Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
22.10.2004 01:01:44
|
|
|
Säti hiirekiirus minimaalseks nig lase iga hingetõmbe järel !
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
megaandre
HV vaatleja
|
22.10.2004 14:54:39
|
|
|
Kas keegi oskab aidata SF treeningu viimase osa ära teha ! Siin foorumis oli mingi seletus aga see ei olnud eriti arusaadav!
|
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
22.10.2004 15:00:50
|
|
|
tsitaat: |
Objective C:
alguses oled kohe teelahkme juures. üks viib vasakule, kus nõlval on näha vaenlast ja teine valgustatud teele, kus guard tower
on mäenõlval. Rooma aeglaselt kuni esimese puuni ja jää selle all lamades ootama. vajuta sisse kiirem roomamise viis. Sul on
natukene maad järgmise puuni, kuid see tee on suht hästi valgustatud. toweris olev vant sind ei näe, kuna mägi kaitseb, kuid
vasakul mäepeal vaatab teine vend alla, juhul kui valgus just läheb sinu juurest edasi, mine kiires roomates otse edasi kuni
kohani, kus valgus enam sind kätte ei saa. kui sa aeglaselt roomad, siis ülemine vend märkab sind. Õige on siis kui ühtegi vantide
lõugamist ega hoiatust sa ei kuule. mine natuke otse ja siis diagonaalis aeglaselt roomates paremale tee poole. tee viib otse
(jõgi, sild ja peale silda guard tower kohe). rooma aeglaselt paremat kätt teed kuni oruni, mille põhjas on soo. liigu roomates
piki mäenõlva natukene paremale ja siis alla kivi juurde puu alla. tähtis on see, et sa kuskil kinni ei jää, sest muidu sinu vend
tõuseb automaatselt püsti ja siis on kohe kisa lahti. Mina sain nii, et niipea kui pöörasin näoga alla ja hakkasin roomama, siis
tundsin, et ise libisen (mäenõlv on nii järsk). siis roomates edasi sohu ja pidi sood rohus edasi, võid isegi kiires roomamises
minna. edasi kuni see soo ja org ära lõpeb ja siis võimalikult paremat kätt hoides aeglaselt rooma mäest üles ja paremale C auto
poole, ettevaatust, vaenlane on kohe-kohe sinu seljataga, õnneks ta vaatab jõe poole ja nägu sinu poole ei pööra. vajuta auto ukse
juures signaali ja kogu moos."
|
mis selles seletuses segast on?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
megaandre
HV vaatleja
|
22.10.2004 15:02:32
|
|
|
ok proovin !
thx
|
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
22.10.2004 15:13:02
|
|
|
Kurram, sellist cheaterite uputust ei ole veel näinud! Mountain Passis on mitu serverit täiesti nende kontrolli all, võimatu on mängida või neid välja "kickida".
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
megaandre
HV vaatleja
|
22.10.2004 15:24:44
|
|
|
Vahest on neid kohe eriti palju ja mõni mees on nii kõva, et ei anna välja ka kickida. Mäng muutub kohe igavaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rochefort
HV vaatleja
|
22.10.2004 16:38:55
|
|
|
Olen ka vähe aega mänginud ja enam nii koba pole.
XFires on nimeks Roch. (sama on ka AA's).
_________________ Roch.® |
|
tagasi üles |
|
 |
zimi
HV vaatleja
|
22.10.2004 16:59:08
|
|
|
Ma ei tea ma taon praegu veel 2.1te (kuigi 2.2 ka tõmmatud ) ..,, kõik on 2.2le edasi liikundud , aint noobies on jäänud..Nagu paradiis
P.S.Otsige mind Pipe servudest 8)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
22.10.2004 17:10:57
|
|
|
Tuleb tunnistada,et seoses 2.2-ga on "kuri" valla pääsenud jah. Niipalju headshotte, kui selle ajaga, mis uus versioon väljas on, pole vist poole aastaga kah saanud. RPK-d lasevad nagu muiste ,mõnel mehel mängu jooksul 19-20 killi, ise vast korra saab surma . Hakkasin kahtlema,et NO RECOIL funkab jälle, aga see vana asi küll mitte . Aga kannatab vast ära , eks PB hakkab jälle täies mahus tööle.
Muidu tuleb tunnistada 2.2 mulle istub
_________________ The first principle is that you must not fool yourself — and you are the easiest person to fool. |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
22.10.2004 17:25:40
|
|
|
Need cheaterid on CS-st tulnud jõmmid.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
22.10.2004 17:59:52
|
|
|
krt, mai saa nendest cheateritest aru, maru mõte on üldse mängida siis krt küll! 1 kord kah, mudku vennad mölisesid ning lasid igast radar toolide ning super bulletitega koik maha, mõttetu!
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
22.10.2004 18:03:00
|
|
|
Täiesti võimatu mängida! Kui proovid algatada votekicki, tapavad nad su roundi alguses ära, siis lihtsalt lahkuvad ja tulevad tagasi. Mountain Passis on praegu ainult üks server, kus saab mängida, seal enamus vanad olijad, kes kohe kickivad need cheaterid ja ei lase serveris võimu võtta.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
22.10.2004 18:10:44
|
|
|
ma aint playn neid uusi kaarte ja siis ikka village,(on lemmik) ning bridge crossing ning weapons cache!
Mulle ei meeldi see, et pole ühte korralikku sniper karti, st, kas või kuskil looduses kus nähtavus on ikka realtime , mitte mingi loll udu jalle tekib kuskilt, krr, näiteks selline maastik oleks super nagu treeningus need sniper kaardid voi siis rinevate relvade proovimise kaart sealt treeningust!
Kas kuskilt ini failist ei saa seda udu väheke sättida!
1kord kusjuures 1 server (kaart oli bridge crossing) tegi mõne roundi sihukese, kus nägid peaaegu realtime, st udu polnud nägid juba vaenalse tagalat, jummala ponev oli mängida nii, nagu päris rsk! kahju ,et serverit meelde ei jätnud!
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
marten1991
HV kasutaja

