praegune kellaaeg 22.06.2025 19:14:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pec
HV vaatleja

|
12.11.2004 16:25:29
Norton Internet Security 2004 |
|
|
oli vist selle asja nimi. nimelt koos emaplaadi draiverite cd-ga on selline asi kaasas. niisama katsetamise jaoks ei taha installida. on ka hea asi? kas selles on viirusetõrje ka kaasas? mul on mulje jäänud, et Nortoni viirusetõrje just eriti hea asi ei ole. rääkige, kes teab, palun.
_________________ noh, primitiiv, tulid leiba varastama vä? |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
12.11.2004 16:30:12
|
|
|
Selles pakis on antivirus, firewall, antispam, privacy contol ja parental control. Õele installisin selle sülearvutisse ja probleeme pole esinenud. Pluss on see, et kogu pakk ühelt firmalt s.t. ei teki arusaamatusi erinevate progede vahel. Norton Antivirus töötab päris edukalt. Nende corporate edition on töökindlam ja nõuab ressurssi vähem aga maksab ka oluliselt rohkem
Mina paneks küll peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
12.11.2004 19:30:19
|
|
|
Olen aastaid kasutanud NAV 2000 ja ei saa ühtegi halba asja öelda nortoni viirusetõrje kohta. NIS 2004 demo proovisin - mu servu (P 200 MMX) tõmbas kooma, kuid kui mittevajalikud asja disableda , siis hakkas asi toimima. näiteks Parential Control on minu jaoks suht tarbetu junn ja veel mõned jubinad.
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|