|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tarantel
HV veteran

|
16.10.2004 16:00:12
|
|
|
Võimas
Sellega pimedas kah pildistada saab?
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
16.10.2004 16:44:27
|
|
|
Einoh see oli mulje mis mulle jäi, et ainuke. Ühest kohast leidsin ja seal öeldi ka et rohkem pole. Mingist laost käisin toomas. sinna 300-400 kanti peaks hind jääma.
Aga enne ostmist tasub katsetada kas kaamera üldse on IR tundlik. Seal eespool viidatud lehel on sellest täpsemalt juttu, aga põhimõtteliselt saab esilagse mulje kätte mõne kaugjuhtimispuldiga. Kui suunate see objektiivile ja mingit nuppu näppda, siis peaks üht-teist näha olema. Kui nähtav on suhteliselt intensiivne ja sinine valgus, siis on lootust, et kaamera selliseks pildistamiseks sobib. Üldiselt on vanemad kaamerad paremad, nt Canoni G1 ja G2 on selleks kuuldavast indeaalsed. Neil küll tehakse asja parandamiseks väike mod ka, võetakse seest üks filter vahelt ära, aga see selleks. Siis ainult IR pildistamist nendega saabki läbi viia, see-eest ka käest, sest siis pole enam ülipikkasid särisid vaja. Hetkel on need pildid tehtud säridega ikka kaugelt üle sekundi. Mõni kisub sinna 15sek kanti ka. Sest kui ava väga suur panna, tuleb pildi keskele kergelt ülevalgustatud koht. Eks ma kirjutan oma lehel sellest varsti ka täpsemalt ja panen rohkem pilte.
Ja pimedas pildistada sellisel kujul ei saa, säri on eredas päikesevalguseski liiga pikka juba. Samas kusagilt lugesin sellist ideed, et nt pealambile muretseda mingid IR dioodid, et siis saab ööpildistamist teha. Ei tea kas asi tegelikult ka töötaks. Teoreetiliselt miks mitte.
Aga jah, hetkel on väga vale aastaaeg sellega tegelemiseks kätte jõudnud.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WalluWorld
HV kasutaja
|
18.10.2004 23:02:49
|
|
|
Ehee, proovisin kh siis ära. Kuna suurt infrapuna allikat polnud sai kasutatud teleripulti ja selle abil toalille lehest pilti tehtud. Aga jah, päris äge tuli tegelt.
Pilt ise siin
Kaameraks Samsung Digimax V3
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
19.10.2004 06:49:25
|
|
|
| WalluWorld, alguses kui pilti loadis oli tunne nagu kosmosest oleks pilti teinud:P
|
|
| Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sfx
HV veteran
|
19.10.2004 09:01:38
|
|
|
| WalluWorld kirjutas: |
Ehee, proovisin kh siis ära. Kuna suurt infrapuna allikat polnud sai kasutatud teleripulti ja selle abil toalille lehest pilti tehtud. Aga jah, päris äge tuli tegelt.
Pilt ise siin
Kaameraks Samsung Digimax V3  |
Kuidas sa tegid seda? Suunasid puldi lehe poole ja siis? Või mismoodi?
|
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WalluWorld
HV kasutaja
|
19.10.2004 13:26:50
|
|
|
| sfx kirjutas: |
Pilt ise siin
Kuidas sa tegid seda? Suunasid puldi lehe poole ja siis? Või mismoodi? |
Cam makro peale, säri 15sek, ja puldil hoidsin voluumi nuppu all.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sfx
HV veteran
|
19.10.2004 18:00:16
|
|
|
| sfx kirjutas: |
Pilt ise siin
Kuidas sa tegid seda? Suunasid puldi lehe poole ja siis? Või mismoodi? |
Cam makro peale, säri 15sek, ja puldil hoidsin voluumi nuppu all.  |
Ohjumal jälle mina.
Telekapult? Minul ta küll suurt midagi ei valgusta, isegi pika säri korral. 50 sekundit isegi. Tegid täiesti kottpimedas toas, või oli mingi valgusallikas ka?
Huvitav on see, IR värgeldus.
|
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
19.10.2004 18:51:27
|
|
|
hmm...OLÜMPIA hotell on vist nime vahetanud: PILT
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WalluWorld
HV kasutaja
|
19.10.2004 22:32:30
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
Kaamera ees mõtlesin.
