Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Ostu/Müügi foorumite kasutamisõpetus? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 05.06.2004 18:19:43 vasta tsitaadiga

darzik kirjutas:
Minuarust see teema sellisena, et ta mu 1024x768 resoga monitoris (laiuses) ekraanile ära ei mahu, ei kõlba küll kuhugi...

muidu mõte hea loomulikult icon_smile.gif

Tegin ühe pilldi väiksemaks ja asi korras..

Kuidas nüüd üldmulje on ?
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marko
HV Guru
marko

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2004 13:36:41 vasta tsitaadiga

ok, nüüd on asi siis arvutustehnika ostu foorumis üleval, aga võiks ju ka müügifoorumitesse panna?

teine asi, et punktide 7-8 ja 8-9 vahel võiks tühi rida olla. Punktis nr. 6 võiks tühja rea selle nupu: järel ära kustutada, ehk tekst lähemale tõmmata nagu eelnevate nuppudegagi.

Tänud Format abi eest! icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 07.06.2004 13:44:03 vasta tsitaadiga

marko kirjutas:
ok, nüüd on asi siis arvutustehnika ostu foorumis üleval, aga võiks ju ka müügifoorumitesse panna?

teine asi, et punktide 7-8 ja 8-9 vahel võiks tühi rida olla. Punktis nr. 6 võiks tühja rea selle nupu: järel ära kustutada, ehk tekst lähemale tõmmata nagu eelnevate nuppudegagi.

Tänud Format abi eest! icon_wink.gif

Kohe parandan asja ära.
Tahaks teada, mis teised foorumi kasutajad asjast arvavad icon_eek.gif
Kui homseks keegi midagi negatiivset ei ütle, lisan asja ka müügi foorumi alla thumbs_up.gif
NB :
Pisivead parandasin ära icon_exclaim.gif
tagasi üles
connor
HV kasutaja

sõnum 09.06.2004 14:21:10 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiks juurde lisada ka et asukoha võiks profiilis ära määrata, muidu on järgmise posti teema vastav küsimus.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 09.06.2004 14:26:15 vasta tsitaadiga

connor kirjutas:
Tegelikult võiks juurde lisada ka et asukoha võiks profiilis ära määrata, muidu on järgmise posti teema vastav küsimus.

Lisatud
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 10.06.2004 21:24:09 vasta tsitaadiga

kui ma tahaks omale uut õngeritva osta siis kas muu tehnika ostu/myygi foorumisse kõlbab ostusoovi panna ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 10.06.2004 22:12:17 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
kui ma tahaks omale uut õngeritva osta siis kas muu tehnika ostu/myygi foorumisse kõlbab ostusoovi panna ? icon_rolleyes.gif

no alati võib rohkem ja rohkem spetsiifiliseks minna, aga mina sellel küll põhjust ei näe. Peaks olema igale kasutajale siin juba arusaadav, et mis teemaline foorum HVF on ja millest siin juttu tehakse. Muide, pole just eriti tihti näinud siin õngitsemis varustuse müügi kuulutusi.
Aga kui tuleb siis võime viisakalt viidata lehele: www.kalale.ee ja asi saab lahendatud. icon_wink.gif 8)
tagasi üles
telefon
HV kasutaja

sõnum 22.10.2004 15:42:38 vasta tsitaadiga

aga kuda teha editit? vähemalt ostu-müügi foorumis ma küll sellest aru ei saa. või see polegi seal võimalik?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
pennu
Kreisi kasutaja
pennu

sõnum 22.10.2004 16:08:30 vasta tsitaadiga

telefon kirjutas:
aga kuda teha editit? vähemalt ostu-müügi foorumis ma küll sellest aru ei saa. või see polegi seal võimalik?

paistab, et pole...
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 22.10.2004 16:14:17 vasta tsitaadiga

link :: Üks jutt

telefon kirjutas:
Üldiselt nämmutatud asi...otsinguga tasub siit ParemHv alt vanu sellekohaseid teemasid lugeda.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
telefon
HV kasutaja

sõnum 22.10.2004 17:46:12 vasta tsitaadiga

tänud igatahes. samas võiks see olla reeglite all, oleks hulka lihtsam icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 23.10.2004 14:24:53 vasta tsitaadiga

Tee või vanakuradit, aga ma ei viitsi läbi lugeda seda pikka joru. Lühem ja konkreetsem võiks olla icon_wink.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.10.2004 10:51:37 vasta tsitaadiga

Vidget kirjutas:
Tee või vanakuradit, aga ma ei viitsi läbi lugeda seda pikka joru. Lühem ja konkreetsem võiks olla icon_wink.gif
Seda lühidat, konkreetset ja kõigile sobivat HVF reeglite kogumit ja kasutusjuhendit on tahetud HVF ajaloo algustest peale koos selle probleemi tõusude ja mõõnadega. Kellegi pole keelatud ise üritada midagi taolist valmis teha ja adminnidele edastada heakskiitmiseks ja foorumile läbiarutamiseks... icon_wink.gif
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 25.10.2004 22:30:51 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Vidget kirjutas:
Seda lühidat, konkreetset ja kõigile sobivat HVF reeglite kogumit ja kasutusjuhendit on tahetud HVF ajaloo algustest peale koos selle probleemi tõusude ja mõõnadega. Kellegi pole keelatud ise üritada midagi taolist valmis teha ja adminnidele edastada heakskiitmiseks ja foorumile läbiarutamiseks... icon_wink.gif

1)Ela ise ja lase teistel kah elada!
2)Kõik, mida teed ise, võidakse teha ka sulle!
Eto vso icon_wink.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.10.2004 09:14:40 vasta tsitaadiga

