Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
06.11.2004 20:51:17
heatspreaderi paksus? |
|
|
lihtne kysimus, äkki keegi osab kiiresti vastata...kui paks on a64 peal oleve heatspreaderi core'i ja heatsinki vaheline plaat, ehk siis, kui palju radikas "kukub" kui ma selle HS'i eemaldan? kasvõi umbes oleks hea teada, et rohkem 1mm kanti, või näiteks mingi kuni 3mm?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.11.2004 20:57:37
|
|
|
mingi extreme cooling projekt käsil?
mm ei oska öelda, aga ega sul pole millegagi survejõudu mõõta... nõnda saaks ka pärast ilusti peale
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.11.2004 21:27:42
|
|
|
extreme cooling projekt küll, aga mis survejõu mõõtmisest sa räägid? survejõud muutub vastavalt sellele, kui kõrge see heatsink prose ja kinnituste suhtes jääb, ja ex seda saab natuke regullida ka...kuid mul oleks seosos ühe radika projekteerimisega lihtsalt vaja teada kui paks nö. põhi tuleb teha, arvestades, et kavatsen HS'i vahelt ära jätta?!?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.11.2004 21:50:13
|
|
|
ma lihtsalt mõtlesin seda, et kui sa teaksid palju hetkel survejõud on siis sul poleks vaja selle vahe pärast muretseda... st hiljem paned sama järgi paika
samas ise pole selle A64 asjandusega eriti kursis... kui nüüd teistpidi võtta, siis mõtled sa selle radika talla mingi "X" mm paksema teha, et asi ilusti sobiks
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.11.2004 22:06:00
|
|
|
novot, mismoodi ma teda pärast enam samamoodi paika panen, kui mõõtmised rämedalt mööda lähevad?
kavatsen jah x mm paxema teha, mis siis? kui ma HS'i vahelt ära võtan, siis on ju selge, et radika tald tuleb mingil määral paxem teha! võrdlen praeguse default radika talla paxusega ja saakski teada, kui paks umbes see tald teha tulex
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
06.11.2004 22:07:49
|
|
|
Magic, kui sa midagi tarka öelda ei oska, siis ära ütle
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.11.2004 22:16:35
|
|
|
Gemini kirjutas: |
Magic, kui sa midagi tarka öelda ei oska, siis ära ütle  |
ja sa ütlesid midagi väga tarka
ma pakkusin lahendusi välja ja märksisin, et võib-olla ei lähe arvamus ja tema lahendus kokku... oli selles midagi sellist "Magic, kui sa midagi tarka öelda ei oska, siis ära ütle "
võimalusi on alati radikat ka muudmoodi peale panna kui orginaalis...
ainuke probleem , mis tavaliselt tekib on see, et prose on lõpptulemusel liialt õrnalt tugevalt peal... viimane võib eriti kurvalt just pärast selle katte maha võtmist mõjuda... ahh, mis ma ikka siin asja arutan kui üha rohkem tekib mingi haige noriv suhtumine HV's
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.11.2004 22:47:45
|
|
|
antud juhul ei olnud ma huvitatud radika teistsugusest peale panemisest, mida iganes sa selle all mõtled magic! originaal kinnitus mu dfi plaadil on kyllaltki norm, ja üsna mõttetu ehitamine oleks sinna mingit junni keevitama hakata...sellepärast üldse uuringi selle orikas kinnituse kohta, tahan seda kasutada.
"ainuke probleem , mis tavaliselt tekib on see, et prose on lõpptulemusel liialt õrnalt tugevalt peal... viimane võib eriti kurvalt just pärast selle katte maha võtmist mõjuda"
ma arvan, et sul ei ole vaja muretseda sellepärast, kui õrnalt või tugevalt ma oma radikad kinnitan, selles vallas on kogemusi suht palju ja kõrvalmõjudega olen ka suht hästi kursis!
üldiselt magic, sa peaksid vb hakkama keskenduma rohkem kysimusest aru saamisele, kui vaid vastamisele..."ma lihtsalt mõtlesin seda, et kui sa teaksid palju hetkel survejõud on siis sul poleks vaja selle vahe pärast muretseda... st hiljem paned sama järgi paika" ma ei muretse survejõu vahe pärast, selge see, et see jõud peab hiljem nagunii väixem olema, mis sellest teadmisest siis kasu oleks? ma tahan teada üht väga lihtsat asja, IHS'i paksust!
kust sa üldse oskad tulla lagedale sellise ideega, et mõõdaks õige IHS'i ja radika vahelise survejõu ära, mismoodi sa seda ette kujutad...tõepoolest, ma ei ela mõõtelaboris ja mismoodi sa seda survet pärast uuesti paika paned?
muide, näpuga võin ma selle "survejõu" ära mõõta küll praegu, kuid ma ei näe sellel mingit mõtet ega seost teise radika mõõtude arvutamisega!
Gemini juhtis ilmselt sinu tähelepanu sellele, et pole mõtet rääkida ebamäärast juttu, kui teada tahetakse väga konkreetset asja.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.11.2004 23:11:56
|
|
|
nujah olgu siis nii...eks otsi see mõõt siis kusagilt...Pakkusin vaid teist lahendust...
aga jah selles sul õigus et sa hetkel ei jõua mitte kuhugi, sest sul vaid kindel idee saada teada palju pead radika paksema tegema ja sa ei vaevugi minu ideest aru saama...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
06.11.2004 23:18:52
|
|
|
alla milli peaks olema, aga kindluse mõttes tasub ise üle kontrollida
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.11.2004 23:24:21
|
|
|
jõuan ma täpselt sinna, et saan oma põhja paxuse teada ning saan muude arvutuste ja lõikamistega edasi minna! ja see on antud hetkel suht oluline.
kui sa oma ideed arusaadavamalt seletaksid ja ma näeksin, et asjas on pointi, siis ära üldse kahtle, et tunneksin huvi!!! praegusel juhul tõesti ei näe ma kusagil aga kuskil mingit pointi...ja tohutu selgeltnägija ma ei ole, kahjuks!
"aga jah selles sul õigus et sa hetkel ei jõua mitte kuhugi" muide, näita mulle kätte need MINU SÕNAD, kus ma ütlesin, et ma ei jõua kusagile, kui oma kysimusele vastuse saan?!? üks asi, kui sa väidad, et ma ei jõua nii kuhugi, teine asi kui hakkad minu sõnu moonutama, või neid ise välja mõtlema sellist juttu pole küll vaja ajada!
pl1600, tnx konkreetse ja informatiivse vastuse eest karstin juba, et jäängi siia jahuma teemal, MIKS mul seda üldse teada on vaja
arvestan siis 1mm'ga!
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.11.2004 23:31:44
|
|
|
imelik möödarääkimine käib tõesti...
ma lihtsalt ütlesin, et kui sa mõõte ei tea siis ju kasu nagunii pole... nonii pl1600 ütles mõõdu... nii et saad edasi minna... edu...
paraku ma ei mõista miks sa ei saa asja standard mõõtude järgi teha... milles see aga seal üldse seisneb? ma ainult aiman, sest seda sa pole seletanud... aga jah see polnud hetkel oluline nii et eks tee siis asja edasi... loodetavasti kunagi näeb ka mille juures seda mõõtu vaja läks
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
07.11.2004 00:05:17
|
|
|
kui ma mõõte ei tea??? mille mõõte ma ei tea? ainuke asi, mille MÕÕTU ma ei teadnud, oli seesama IHS'i paksus, ja sellepärast ma seda kysisingi, et TEADA SAADA
mis pagana standardmõõtudest sa nüüd räägid, mille järgi ma sinumeelest seda teen siis? standardis aga ei anna kuidagi ilma IHS'i eemaldamata teada saada, palju selle plaadi paksus on! HETKEL ma aga seda veel eemaldada ei taha, sest teise radika valmimiseni kavatsen defaulti kasutada, ja kunagi ei tea, kudias ajaga lood on, ja millal see "zalmani tyypi" vasepundar üldse valmis saada võib...
seetõttu tahtsingi teada kellegi käest, kes on juba selle asja eemaldanud, ja ma ei saa mitte aru, mida on siin mõistmatut???
ei plaaninud tõesti antud hetkel mingit pikemat seletust kirjutama hakata, tahtsin lihtsalt kiiret vastust kiirele ja lihtsale kysimusele, nagu OLI KIRJAS ka minu esimeses postis!
aga no if u insist, siis tegemist saab olema millegi zalmani laadsega, taoline lehvik, nagu nad on...peaksid vist teadma, millest jutt käib?! ega seal midagi rohkemat seletada polegi. ja ausaltõeldes ei mõista ma mitte, mida see teadmine nüüd sulle annab???
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.11.2004 00:41:31
|
|
|
nii mõndagi andis, aga seda saab edasi mõelda siis kui mul ka socket 754 plaat olemas...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
123
Kreisi kasutaja

