|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
noon
HV vaatleja
|
19.10.2004 12:34:43
|
|
|
Loodame, et ei juhtu nagu doomiga... Et haibitakse enne releasemist üles ja kõik ootavad mingit megahüpersupergiga mängu aga tegelikult tuleb välja täiesti tavaline arvutimäng.
Arvestades seda, kui kõvasti praegu seda asja juba kiidetud on, siis on ilmselt pettunud mängijaid, kes asjast rohkem ootasid üsnagi palju, aga ootame siis parimat.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.10.2004 12:39:00
|
|
|
doom3 puhul ma küll erilisi über tulemustega rewievsid ei näinud. ja pealegi, see uus füüsikamootor peaks juba omajagu hämmastama. nii et doom3-st ta sitem kindlasti ei tule. neid vendi kellele miski ei meeldi on alati, nii et kritiseerijaid tuleb ka kindlasti. aga noh kes cs:source peland on, see enam vähem teab juba mida ta ees ootab.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
noon
HV vaatleja
|
19.10.2004 16:51:21
|
|
|
Olid übertulemustega reviewd ka doomi kohta. Pealegi oli kindalsti selliseid inimesi, kelle jaoks doom3 oli elu mäng (mina nende hulka ei kuulu). Sama kindalat on ka selliseid inimesi, kelle jaoks HL2 on elu mäng. Point on lihtsalt selles, et kui on miski mega haip, mis eelnes nii doomile kui nüüd eelneb ka hL2'le, siis on kõikide ootused väga väga suureks aetud, et sealt tuleb nüüd maailma parim mäng. Samas on FPS zanris väga raske miskit uut peale graafika ja füüsikamootori pakkuda. Sisuliselt on ju nii doom3 kui ka HL2 tavalised FPS'id. Kui nendes kummagis midagi väga põhjapanevalt uut, mängu sisulisest küljest, välja pakkuda ei ole, siis on vähemalt minul kerge pettumus ees ootamas. Ma ei leia vinget gaifi ilusast pildisti ja tünnide vee peal hulpimisest... vähemalt mitte üle poole tunni. Kui nüüd selle poole tunni möödudes jääb kätte ikka see sama asi, mis juba wolfist alates miljoneid kordi läbi mängitud on, siis ongi tulemuseks pettunus. Olid ju ka doom3 graafika ja füüsikamootor tõsine samm edasi võrreldes suvalise muu mänguga aga lõppkokkuvõttes jäi pihku ikka täpselt see sama läbi mängitud fps. Ma tahaks mängust rohkemat kui seda, et saan vaadata kuidas pahalased lahedate verejugade saatel vingetes asendites maha kukuvad.
Ühe sõnaga: loodan, et ilusa graafika taga oleks ka midagi uut, millest rõõmu tunda. Arvestades seda, et fpside puhul on midagi põhjapanevalt uut väga raske luua, siis ei tasu seda haipi väga südamesse võtta, muidu võib pettumuse osaks saada. Igatahes loodan parimat.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.10.2004 18:01:15
|
|
|
half laif 1 lõi mind jalust aastal 1999, nii oma stoori kui graafikaga. ning siiamaani olen igavusest haigutanud iga mängu juures kus lampi lastes see ei kõigu, kus laud ei tee teist nägugi kui sinna valad kümme kilo kuule, vastased kukuvad surnuna poolenisti seina sisse, jne. kui hl2 oleks enamus mapid niivõrd ära tehtud, et praktiliselt kõige saad lõhkuda/liigutada/manipuleerida, siis on selline fps küll seda haipi väärt. hakkab siis juba teine päris elu meenutama. doomil oli küll see füüsika absoluutne null. ojaa lamp kõikus laes kui pumbast valasid tina sinna, ahjah ja siis veel ühte kindlat tüüpi kasti said ka virnast maha lasta, sellega kõik piirduski. pealegi usun et tuleb hl2 puhul sama hea stoori kui hl1 puhul ,või siis vähemalt jätkavad nad seda huvitavalt.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taat
HV vaatleja
|
19.10.2004 18:25:01
|
|
|
| noon kirjutas: |
Loodame, et ei juhtu nagu doomiga... Et haibitakse enne releasemist üles ja kõik ootavad mingit megahüpersupergiga mängu aga tegelikult tuleb välja täiesti tavaline arvutimäng.
