Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maxa
HV vaatleja
|
21.10.2004 16:46:25
Kuidas saada teada.... |
|
|
....mis emaplaat on?
Asi selles, et seisab teine siin juba mingit aega (uuendamise ajast seisma jäänud) .....mõtlesin et kasutaks ära, müüks maha või midagi sellist, aga ei tea, mis emaplaat see on....peal on igasugu kirjasid, aga milline neist õige on!
PS! pole võimalust ka proovida....selleks peaksin kusaltki sobiva prose leidma!
|
|
tagasi üles |
|
 |
erkki
Kreisi kasutaja

|
21.10.2004 17:02:11
|
|
|
viskasin sinu jaoks Aida ülesse, see programm näitab kogu sinu arvuti konfiguratsiooni
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
21.10.2004 17:02:58
|
|
|
postita sia need kirjad siis, kui ise googlet kasutada ei oska. kust meie peame teadma milline neist õige on, kui ei tea mis kirjaski on
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxa
HV vaatleja
|
21.10.2004 20:03:01
|
|
|
erkki kirjutas: |
viskasin sinu jaoks Aida ülesse, see programm näitab kogu sinu arvuti konfiguratsiooni  |
aidat tean isegi, aga kas niisama ei saagi teada??? mul lihtsalt ei ole võimalust proovida, lihtsalt on seisev emaplaat....
|
|
tagasi üles |
|
 |
maxa
HV vaatleja
|
21.10.2004 20:03:42
|
|
|
erkki kirjutas: |
viskasin sinu jaoks Aida ülesse, see programm näitab kogu sinu arvuti konfiguratsiooni  |
aga tänud sellegi poolest, et aida ülespanekul vaeva nägid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
maxa
HV vaatleja
|
21.10.2004 20:05:57
|
|
|
Arvo Cobrietti kirjutas: |
postita sia need kirjad siis, kui ise googlet kasutada ei oska. kust meie peame teadma milline neist õige on, kui ei tea mis kirjaski on  |
selle mehe jutust ma küll aru ei saa.....googlet oskan ma väga hästi kasutada, aga küsimus on selles, et millised kirjad emaplaadilt võtta (neid seal ju sadu)
|
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
21.10.2004 20:11:47
|
|
|
Alusta kõige suurematest siis.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
22.10.2004 08:54:55
|
|
|
maksa kirjutas: |
postita sia need kirjad siis, kui ise googlet kasutada ei oska. kust meie peame teadma milline neist õige on, kui ei tea mis kirjaski on  |
selle mehe jutust ma küll aru ei saa.....googlet oskan ma väga hästi kasutada, aga küsimus on selles, et millised kirjad emaplaadilt võtta (neid seal ju sadu) |
irw, tee pilti siis plaadist ja pane üles.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_789
HV kasutaja
|
22.10.2004 17:35:37
|
|
|
maksa kirjutas: |
selle mehe jutust ma küll aru ei saa.....googlet oskan ma väga hästi kasutada, aga küsimus on selles, et millised kirjad emaplaadilt võtta (neid seal ju sadu) |
irw, tee pilti siis plaadist ja pane üles. |
Jah, kui ei tea, missugust infot siia välja kirjutada, siis tee pilti. Kui pilti teha ei saa, siis katsu ikka need kirjad sealt emaplaadilt siia üles ikka tähendada. Suurte numbrijadade puhul läheb tõesti keeruliseks plaati identifitseerida, aga miski pole võimatu.
_________________ "Audaces fortuna juvat!" (Julgeid kroonib edu!) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
22.10.2004 18:35:34
|
|
|
alusta näiteks plaadi kiibistiku peal olevatest numbritest, siis näed mis firma sellega plaate toodab ning pildi järgi saad enamvähem aru kas tegu sama plaadiga
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|