Njaa, siis on Samsung NIRinduseks päris hea tükk. Ehita sinna mingi konverter külge ja anna minna. |
aa, sa kasutasid filtrit kaamera objektiivi ees ja pilti tegid valges jah?
Kuna mul filtrit polnud mis ainult IR valguse välja filtreeriks siis ma kasutasingi selle jaoks pimedat tuba ja ainult IR valgust (puldidt), kuna siis ei olnud vaja IRi tavavalgusest filtreerida.
Kui nii ja kaamera sul ilma filtrita kh IR tundlik, siis peaksid sa saama teha ka kottpimedas nii pilte, kui paned enda filti hoopis suure valhusallika ette ja seega langeb ainult IR valgus esemetel ja jõuab kaamerasse.
Sain ma nüüd õieti asjast aru või? Loodan et jutt väga segane ei tulnud.
| tsitaat: |
| Mul fotokas näitab ilusti seda täppi mis puldil ees on (ere sinine vms) A kuidas ma pean selle ir paigaldama kuhugi et tast mingi efekt oleks ? |
Kuna puldi IR pole teab mis võimas siis pane vast ~6-10cm, siis peaks pult ära valgustama küll ja säri vähemalt 15sek.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
20.10.2004 15:09:22
|
|
|
| mihkeltt kirjutas: |
see on jah Digital Rebel aka 300D aka Kiss Digital. ja galeriisse ei hakka ma mingi hinna eest 6mb-seid pilte toppima ja need on resizetud irfan view-ga, mis tegi oma töö kvaliteedi koha pealt. aga võin panna näiteks mõne pildi tehtud 6MB RAW, ma siiski kaldun arvana, et DR annab tsip parema tulemuse kui A60. |
ega ma mõelnudki 6mb pilte. lihtsalt siia pannakse tavaliselt selliseid pilte, et näidata kui head(halba) pilti saab teha. näiteks siin on mõned minu pildid, ka IrfanView'ga väiksemaks tehtud. äkki teed uuesti, resize asemel resample ja 95% quality.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD |
|
| Kommentaarid: 330 loe/lisa |
   |
2 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
22.10.2004 13:58:41
|
|
|
kas keegi annaks lingi, kus saaaks lugeda digifotograafia kohta algajaile?
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
22.10.2004 14:02:38
|
|
|
| kotmarjak kirjutas: |
| kas keegi annaks lingi, kus saaaks lugeda digifotograafia kohta algajaile? |
Kas tõesti on digifotograafia tavalisest fotondusest nii erinev? Kui on, siis selgitage palun, mis nimelt..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
24.10.2004 20:25:48
|
|
|
Polarisatsioonifilter on ka lahe asjandus, kahjuks sai see avastatud alles nüüd, millal päikest enam/veel eriti pole
Aga mõned proovipildid on siin.
(vasakul filtriga, paremal ilma filtrita tehtud fotod - omavahel vahetusse läksid nr. 16_ ja 17_ algusega pildid)
Emakeelset juttu polarisatsioonifiltri kohta leiab siit.
Kõige suuremat effekti annab polarisatsioonifilter siis, kui päike paistab filtriga risti. Kui vaatad läbi filtri päikese poole või päike jääb selja taha, siis ei oma see suurt mõju. Metallpindadelt peegeldunud valgust samuti ei mõjuta. Siseruumides annab ka effekti (klaaspinnad, läikivad põrandad jne.)
Head katsetamist, hind ei tapa (52mm ringpolarisatsioonifilter maksis 350EEK). 8)
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
25.10.2004 00:56:40
|
|
|
| See filter tundub olevat tõeliselt lahe abimees? mis ise räägid veel...tasub kasutamist jne?
|
|
   |
341 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
25.10.2004 08:51:56
|
|
|
No selle kohta on tonnide viisi materjale netis, on küll abiks asi, ise ka plaaninud juba pikalt osta aga ikka on miskipärast ära jäänud... Ja sellega pildistamisel on nii, et ega Päike pole mingi must be asi, lihtsalt tänu polarisatsioonifiltrile saab parema tulemuse, ei ole kontrastid nii suured, et osad alad üle valgustatud ja osad tumedad. Asja point ei ole lisada mingeid eriefekte, vaid anda keerulistes tingimustes (ülevalgustus, peegeldused) parem tulemus.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
25.10.2004 14:18:50
|
|
|
Pilte tuli juurde ja fail index.html on ka tagasi... ...niisiis kõik töötab ilusti.