|
22.10.2004 18:13:33
|
|
|
cheatidega on nii mõttetu mängida ma ei saa aru miks nad siis üldse mängivad(cheaterid) oinad raisk
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
22.10.2004 18:52:03
|
|
|
TO ERKSXX:
Mulle ei meeldi see, et pole ühte korralikku sniper karti, st, kas või kuskil looduses kus nähtavus on ikka realtime , mitte mingi loll udu jalle tekib kuskilt, krr, näiteks selline maastik oleks super nagu treeningus need sniper kaardid voi siis rinevate relvade proovimise kaart sealt treeningust!
Kas sa arvad, et sniper läheb välja ainult ilusa ilmaga või . Olgugi AA sniper on suht normilt tehtud, on real lifest asi kaugel. Aastaid tagasi sai kaugel venemaal Simferoopoli kandis snaiperi instruktori paberid tehtud (2 kuulised kursused ), siis seal ke.....i meid iga ilmaga, nii ööl kui päeval,vihma ja tormiga. Asja point on, et snaiprit ei tohi ükski asi segada(ei ilm ega miski muu), sest saad enamasti ühe lasu võimaluse. AA-s aga on snaiper rohkem see, kes suitsukatet teeb.
_________________ The first principle is that you must not fool yourself — and you are the easiest person to fool. |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
23.10.2004 01:23:29
|
|
|
jah, kuid ma mõtlen rohkem seda et AA-s pole ühti kaarti , kus nähtaus hea, igal pool mingi kahtlane udu, oleks siis vähemalt mõni kaart ilmagi, aint see ööga vist on !
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
23.10.2004 09:28:11
|
|
|
No kesse teab? Vbolla vend lihtlabane cheater aga võimalus on et ta ekstra ettevaatlik ja teeb mega teamworki
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Driftmoon
Kreisi kasutaja

|
23.10.2004 09:44:07
|
|
|
Mul tuleb ka critical error,aga mitte mängu ajal,vaid siis kui hakkan käima panema.Käima ei saagi panna.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Horrid_Asp
HV vaatleja

|
23.10.2004 10:17:15
|
|
|
Konks kirjutas: |
Mul tuleb ka critical error,aga mitte mängu ajal,vaid siis kui hakkan käima panema.Käima ei saagi panna. |
Mis teate see critical error annab? Profiilis olev arvuti ei jõua lihtsalt vedada seda mängu, nii kurb kui see ka pole... Kui tahad korralikult mängida, siis mälu peab olema vähemalt 256 MB ja isegi sellest jääb väheseks, 512 MB on parim. Graafikakaart 128 MB. Prose samuti, 2 GHz...
_________________ It's the end of the post as we know it, and I feel fine. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
23.10.2004 14:55:59
|
|
|
Horrid_Asp, sinu toodud näitajad pole küll vajalikud. Mu masinal on 256MB rami, 64MB videokaart ja 1,5GHz prose. Ja saan väga edukalt @1024x768 pelada.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaivo
HV kasutaja
|
23.10.2004 15:06:34
|
|
|
Low setingutega jah.Oleneb ,mis mapi mängid.
_________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<------------------- |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
colin07
HV kasutaja
|
23.10.2004 15:23:50
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Kas keegi oskaks mind aidata ma ei saa esimeses treeningus 36 märgile pihta (mul on vaja selle pärast ,et teha adv.Marksman ship vmt) ma saan tavaliselt 2 lasuga või 3 alles märgi maha või ei saa üldse.Ma kasutan iron snighti ,aga sellega ka ei saa!!
Suured tänud kui keegi oskaks aidata !! |
Seda püsti asendist laskmist tee hoopis kükakil, siis täpsus suurem. Kui sa kükakil asendis liigud paremale või vasakule seina vastu, siis ulatub püss üle ääre ja saad märke lasta. Ei taha au endale võtta selle võtte avastamise eest. Selle avastas mu noorem vend. Vähemalt ta teatas, et niiviisi seda testi ära teha on suht kerge.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
23.10.2004 18:31:41
|
|
|
colin07 kirjutas: |
coolmode kirjutas: |
Kas keegi oskaks mind aidata ma ei saa esimeses treeningus 36 märgile pihta (mul on vaja selle pärast ,et teha adv.Marksman ship vmt) ma saan tavaliselt 2 lasuga või 3 alles märgi maha või ei saa üldse.Ma kasutan iron snighti ,aga sellega ka ei saa!!
Suured tänud kui keegi oskaks aidata !! |
Seda püsti asendist laskmist tee hoopis kükakil, siis täpsus suurem. Kui sa kükakil asendis liigud paremale või vasakule seina vastu, siis ulatub püss üle ääre ja saad märke lasta. Ei taha au endale võtta selle võtte avastamise eest. Selle avastas mu noorem vend. Vähemalt ta teatas, et niiviisi seda testi ära teha on suht kerge. |
Väga väga suured tänud sulle!!!!!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
oth
HV vaatleja

|
23.10.2004 18:42:01
|
|
|
Kaivo kirjutas: |
Low setingutega jah.Oleneb ,mis mapi mängid. |
Minu profiilis oleva arvutiga saab mängida 800x600 ja minimaalsete settingutega. Samas on lähivõitlused täiesti lootusetud, sest arvuti ei jaksa vedada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|