alla ja u. 180kbit/s üles (oleneb päevast) (1024/256 on lubatud)

mingeid droppimisi ei ole seni olnud.
kuna ise ei mängi eriti, siis ei oska midagi pingide kohta öelda.
ma arvan, et stv serversi pelades on ping hea.

jah , kutsu saksast, belgiast, uk'st jnejne kõik eesti stv serveritesse pelama. gg :]
nii see asi ju ikka ei käi . st ma ei räägi publicu toximisest vaid clanwarid jne
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 13.11.2004 09:53:04 vasta tsitaadiga

Mis te siin räägite sellest shared accessist icon_lol.gif Iga 3 aastane l33t h2xx0r teab ka, et see halb on. Aga keegi Saturn Simple või Saturn Mega kasutaja võiks kirjuada, palju ta ühendus välismaale upstreami teeb: hea kiirustest selleks on http://www.speed-test.net/
meie
HV kasutaja

sõnum 13.11.2004 10:31:09 vasta tsitaadiga

välisühendus on neil sitt. kasutan 1.5Mbps/256Kbps ühendust ja üldiselt olen rahul. eelpool mainitud lingilt siis tulemus selline.

välisühendus
Best upload: 18.5 kbps Worst upload: 18.5 kbps
Best download: 116.0 kbps Worst download: 116.0 kbps

www.hot.ee/vp kohalik kiirusetest ja seal tulemus selline

2700 kbps thumbs_up.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 13.11.2004 11:11:42 vasta tsitaadiga

1779.3 kbit/s / 218.1kb/sec ja ADSL Kodulahendus 3 siis , 2mbit peaks alla olema .
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  STV internetiühendus? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.