praegune kellaaeg 22.06.2025 08:07:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pec
HV vaatleja

|
12.11.2004 16:08:15
lite-on sohw 1633s |
|
|
ostsin sellise dvd kirjutaja. ja kohe alguses tekkisid sellega igast jamad. esiteks ei olnud ta kuidagi võimaline välja lugema kirjutajaga kaasas olnud Nero tarkvara plaati. läbi suure häda sain sealt siiski kätte kirjutamistarkvara ja installisin ära. pärast seda tundus nagu kõik ok olema. mõne aja pärsat hakkasid ilmnema "boonused":
ei suutnud normaalselt DVD filme vaadata, sest umbes iga minuti järel jäi pilt seisma ja üritati uuesti plaadi pealt lugeda.
enam ei suutnud välja lugeda neid CD-sid ja DVD-sid mida ta ise kirjutanud oli.
plaatidest ei õnnestunud enam koopiat teha, sest Nero jäi buhvri lugemise alguses seisma ja lõpuks jooksis üldse kinni.
kõvaketta pealt suvalisi faile siiski kirjutas, aga väga kahtlaselt - buhvri täituvus oli koguaeg 1%-99% ja see vaheldus väga kiiresti. esimene kord, kui kirjutas, siis oli nagu kõik korras. peale kirjutamist ei olnud võimeline enam normaalselt seda sama plaati lugema.
mis seal ikka. läksin garantiisse ja sealt sain ilma pikema jututa teise sama mudeli kirjutaja asemele. kodus ühendasin külge ja täpselt sama jama ka sellega. installisin isegi windowsi 2x uuesti, et äkki mingi vana draiver segab. täna käisin garantiis küsimas ja sealt öeldi, et see, mis ma eelmine kord tagasi tõin, töötab neil ilusti. aru ma ei saa!
kas keegi oskab öelda, et milles asi on? mul oli enne lite-on CD-kirjutaja ja sellega ei olnud mingeid probleeme. tehnik sealt poest arvas, et ei saa piisavalt voolu või mis iganes. mul on 400W uus toitekas, ei usu et asi selles on. pealegi CD-kirjutaja ju töötas ennist ilusti mul. nüüd ma ise arvan, et võib olla on probleem nForce3 IDE draiverites. eks täna proovin erinevaid kombinatsioone veel kord. aga äkki keegi siinsetest oskab nõu anda, et milles probleem võib olla ja kuidas seda lahendada.
_________________ noh, primitiiv, tulid leiba varastama vä? |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
12.11.2004 16:19:08
|
|
|
Pane DVD-kirjutaja masteriks ja hea oleks üksi kanali peale, vaata, mis teeb. Mis Nero versioon on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.11.2004 17:18:06
|
|
|
Kui arvuti klokitud, siis see on tõenäoline põhjus.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
pec
HV vaatleja

|
13.11.2004 12:06:13
|
|
|
ok. lahendus leitud. probleeme tekitas hoopis see, et puudu oli süsteemne ASPI driver. Nero teadupärast peaks kasutama enda oma, aga võta näpust. minu masinas ta seda teha ei suutnud ja sellest ka need probleemid.
ning teine asi oli Nero update. sest see neetud windows xp SP2 on ikka üks kuradi kahtlane asi. nii et Nerole update ning süsteemile ASPI draiver ja oligi kõik korras.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pec
HV vaatleja

|
14.11.2004 21:04:07
|
|
|
uus info.
minu eelmine jutt on siiski ainult pooltõde (kuigi see kehtib ikkagi), sest tegelikult oli põhiliseks kurjajuureks hoopiski nForce IDE driver. nii et kellel on nForce3 kiibistikuga emaplaat ja selline DVD kirjutaja, siis ärge te jumala pärast seda nForce IDE driverit installige.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|