Arvestades seda, kui kõvasti praegu seda asja juba kiidetud on, siis on ilmselt pettunud mängijaid, kes asjast rohkem ootasid üsnagi palju, aga ootame siis parimat. |
asjata lootus imho, hl2 on arvatavasti kõige haibitum mäng üldse ning seetõttu saab ka neid kes oma pettumust netiväljadel avaldavad küllaga olema (kasvõi juba sellepärast et üldise vooluga mitte kaasa minna, erinev olla). loodame parimat jah. ma pole juba ühtegi mängu vähemalt kahe aasta jooksul läbi mänginud (pole just palju erinevaid pelasid proovinud kah), äkki hl2-st tuleb erand.
edit: asjata lootus siis see et pettunuid ei tule
edit2: ahjaa, call of duty sai siiski aasta eest läbi mängitud
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
19.10.2004 18:31:17
|
|
|
Ah metsa,ei tule sellest hl 2st mingit saasta pela! Selles olen ma veendunud !
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.10.2004 18:49:25
|
|
|
| tsitaat: |
hl2 on arvatavasti kõige haibitum mäng üldse
|
selle tiitli pärib küll nüüd doom3
half life 2es on vähemalt füüsika mis ta osaliselt sitast välja veaks. doom3 oli ju õige versioonina veel sitem kui alphana isegi tegijad kiitsid nii üle et vähe pole. pärast oligi ainult üks high-graafikaga kahuriliha mäng. midagi uut ja revolutsioonilist polnudki seal - lugesin austrias paljusid arvutiajakirju, needki andsid farcryle suuremad punnid kui doom3le
aga hl2 tuleb midagi head! sisetunne üleb kohe!
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.10.2004 18:53:27
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
hl2 on arvatavasti kõige haibitum mäng üldse
|
selle tiitli pärib küll nüüd doom3
half life 2es on vähemalt füüsika mis ta osaliselt sitast välja veaks. doom3 oli ju õige versioonina veel sitem kui alphana isegi tegijad kiitsid nii üle et vähe pole. pärast oligi ainult üks high-graafikaga kahuriliha mäng. midagi uut ja revolutsioonilist polnudki seal - lugesin austrias paljusid arvutiajakirju, needki andsid farcryle suuremad punnid kui doom3le
aga hl2 tuleb midagi head! sisetunne üleb kohe! |
Siis ära lase oma sisetundel end petta muidu jah, loodame et pettumust ei tuleks
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.10.2004 18:55:13
|
|
|
| Nujah, doom 3'mes olin ausalt öeldes mina ka pettund.enne väljatulemist oli ju meeletu jutt olnud kuidas ainult miskid alienwared suudavad asja jookutada ja siis sai ka eeldatud, et kogu see power ei kulu ainult miskite varjude ja valguste peale vaid, et ka efektid on üleprahi nagu eriti reaalsed kuuliaugud ja kõik ümbrus hävitatav jne.Aga mitte sittagi.Nüüd HL2'es ma juba tean mis saab oema üks suurimaid ja olulisemaid põhjuseid miks ta mulle rohkem meeldib ja see on see chillimine.Näiteks gravity gun'i endaga annab juba päris palju aretada, a'la võtta maast üles saeketas ja sellega siis vastast visata jne.Otseselt miskit sellist reaalsust ta vaevalt pakub, et überbazookaga maju linnas hävitad.Kindlasti saab olema selliseid väga pettumust valmistavaid "reaalseid" kohti kus on näiteks laud ja sellepeal pudel ning teler, lased bazookaga lauda, siis pudel pudeneb olematuteks kildudeks mis põrandasse kaovad, laud lendab ümber ja telekal viskab ekraanist sädet välja ning fännid kisavad ,et "vaata kui reaalne".Samas reaalselt peaks kõik täiesti sodiks lendama ja ka tüübil endal 6 meetrit eemal ajud ninakaudu välja tulema ag võta näpust.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
19.10.2004 19:01:38
|
|
|
Nii reaalseks vist asi päris ei lähe jah, kuid samas rahvas näitas oma cs source pilte ning kui seal sai arvutit päris juppeks võtta(naljapärast saab mõni seal ka arvuti lahtivõtmist harjutada kui kohe pärisarvutile julge kallale minna ) siis peaks ikka midagi taolist ning veel palju rohkemgi ka hl2s tulema!