Aadress sama:
http://www.zone.ee/jressar
Pärast kirjutan ka selle lisainfo,et mis kaameraga tegu jne...
_________________ Fotoblogi |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
25.10.2004 14:24:38
|
|
|
| Ja sellega pildistamisel on nii, et ega Päike pole mingi must be asi, lihtsalt tänu polarisatsioonifiltrile saab parema tulemuse, ei ole kontrastid nii suured, et osad alad üle valgustatud ja osad tumedad. Asja point ei ole lisada mingeid eriefekte, vaid anda keerulistes tingimustes (ülevalgustus, peegeldused) parem tulemus. |
Pilves ilmaga, kui päike ei paista, pole polarisatsioonifiltriga õues suurt midagi teha (ega ka vajadust), sest puudub peegelduv valgus.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
25.10.2004 14:40:29
|
|
|
| dront kirjutas: |
| Ja sellega pildistamisel on nii, et ega Päike pole mingi must be asi, lihtsalt tänu polarisatsioonifiltrile saab parema tulemuse, ei ole kontrastid nii suured, et osad alad üle valgustatud ja osad tumedad. Asja point ei ole lisada mingeid eriefekte, vaid anda keerulistes tingimustes (ülevalgustus, peegeldused) parem tulemus. |
Pilves ilmaga, kui päike ei paista, pole polarisatsioonifiltriga õues suurt midagi teha (ega ka vajadust), sest puudub peegelduv valgus. |
Seda ma silmas pidasingi, et see filter pole niisama eriefektide jaoks, et kiruda, et Päikes pole ja ei saa kasutada, vaid lihtsalt asi, mis loob kehvades tingimustes paremad võimalused. Ja pilves ilmaga ei ole ju tingimused valguse osas selles mõttes nii kehvad, valgus on ühtlasem. Ja pilves ilmaga peegeldused pindadelt on ikka olemas.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
26.10.2004 20:27:08
|
|
|
Pilves ilmaga, kui päike ei paista, pole polarisatsioonifiltriga õues suurt midagi teha (ega ka vajadust), sest puudub peegelduv valgus. |
Seda ma silmas pidasingi, et see filter pole niisama eriefektide jaoks, et kiruda, et Päikes pole ja ei saa kasutada, vaid lihtsalt asi, mis loob kehvades tingimustes paremad võimalused. Ja pilves ilmaga ei ole ju tingimused valguse osas selles mõttes nii kehvad, valgus on ühtlasem. Ja pilves ilmaga peegeldused pindadelt on ikka olemas. |
Olen sellega täitsa nõus Aga kui uue vidina soetad, siis tahad seda ikka proovida ja katsetada ning kui võimalusi pole, siis teeb meele mõruks
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
28.10.2004 11:51:26
|
|
|
Nüüd galerii funksib.
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
28.10.2004 12:23:11
|
|
|
ma yritasin ka kuuvarjutust vaadata...ajasin kl 3 öösel silmad lahti, lippasin akna peale, kuid midagi polnud näha...tulin siis 20 mintsa pärast uuesti ja ikka ei olnud...saatsin siis pikalt ja kobisin magama
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.10.2004 13:16:38
|
|
|
3 see alles algas, mingi 06 paiku oli täisvari. Igatahe skui mine 0720 majast välja astusin oli oma 25% veel kaetud. krt oleks ise ka pildistama pidand...
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.10.2004 13:30:41
|
|
|
| 3 see alles algas, mingi 06 paiku oli täisvari. Igatahe skui mine 0720 majast välja astusin oli oma 25% veel kaetud. krt oleks ise ka pildistama pidand... |
jah... üllatavalt hästi oli näha... krt õhtul oli ilm kehv, aga hommikul oli kuu ikka paras latakas... kahju, et vara ei tõusnud
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.10.2004 19:29:52
|
|
|
link :: kass
paneks siia hetkel ainult ühe päris hea pildi
pilt täna tehtud, kaameraks canon a80
ps pilt on 2,4mb 2272x1704 resoga.
edit: nüüd ka väiksem pilt üleval
http://www.zone.ee/winterwind/kass2.JPG
ootaks siis kommentaare
viimati muutis Winterwind 29.10.2004 20:24:36, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
29.10.2004 20:06:39
Re: kuuvarjutus |
|
|
muide Sinu pildid kuuvarjumisest märksa etemad kui tänases Postimehes
_________________ www.billhicksfoundation.org
"I want you to find a fucking soul!" Bill Hicks |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
29.10.2004 20:49:36
|
|
|
Oleks pidanud natuke teise nurga alt tegema Päike segab natuke Minu arvamus...
