Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Killersan
HV vaatleja

sõnum 25.10.2004 20:57:37 vasta tsitaadiga

Kombinatsioonidega on hea mälu treenida, ma kunagi ei viitsi neid üles kirjutada, piinad olid aga kirstuga varaste guildis (20 kohalise kombinatsiooniga icon_cry.gif ), dex mõjub veel ka osavusel põhinevatele mõõkadele rapiir ja 2 erinevat vehklemismõõka, pihtasaamist dex mu arust ei mõjuta ja jõul põhinevate relvade damaget raudselt mitte. Leidsin ka damage valemid, täislöögi puhul on jõud+relv-vaenlase kaitse ja niisama löögi korral (jõud+relv-vaenlase kaitse-1):10 ning mõlemal korral on on miinimumpiiriks 5 damaget, need valemid on lisaosa omad ja see 200 jõu piir on selline, et treenides iial sinna ei jõua, 10 jõust 200ni kulub 69 leveli osavuspunktid, aga mängus saab ~ lvl 50 ja kollid on seal kohe kolepalju raskemad, seal tekib selline kihistumistunne tugevuse alusel nagu gothic 1s, kui ei saanud jagu jooksid metsa, said paar levelit, treenisid ja tagasi tulles said vastasest jagu.(Või siis 100 loadi ja tapmisürituse hiljem poole pea hallide karvadega, aga väiksema leveli juures)
Edit:ammud põhinevad lisaosas jõul, nendel pole osavusega mitte mingit pistmist ja lasketäpsus põhineb relva skillil.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2004 23:14:38 vasta tsitaadiga

See jutt on ikka täitsa jama, et kollid kõvasti tugevamad on, nad on tugevamad tõesti, kuid mitte kõvasti tugevamad. Ütleme 1.5x tugevamad max. Eks oleneb kollist kah, scavengerid on tõesti vastikult tugevaks tehtud, aga näiteks snappereid niidan sama leveli peal, kui scavengere, gothic 1-s oli nii, et kui scavengerist vabalt veel jagu said, siis snapperid jooksid sust lihtsalt üle icon_smile.gif

OK, ma selle uurisin välja jah, et ainult treening punktitega stri nii kõrgeks ikkagi ei saa, tuleb teha ja juua potioneid, tuleb neid tablete learnida ja igasuguseid str tugevtavaid esemeid kanda icon_smile.gif
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Killersan
HV vaatleja

sõnum 26.10.2004 17:39:18 vasta tsitaadiga

need scavengerid ja snapperid on eriti kerged nendest ma ei räägigi, aga vaata kui metsas sulle warg (orc dog) või schattenlaufer (shadowbeast) vastu tuleb või kui järsku märkad ühte suurt karvast ja rohelist kirvega onu sinu poole jooksmas, nende vastu on esimese 20 leveli jooksul peaaegu võimatu saada (välja arvatud kusagil puuotsas istumine ja nende tulistamine enda poole nooletagavaraga)
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 04.11.2004 04:07:08 vasta tsitaadiga

Killersan kirjutas:
need scavengerid ja snapperid on eriti kerged nendest ma ei räägigi, aga vaata kui metsas sulle warg (orc dog) või schattenlaufer (shadowbeast) vastu tuleb või kui järsku märkad ühte suurt karvast ja rohelist kirvega onu sinu poole jooksmas, nende vastu on esimese 20 leveli jooksul peaaegu võimatu saada (välja arvatud kusagil puuotsas istumine ja nende tulistamine enda poole nooletagavaraga)

Jap, mulle tekkiski sellega paras jama. Alustasin mängu nagu ikka, tegin chaperid 1,2 ära ja siis kolmandasse jõudes, kui need mustad maagid üle kaardi laiali on, selgus, et ma olen liiga nõrk, et neile üldse mingit dami teha. Lisaks on kaardid warge täis jms. Täiesti võimatu mängida icon_sad.gif
Mõtlesin, et peale 3-ndat chapterit saab sinna lisaalasse, aga paraku eksisin. Enne 3-ndat hoopis.
Tundub, et magasin selle koha maha, kui oleks pidanud sinna lisaosasse saama (see saare avastamata osa). Sealt oleks ilmselt siis puuduvad levelid kah saanud. Praegu tundub küll täiesti võimatu edasi saamine olevat.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 04.11.2004 15:48:56 vasta tsitaadiga

Sain õnneks probleemi lahendatud, abiks oli cheat, "goto waypoint". Muidu ei oleks seal vanas maailmas saanud ringi liikuda. Ok mõned hintid siis, et inimesed sama viga ei teeks, mis ma tegin. Hint 1. Valley of minesi ei tohi minna, see on mõeldud hiljemaks külastamiseks ehk chapter 2-st saab sinna add-oni maailma Hint 2. Enne kui uute maailma saad tuleb lahendada missioon where is missing people ja tuleb saada water mageks ja avada portaal. Hint 3. Khorinises vette hüpates ja lõunasse ujudes jõuate randa, kus saate teada ühe nime, selle nimeline npc tuleb tappa ja tema käest võtta kiri ja "ISE LÄBI LUGEDA" ja siis ühele isikule anda <- ma kirja läbi ei lugenud ja sellepärast jäigi missioon tegemata ja juhtus selline jama, et läksin kohe mängus edasi.