Vidget kirjutas:
XYZ kirjutas:
Vidget kirjutas:

Eto vso icon_wink.gif
Ülitubli icon_biggrin.gif icon_razz1.gif --- ja kui sa veel seletad, kuidas su reeglistik teeb teistele kasutajatele (ja eriti algajatele) selgeks ka HV foorumi kasutajaliidese omapärad, siis isegi võiksid tõesti ettepaneku teha sinu reeglistikuga piirdudagi icon_lol.gif
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 26.10.2004 10:40:12 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Vidget kirjutas:
XYZ kirjutas:
Vidget kirjutas:

Eto vso icon_wink.gif
Ülitubli icon_biggrin.gif icon_razz1.gif --- ja kui sa veel seletad, kuidas su reeglistik teeb teistele kasutajatele (ja eriti algajatele) selgeks ka HV foorumi kasutajaliidese omapärad, siis isegi võiksid tõesti ettepaneku teha sinu reeglistikuga piirdudagi icon_lol.gif

Pole midagi keerulist...kuna tegu ju antud juhul ostu/müügi foorumiga, siis puudub igasugune vajadus õpetada. Kaks eraldi teemat ja kui ostad siis ostad ja kui müüd siis müüd. Isegi need O/M võiks algusest ära kaduda, sest need ei oma mõtet. Küll aga loeksin ette mõned punktid, mis peksid igas teemas olemas:
1) asukoht (sest selle puudumisel küsitakse seda raudselt...eesti ei ole ainult tallinn)
2) Mingisugunegi alghind või soovitatav hind (kaovad ära mõttetud postitused hinnaga, mis on naeruväärne)
3) Täielik toote kirjeldus ja võimalusel(99% peaks olema) ka link.
4) Kui detail on müüdud, siis selline viide ka teemasse.
Antud loetelu on minu arust siililegi selge ja neid veel reegliks teha ei ole mõtet.
Ülejäänu ei puuduta ostu/müügi foorumit.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.10.2004 11:17:37 vasta tsitaadiga

Vidget kirjutas:
Pole midagi keerulist...kuna tegu ju antud juhul ostu/müügi foorumiga, siis puudub igasugune vajadus õpetada. Kaks eraldi teemat ja kui ostad siis ostad ja kui müüd siis müüd. Isegi need O/M võiks algusest ära kaduda, sest need ei oma mõtet. Küll aga loeksin ette mõned punktid, mis peksid igas teemas olemas:
1) asukoht (sest selle puudumisel küsitakse seda raudselt...eesti ei ole ainult tallinn)
2) Mingisugunegi alghind või soovitatav hind (kaovad ära mõttetud postitused hinnaga, mis on naeruväärne)
3) Täielik toote kirjeldus ja võimalusel(99% peaks olema) ka link.
4) Kui detail on müüdud, siis selline viide ka teemasse.
Antud loetelu on minu arust siililegi selge ja neid veel reegliks teha ei ole mõtet.
Ülejäänu ei puuduta ostu/müügi foorumit.
Kahjuks kordad nüüd küll juba lihtsalt olemasolevat - loe uuesti ja korralikult ärifoorumite endi alguses olevad fix-teemad reeglitega läbi.
Kui õpetamise vajadus puuduks, siis tõenäoliselt poleks olemas ka käesolevat teemat.
O/V/M algused on liigsed vaid arvutustehnika ostu foorumi puhul, kuna ainult seal on idee järgi puhas ost lubatud.
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 26.10.2004 11:40:42 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Kahjuks kordad nüüd küll juba lihtsalt olemasolevat - loe uuesti ja korralikult ärifoorumite endi alguses olevad fix-teemad reeglitega läbi.
Kui õpetamise vajadus puuduks, siis tõenäoliselt poleks olemas ka käesolevat teemat.
O/V/M algused on liigsed vaid arvutustehnika ostu foorumi puhul, kuna ainult seal on idee järgi puhas ost lubatud.

Asi ongi selles, et keegi ei loe neid peale suurte entusiastide...mina pole siiani ühtegi reeglit lugenud ja ilmselt ei viitsi eriti lugeda kah.....jälgin ainult trende.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.10.2004 12:06:10 vasta tsitaadiga

Vidget

... kui ei viitsi reegleid lugeda, siis ei tasu ka kurta, et moderaatorid kiusavad või ollakse kellegi käest petta saanud. HV on oma panuse andnud, edasi sõltub kõik juba kasutajast endast ...

Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 26.10.2004 14:26:41 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Vidget

... kui ei viitsi reegleid lugeda, siis ei tasu ka kurta, et moderaatorid kiusavad või ollakse kellegi käest petta saanud. HV on oma panuse andnud, edasi sõltub kõik juba kasutajast endast ...

Ei ole mitte ühtegi korda kurtnud, et mu teema on kustutatud....juhtunud seda vist 1 kord....ilmselt asi selles, et ma ei ole enamp nii noor, et kui mu teema kustutatakse, siis kukun kohe ulguma nagu laps kellelt on lutt ära võetud.
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 30.11.2004 19:01:50 vasta tsitaadiga

reegleid ei loegi 99% kasutajatest... ja ega ei peagi.

Point on selles, et reeglid on kuskil eksisteerimas selleks ajaks kui kellelgi neid millekski vaja läheb.

Kui on ideid paremini vormistada mingit juhendid vms siis asu aga julgelt tööle ja esita oma kavandid adminnidele.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Ostu/Müügi foorumite kasutamisõpetus? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.