Iseenesest norm.
_________________ All there is to do - recon... |
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
29.10.2004 20:51:44
|
|
|
dront, räägi kuidas Sa oma binokklit kasutasid. Panid ta lihtsalt kaamera ette?
voltc, super-ilus pilt A80 kohta..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
29.10.2004 20:52:53
|
|
|
| voltc kirjutas: |
paneks siia hetkel ainult ühe päris hea pildi
|
ja see pilt pole fotopoes käinud
mitte, et mul selle vastu midagi oleks, aga kasuks tuleks mainida ära, kas töödeldud või mitte, kuna siin päris palju neid mis teglet teemakohaselt pole päris õiged, st töödeldud.
kuidagi kirkad ja selged värvid a80 kohta
foto ise aga väga pro
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
29.10.2004 20:56:41
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
|
minu teada see ei tohiks perfektselt nii toimida- vaielge - ma ei ole üldse endast kindel
mingi topelt topelt läätsed
|
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.10.2004 20:57:55
|
|
|
| posthuman kirjutas: |
ja see pilt pole fotopoes käinud |
kõik pildid töötlemata, ei oskagi photoshopiga miskit teha
paintiga tegin lihtsalt osad pildid tiba väiksemaks
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
29.10.2004 20:58:48
|
|
|
| voltc kirjutas: |
| kempi kirjutas: |
Oleks pidanud natuke teise nurga alt tegema Päike segab natuke Minu arvamus...
Iseenesest norm. |
seda ma tahtsingi, et päike segaks..
|
ei sega päike, päike teeb kassi üleni varju alla mustaks ja vaatajal ongi hea vaadata, et kes või mis seal puu otsas on. päike ei riku küll seda pilti teps mitte.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
29.10.2004 23:11:49
|
|
|
| Ra* kirjutas: |
| Rajareits kirjutas: |
|
minu teada see ei tohiks perfektselt nii toimida- vaielge - ma ei ole üldse endast kindel
mingi topelt topelt läätsed |
Ega see perfektselt ei toimigi, samuti nagu lainurk- ja telekonverterite kasutaminegi põhjustab valgusjõu kadu ja moonutusi. Aga läbi binokli (teleskoobi, mikroskoobi jne.) saab "seebikaga" (s.t. objektiiv pole eemaldatav) teha pilte afokaalse meetodi abil (afokaalne süsteem - optikasüsteem, mille fookus asub lõpmatus kauguses).
(google märksõnadeks "afocal method" ja "afocal photography")
Praktikas käib see nii, et suvalise optikariista, läbi mille palja silmaga näed (näiteks binokkel), teravustad ära ja vaateokulari kohale asetad fotoka, mis on lõpmatusse teravustatud ning teed pildi. Kindlasti on vaja mõlemad riistad paigale fikseerida, muidu saad väristamisega udukogud. Ise kasutasin statiivi, mille peale oli takjateibiga binokkel kinni mässitud ja A80-le oli sobiva läbimõõduga plastiktoru ette lükatud, mis binoklile toetus. Loomulikult oli vaja sellist kooslust käsitisi kinni hoida, aga Kuu on õnneks piisavalt hele, et lühikese säriajaga pildistada ning väike väristamine väga palju ei sega. Ka on vaja optilist zoomi kasutada, muidu tekib vinjeteerumine (mustad nurgad pildil).
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
30.10.2004 00:50:29
afocal method (afokaalne meetod) |
|
|
Siin on mõned proovipildid 2004 aasta algusest, pärast digifotoka soetamist ja sellest kavalast "afocal method"-st lugemisest.
Vahenditeks on laste mikroskoop Analyt-1 (maksis kunagi paarkümmend rubla), valgustiks laualamp, fotokaks Canon A80 ja pildistatavateks objektideks sellesama mikroskoobiga kaasatulnud preparaat (sääse topis klaasil ) ning 5 EEK paberraha.