Ise olen pisut tugevama armoriga, kui peaks, nüüd add-oni maailmas. Vaatame, mis edasi saab icon_smile.gif
tagasi üles
Killersan
HV vaatleja

sõnum 07.11.2004 13:48:30 vasta tsitaadiga

Hehe 3nda ajal saab ka, siis kui kästakse see innose silm (amulett) terveks teha, siis Vatras ütleb, et tal on asendust vaja ja saadab sind sinna templisse, kus teised veemaagid on asendust tooma, nemad saadavad su, aga lisaosamailmasse. Ja väike hint sulle lisaosamaailmas on toredat ehete kombinatsioonid, püüa hankida endale 2 warrior ringi (loodan, et on selline nimi, sest mul saksakeelne) ja warrior amulet seal, need kõik kokku annavad 40 relvakaitset, siis kollid kohe tunduvad kergematena. Muideks mis klass oled? Ma möllasin sõduriga.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 09.11.2004 22:18:31 vasta tsitaadiga

Killersan kirjutas:
Hehe 3nda ajal saab ka, siis kui kästakse see innose silm (amulett) terveks teha, siis Vatras ütleb, et tal on asendust vaja ja saadab sind sinna templisse, kus teised veemaagid on asendust tooma, nemad saadavad su, aga lisaosamailmasse. Ja väike hint sulle lisaosamaailmas on toredat ehete kombinatsioonid, püüa hankida endale 2 warrior ringi (loodan, et on selline nimi, sest mul saksakeelne) ja warrior amulet seal, need kõik kokku annavad 40 relvakaitset, siis kollid kohe tunduvad kergematena. Muideks mis klass oled? Ma möllasin sõduriga.

Ma olen paladin. Need ringid leidsin ülesse, 2x warrior ring + 1x warrior amulet = 40 weapon protection icon_smile.gif

Probleem on selles, et selline relv nagu Beliar's Claw <- kuidas seda saab? Tegin add-oni juba ammu läbi, kuid mul ei ole seda endiselt. Ravenil oli see vist käes, lõin ta maha, kuid relv kadus peale ta surma ära ta käest.

P.S. 140 weapon protectioniga on osad kollid ikkagi siga rasked, dragon snapperid ja orci ja wargi kambad icon_sad.gif
tagasi üles
Killersan
HV vaatleja

sõnum 10.11.2004 21:25:01 vasta tsitaadiga

Selle claw of Beliar kukub raveni laiba kõrvale maha, nii et jookse kohe sinna templisse tagasi, saad 2k expi kui saturasele selle annad, võitluseks mu arust see mõõk suht mõttetu. Ja kollide koha pealt, ma selline paadunud fanatt, ma kõik jõudu pumbanud nii et kollidel kiire surm. Addonis üle 117 weapon protectioni ei saanud ja kõik kollid said tapetud, tuleb osata neid karjast eemale meelitada, üksinda on ükskõik milline koll g2 kergelt (kui oled juba lvl 20+) tapetav.

Kuigi "Me" on neile ka kergelt tapetav icon_rolleyes.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 12.11.2004 21:03:27 vasta tsitaadiga

Killersan kirjutas:
Selle claw of Beliar kukub raveni laiba kõrvale maha, nii et jookse kohe sinna templisse tagasi, saad 2k expi kui saturasele selle annad, võitluseks mu arust see mõõk suht (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b>. Ja kollide koha pealt, ma selline paadunud fanatt, ma kõik jõudu pumbanud nii et kollidel kiire surm. Addonis üle 117 weapon protectioni ei saanud ja kõik kollid said tapetud, tuleb osata neid karjast eemale meelitada, üksinda on ükskõik milline koll g2 kergelt (kui oled juba lvl 20+) tapetav.

Kuigi "Me" on neile ka kergelt tapetav icon_rolleyes.gif

Mul ei kukkunud ühtegi relva, otsisin mitu korda sealt laiba ümbert samuti vaatasin inventory läbi igaks juhuks. Tundub, et mingi BUG icon_sad.gif
tagasi üles
Killersan
HV vaatleja

sõnum 14.11.2004 15:42:29 vasta tsitaadiga

Ole mureta millegist erilisest sa ilma ei jäänud ja kui tahad võid selle koodidega sisestada.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.08.2005 03:22:29 vasta tsitaadiga

