Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Microsofti ergonoomiline klaviatuur on hoopis kahjulik? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.10.2004 18:54:13 Microsofti ergonoomiline klaviatuur on hoopis kahjulik? vasta tsitaadiga

no comments.. icon_lol.gif

A MAN FROM MICROSOFT told an audience of 400 system integrators today that despite extensive research that resulted in the Natural Keyboard, it has now realized that actually it’s rather an unnatural design.

The split keyboard approach was heralded with a blaze of publicity when it was launched in the 1990s. It would aid your typing, it would reduce the incidence of repetitive strain injury, and in short it was bloody ergonomic, Microsoft said then, without using the bloody word, of course.

We reviewed this keyboard for a magazine we were editing at the time, and reproduced the entire article the way it was coming out compared to a flat keyboard.

But the Microsoft hardware executive, Marco C. Chillon from the EMEA home and entertainment division, said this morning that after more years of research, the firm had realized that the Natural Keyboard involved people learning how to re-type. So instead it has designed a new wireless keyboard with only a six degree angle between the two sets of keys from the home keys.

Sheesh. All that wasted effort! Touch typists would have little problem with Natural Keyboards, but we’re a touch typist and it gave us a heck of a problem. At the time.

... et siis aastatepikkune arendus ja uurimus oli kõik asjatu icon_question.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tint
HV veteran

sõnum 14.10.2004 19:06:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

A MAN FROM MICROSOFT told....

....jama
kas kasutajad võtavad asja omaks või mitte näitab palju selgemat pilti.
usun, et m$ ergonoomiline klaviatuur on tuntavalt parem, kui minu praegune ordi luts

ot:ma ei saa üldse neist inimestest aru, kes oma firma vastu tegutsevad, võiks ju ka oma nime öelda uudistes, kui nii julgelt räägib thumbs_down.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
lennu
HV kasutaja

sõnum 14.10.2004 21:58:09 vasta tsitaadiga

ai kuidas ma vihkan seda split keyboardi icon_evil.gif

aga ikkagi...kui see sulle just meiliga ei tulnud, siis oleks selle saanud ju naljakate lehtede teemasse panna icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 7
tagasi üles
ZaZ
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.10.2004 22:00:09 vasta tsitaadiga

http://theinquirer.net/?article=19042
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 14.10.2004 22:11:12 vasta tsitaadiga

paningi sellega meelega naljakate juhtumiste alla, kuna seda ta ju on imo..
tagasi üles
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 14.10.2004 22:15:08 vasta tsitaadiga

jah, 6ppiga parem dvorakit selle asemel et iga 10 aasta tagant uhiuus klaver osta (icon_razz.gif)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
lennu
HV kasutaja

sõnum 14.10.2004 22:24:36 vasta tsitaadiga

fastandfurious loe mu tekst uuesti läbi
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 7
tagasi üles
mehike
HV vaatleja

sõnum 19.10.2004 14:50:44 vasta tsitaadiga

minuarust on küll natural KB väga mõnus kasutada, tavalisega läheb ikka veits aega et õigeid nuppe üles leida icon_smile.gif
3 aastat olen m$ keyboardi kasutand ja kurta pole millegi üle.
olen sellele 5 korda igast paska peale ajand (apelsini mahla, teed ja isegi koogelmoogelit icon_biggrin.gif) aga peale korralikku pesu töötab asi nagu ponks, 50 eegu eest sai ikka korralik ost!
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 20.10.2004 02:29:35 vasta tsitaadiga

mehike kirjutas:
minuarust on küll natural KB väga mõnus kasutada, tavalisega läheb ikka veits aega et õigeid nuppe üles leida icon_smile.gif
3 aastat olen m$ keyboardi kasutand ja kurta pole millegi üle.
olen sellele 5 korda igast paska peale ajand (apelsini mahla, teed ja isegi koogelmoogelit icon_biggrin.gif) aga peale korralikku pesu töötab asi nagu ponks, 50 eegu eest sai ikka korralik ost!
heh ... täpselt nagu mina ... mul se kasutuses ainult miski 7-8 aastat ... sellest ajast kui Officaga koos selle sai. Igatahes päris korralikud kohvi doosid jne on üle elanud. Väga hea ja mugav ka IMHO.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 20.10.2004 17:36:14 vasta tsitaadiga

QWhite kirjutas:
jah, 6ppiga parem dvorakit selle asemel et iga 10 aasta tagant uhiuus klaver osta (icon_razz.gif)

[OT]Niipalju kui lugenud olen, on dvoraki paigutus väga hea, aga täpitähti sellega ju ei saa... või mis? Ja Eestis pole ma seda mitte üheski poes näinud.[/OT]

Aga selline Naturali moodi jagatud klaviatuur tundub mulle ikka päris imelik. Eks ta ole muidugi harjumuse asi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.10.2004 17:38:53 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
QWhite kirjutas:

[OT]Niipalju kui lugenud olen, on dvoraki paigutus väga hea, aga täpitähti sellega ju ei saa... või mis? Ja Eestis pole ma seda mitte üheski poes näinud.[/OT]

Aga selline Naturali moodi jagatud klaviatuur tundub mulle ikka päris imelik. Eks ta ole muidugi harjumuse asi.

jah paigutus on täitsa hea thumbs_up.gif käed teevad vähem tööd icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

sõnum 20.10.2004 17:42:32 vasta tsitaadiga

ise olen kahte tyypi neid "ergonoomilisi" n2inud ja kasutanud(M$ omad)... IMHO on nad m6lemad ebamugavad icon_confused.gif ise olen kaua aega tavalise odava BTC klaviatuuri taga, ja sellega nii harjunud, et keytronic tundub ka paha...
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 78
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 20.10.2004 18:04:55 vasta tsitaadiga

ise olen ka kunagi kasutand ühte ergonoomilist klaverit, aga imo väga ebamugav oli see. parimad klaverid on ikka A4Tech klaverid, tänu sellele "v" kujulisele paigutusele on kõige mugavam kirjutada.
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Microsofti ergonoomiline klaviatuur on hoopis kahjulik?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.