Fotodel on suhteliselt hästi näha igasugused moonutused ja vinjeteerumine zoomi mittekasutades
Kõik pildid on tehtud käest, lihtsalt hoides digifotokat mikroskoobi vaatamise augu kohal.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
30.10.2004 09:57:00
Re: afocal method (afokaalne meetod) |
|
|
| Siin on mõned proovipildid 2004 aasta algusest, pärast digifotoka soetamist ja sellest kavalast "afocal method"-st lugemisest. |
Midagi tõsiselt põnevat
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
30.10.2004 11:46:24
Re: afocal method (afokaalne meetod) |
|
|
Siin on mõned proovipildid 2004 aasta algusest, pärast digifotoka soetamist ja sellest kavalast "afocal method"-st lugemisest.
Vahenditeks on laste mikroskoop Analyt-1 (maksis kunagi paarkümmend rubla), valgustiks laualamp, fotokaks Canon A80 ja pildistatavateks objektideks sellesama mikroskoobiga kaasatulnud preparaat (sääse topis klaasil ) ning 5 EEK paberraha.
Fotodel on suhteliselt hästi näha igasugused moonutused ja vinjeteerumine zoomi mittekasutades
Kõik pildid on tehtud käest, lihtsalt hoides digifotokat mikroskoobi vaatamise augu kohal.  |
heh, kusjuures mingi kuukene tagasi mul tuli ka just idee Analyt'iga proovida, aga kuna midagi head ei paistnud tulevat, siis jätsin katki. Selle sama sääsekesega mängisin. Puhas klassika.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anthrax
HV kasutaja

|
31.10.2004 00:06:15
|
|
|
| Ma käisin linnapeal klõpsimas... tagajärge võite siin näha
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dront
HV kasutaja
|
31.10.2004 00:22:21
|
|
|
Mulle meeldivad Ise ka sarnaseid teinud või plaaninud teha. Mis metoodikaga need rohekad on saavutatud? Mis fotokas, millised säriajad/avad/tundlikkus?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anthrax
HV kasutaja

|
31.10.2004 00:45:10
|
|
|
Rohelist saavutan siis, kui panen valge balansi vastava, et ta teeks rohelise pildi... näiteks sinise valgusega panen manuaalselt valge balansi.. sis peaks tulema kollakas valgus roheline.
Säriajad on igalpool erinevad, vaata exifist, kui on huvi. kahel pildil on vist exif kadunud(pargis ja vanalinn)
Fotokas on Canon a80
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
31.10.2004 13:21:55
|
|
|
link :: Klõps
Sai siis üht unist tegelast pildistatud. Pilt otse kaamerast, seega suur (~1mb).
_________________ Parim enne: 07.06.2006 |
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
31.10.2004 15:16:12
|
|
|
Ilus taust.
Kahju,et minu kaamera sellist macrot ei võimalda
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zid
HV vaatleja
|
31.10.2004 17:07:25
|
|
|
| hentz kirjutas: |
| .leraak, Kas avaldaksid mis kaameraga on tegu? |
EXIF! Canon PowerShot S1 IS
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
01.11.2004 18:29:26
|
|
|
krt tegelt tõesti võiks keegi selle suure töö ette võtta ja teemat puhastada.
Endal digiaparaadi ostmise plaan ja mõtlin, et vaatan pildid üle aga ~90% linkidest maas
|
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
01.11.2004 20:17:55
|
|
|
| võiks jah kuidagi sest kui midagi otsima hakata ega siis midagi siit teemast ülesse ei leia küll.
|
|
   |
341 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
06.11.2004 03:47:57
|
|
|
link :: Klõps
Arvan, et panen näituseks selle teemakohalise pildi, mis jäi silma galeriid sirvides. Vaadates postitamise kellaaega, võib vist isegi öelda, et päris hästi sobib
Pilt siis kahjuks resize'tud
Edit: Kaameraks siis Canon PowerShot S1 IS
Sry, läks unise peaga meelest
Edit2: Leidsin ka mingi ime läbi originaalis üles 8)
Link uuendatud.
_________________ Parim enne: 07.06.2006
viimati muutis .leraak 06.11.2004 17:20:29, muudetud 3 korda |
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
07.11.2004 10:34:24
|
|
|
| .leraak kirjutas: |
Arvan, et panen näituseks selle teemakohalise pildi, mis jäi silma galeriid sirvides. Vaadates postitamise kellaaega, võib vist isegi öelda, et päris hästi sobib Pilt siis kahjuks resize'tud
Edit: Kaameraks siis Canon PowerShot S1 IS
|
värvid on mõnusad ja võte iseeesesest ka:) veeeeery nice indeed
|
   |