panin uuesti Gothic II peale 8) mingi aeg enne polnud lihtsalt aega icon_sad.gif
aga praegu on omang thumbs_up.gif nii sõltuvuses olen.Chapter3 : Eye of Innos käsil...olen Mercenenary Lee meeste juures.
Aitasin just Benneti(Mercenary smith) vanglast välja ja ta andis mulle Dragon Light armori thumbs_up.gif +ühe sõrmusega mis ma sain Valley of Mines lumekollide maa majakesest...selle sain kuidagi enamvähem õnneks kätte icon_smile.gif mitu kolli oli taga järgi kui ma maja läbi otsisin stuffi saamiseks icon_razz.gif igatahes see ring andis +10 magic protectioni't ja need mustad maagid Seekerid ei tee persetki damaget icon_biggrin.gif thumbs_up.gif ei jõua ära oodata kuni draakoneid teiste Mercenaritega huntima lähme icon_smile.gif
väga hea mäng igatahes...elad end nii sisse beer_yum.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 17.08.2005 04:26:24 vasta tsitaadiga

Maagina on kusjuures asi ilmselt kõige kergem.
Sai mõni aeg tagasi taas ette võetud & läbi tehtud. Esimest korda maagina.
Igal juhul lõpupoole sai vist kõik Orc'id lossi ümbert koos nende Warlordidega ära tapetud - 5X Army of Darkness [ruuniga] ning väike rünnak ning korrata järgmise kambaga.
Sai praktiliselt kogu Valley of Mines kõigist elukatest puhastatud.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
xerox
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2005 14:25:30 vasta tsitaadiga

maagiga pidi alguses sitaks raske olema, kuid pärast ülikerge thumbs_up.gif
millal g3 muidu välja peaks tulema?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 17.08.2005 14:31:33 vasta tsitaadiga

krdi jama,et Night of Raven-it ingliskeelsena välja ei lastudki..
selles mõttes on Jowood ikka Piranha Bytes-ile s*tta kokku keeranud,
et pidevalt rahaprobleemid jne icon_neutral.gif

g3 peaks millalgi 2006 aasta alguses tulema

www.gothic3.com
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
xerox
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2005 14:42:08 vasta tsitaadiga

see ingliskeelne patch on üsna kobe thumbs_up.gif sai sellega mängitud küll, räägivad saksa keeles, kuid subtiitrid on ingliskeeles
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 17.08.2005 19:12:20 vasta tsitaadiga

nagu xerox ütles on night of ravenile eng patch olemas. endal raven olemas ja patch ka aga g2 on kuskil kadunud:D
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.08.2005 19:32:20 vasta tsitaadiga

mis need patchid jms. värgid juurde annavad? icon_smile.gif
äkki ma jään mingist lõbust veel ilma icon_mad.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 17.08.2005 19:47:57 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
mis need patchid jms. värgid juurde annavad? icon_smile.gif
äkki ma jään mingist lõbust veel ilma icon_mad.gif icon_biggrin.gif

night of raven on lisapakett g2-le mis lisab veits alasid ja missioone jms...näiteks kõrb on lisatud jne..

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.08.2005 20:39:04 vasta tsitaadiga

kas stoorit peab uuesti alustama ja maagina või võib mängu keskel kah add'oni peale panna?
ja kas kuskil see expansion pack üleval ka on? icon_smile.gif vaatasin igalt poolt maha võetud.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 17.08.2005 21:35:11 vasta tsitaadiga

Night of Raven toob ka uued questid jne juurde..
algul Xardas-e tornis saad valida kumba pelama hakkad, kas vana G2-e või lisaosa..
igatahes uued kollid, questid, kohad, spellid jne on kõik olemas..

ma tean, et on english patch - ma teadsin juba siis kui asi oli mingi vandi suva leiutis
ja ravenit olen sellega pelanud kah.. aga inglisekeelne oleks siiski parem kuna saksakeelt ei oska icon_cry.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.08.2005 23:33:24 vasta tsitaadiga

krt...oleks pidand siis kohe alguses endale selle patchi panema icon_sad.gif
nüüd olen juba Valley of Mines'is - otsin draakoneid ja killin Orce icon_smile.gif
tagasi üles
xerox
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2005 17:59:31 vasta tsitaadiga

ise ennem ei teadnud et algus pmst täpselt sama, läksin poole g2 pealt üle night of the ravenile ja kuna ma pidin kõike hakkama uuesti pmst tegema siis väga küll ei viitsinud icon_smile.gif

damn, panin just g2 koos die nacht des raben'i ja ingliskeelse patchiga kuid millegi pärast teeb ta koguaeg restardi kui on loadimise lõpetanud icon_neutral.gif

väga imelik, mingi setting gothic.ini's paneb mul arvuti restartima icon_smile.gif ,
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 21.08.2005 18:01:56 vasta tsitaadiga

load? et siis alguse load? alustad uut peli ja teeb restardi?
või mingi enda load? kui enda siis vigane..
tagasi üles
xerox
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2005 18:27:28 vasta tsitaadiga

kõige esimene load, kui alustan new game'i icon_smile.gif
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 21.08.2005 18:43:43 vasta tsitaadiga

reinstall ei aita? icon_razz1.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.