|
07.11.2004 14:34:37
|
|
|
Natuke üle 3mm. jääb cooleriga vahe kui ihs maas on .
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
07.11.2004 21:40:55
|
|
|
midagi sellist
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.11.2004 21:44:55
|
|
|
Kas jutt käib "termopadjast", kui jah, siis seda tulex mõõta kokkusurutud kujul, muidu on tulem üsna ebatäpne 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
07.11.2004 22:29:00
|
|
|
nüüd peaks iga huviline väga selgelt aru saama, mis ja kui palju seal prose ja radika vahel on nagu arutelu käigus selgus, on core'i kõrgus veel kuskil kuskil 0.5mm (eriti madala värk )
tahanteada. see termopadi on eeldatavasti vasest, nii et kokkusurutud kujul vist suurt seal ei muutu, küll aga tõmbab mobo kõverax...nagu ma olen tähele pannud
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
123
Kreisi kasutaja

|
08.11.2004 00:07:05
|
|
|
Kõrgem on kui pool millimeetrit,1mm pakuks visuaalsel vaatamisel.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
08.11.2004 00:27:27
|
|
|
mobole võid teisele poole näiteks pleksist plaadi teha, endal on igatahes nii probleem lahendatud. pealegi hoiab selline lähenemine madalate kraadide juures kondentsi ära 8)
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oioi
HV veteran

|
08.11.2004 00:55:04
|
|
|
razor kirjutas: |
mobole võid teisele poole näiteks pleksist plaadi teha, endal on igatahes nii probleem lahendatud. |
Ei saanud aru. Kuidas teisel pool emaplaati olev lisapaksus kompenseerib prose pinna >mm madalamat asendit?
Sa jahutit ümbritseva raami oled siis ära jätnud?
|
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
1 :: |
236 |
|
tagasi üles |
|
 |
123
Kreisi kasutaja

|
08.11.2004 00:59:28
|
|
|
Lisaplaadiga ei tõmba plaati kõveraks
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
08.11.2004 01:00:02
|
|
|
oih, ma oleks pidanud täpsustama - see oli minu lahendus Wiltzi probleemile
tsitaat: |
tahanteada. see termopadi on eeldatavasti vasest, nii et kokkusurutud kujul vist suurt seal ei muutu, küll aga tõmbab mobo kõverax...nagu ma olen tähele pannud |
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|