praegune kellaaeg 21.06.2025 18:36:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
peegel
HV vaatleja
|
28.10.2004 10:16:58
Probleem filmide ja videote vaatamisega |
|
|
Minu arvuti on: Pentium 4/ 2.8GHz / 512MB, opsüsteem MS Windows 98SE, videokaart ATI All-in-Wonder 128 pro. Installeerisin üle oma opsüsteemi ja pärast seda kõik filmid ja klipid tulevad hüplevalt - mingi pool sekundit toimub kõik kiirluubis ja siis sekund normaalselt, ja nii kogu aeg. Sama efekt esineb kõigi filmivaatamise programmidega, mis mul arvutis on. Installeerisin igaks juhuks värske divX kodeki, panin uuema DirectX -i peale, kasu oli null. Siis proovisin vahetada emaplaadil mälusid omavahel, jälle ei midagi. Kui vaatan filmi CD pealt, ka siis liigub film hüplevalt. Aga telepilt (videokaardil on tüüner) tuleb normaalselt. Kas keegi oskab arvata, mis võiks olla filmide ebaühtlase liikumise põhjuseks. Ma ise arvasin, et võib-olla kõvakettalt kustus kuidagi mingi fail ära, sest opsüsteemi ümberinstalleerimise vajadus tekkis sellest, et arvuti ei tunnistanud enam minu lisa kõvaketast (panin selle arvutisse, setupist lasin masinal ära tunda ja käivitasin arvuti). Tuli välja, et arvutis Control Panel-is, süsteemide all, IDE kontrollerite koha peale oli tekkinud single fifo - aga oleks pidanud olema dual fifo. Äkki keegi annaks nõu, miiles asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
28.10.2004 11:03:53
|
|
|
viga koodekis ikkagi. uus bsplayer + uus ffdshow peaks aitama(muu jura kustuta enne ära)
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
peegel
HV vaatleja
|
28.10.2004 11:11:46
Probleem filmide ja videote vaatamisega |
|
|
Aga sama hüplev liikumine on ka mpeg-ide korral. Nendel ju pole kodekit vist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
28.10.2004 11:14:18
Re: Probleem filmide ja videote vaatamisega |
|
|
peegel kirjutas: |
Aga sama hüplev liikumine on ka mpeg-ide korral. Nendel ju pole kodekit vist? |
http://www.videolan.org/vlc/ proovi, kas selle playeriga ka hyppab
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|