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
häpijoii
HV kasutaja
|
19.10.2004 19:01:50
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Nujah, doom 3'mes olin ausalt öeldes mina ka pettund.enne väljatulemist oli ju meeletu jutt olnud kuidas ainult miskid alienwared suudavad asja jookutada ja siis sai ka eeldatud, et kogu see power ei kulu ainult miskite varjude ja valguste peale vaid, et ka efektid on üleprahi nagu eriti reaalsed kuuliaugud ja kõik ümbrus hävitatav jne.Aga mitte sittagi.Nüüd HL2'es ma juba tean mis saab oema üks suurimaid ja olulisemaid põhjuseid miks ta mulle rohkem meeldib ja see on see chillimine.Näiteks gravity gun'i endaga annab juba päris palju aretada, a'la võtta maast üles saeketas ja sellega siis vastast visata jne.Otseselt miskit sellist reaalsust ta vaevalt pakub, et überbazookaga maju linnas hävitad.Kindlasti saab olema selliseid väga pettumust valmistavaid "reaalseid" kohti kus on näiteks laud ja sellepeal pudel ning teler, lased bazookaga lauda, siis pudel pudeneb olematuteks kildudeks mis põrandasse kaovad, laud lendab ümber ja telekal viskab ekraanist sädet välja ning fännid kisavad ,et "vaata kui reaalne".Samas reaalselt peaks kõik täiesti sodiks lendama ja ka tüübil endal 6 meetrit eemal ajud ninakaudu välja tulema ag võta näpust. |
Täiesti nõus tolle chill poolega päris vinge tundub to gravity gun ja mõelge mis äksionit multiplayeris sellega saab .
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.10.2004 19:13:42
|
|
|
mõelge mis äksionit multiplayeris sellega saab .
|
kahjuks ei ole veel plaanis neil tuua välja hl2 dm
ma ise tahaks küll oma suurepärased DM skillid hl2 peale portida, csis olen suht nõrk. dm -is aga suht pro vend (ennast kiitmast ma ei väsI )
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raipekass
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marten1991
HV kasutaja

|
19.10.2004 20:07:58
|
|
|
ei tea ma ei saa kuidagi seda kinni panna sest et sellise huviga ootan millal välja tuleb imelik et ma siis kui HL välja utli siis sellest midagi ei teadnud.ma sain teada et selline mäng nagu HL on väljas umbes 2002 aastal ja siis tegin selle kohe läbi ja see võitis mu südame.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Null
HV kasutaja

|
19.10.2004 20:35:41
|
|
|
| marten1991 kirjutas: |
ei tea ma ei saa kuidagi seda kinni panna sest et sellise huviga ootan millal välja tuleb imelik et ma siis kui HL välja utli siis sellest midagi ei teadnud.ma sain teada et selline mäng nagu HL on väljas umbes 2002 aastal ja siis tegin selle kohe läbi ja see võitis mu südame. |
Äkki polnud lihtsalt siis piisavalt gamer et teada. HL on enamasti selline mäng mida teavad kõik mängurid kuid mitte nagu Sims, et iga tavainimene ka sellest teab.
Muidu, kas keegi tellis/tellib ka HL2 Special Edition'i ehk siis Gold'i? Ise nagu kahtlen, et kas Gold või silver.
_________________ Pleased to Beat You! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.10.2004 22:53:13
|
|
|
| Null kirjutas: |
ei tea ma ei saa kuidagi seda kinni panna sest et sellise huviga ootan millal välja tuleb imelik et ma siis kui HL välja utli siis sellest midagi ei teadnud.ma sain teada et selline mäng nagu HL on väljas umbes 2002 aastal ja siis tegin selle kohe läbi ja see võitis mu südame. |
Äkki polnud lihtsalt siis piisavalt gamer et teada. HL on enamasti selline mäng mida teavad kõik mängurid kuid mitte nagu Sims, et iga tavainimene ka sellest teab.
Muidu, kas keegi tellis/tellib ka HL2 Special Edition'i ehk siis Gold'i? Ise nagu kahtlen, et kas Gold või silver. |
No ei tea kas meie hulgas on piisavalt inimesi kel vastavalt 50, 60 ja 90 taala (650, 800 ja 1200 eek) välja laduda sellise asja eest mõni ehk ikka on aga mitte paljud...need lõbud jäävad veel jänkidemaale (steami foorumi põhjal arvates)
Ahjaa...ja ärgem unustagem lisanduvaid makse...siis peaks umbes 700, 900 ja 1400 eeku vastavalt paketile välja vedama
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
19.10.2004 23:38:31
|
|
|
| darkplayr kirjutas: |
| Null kirjutas: |
Muidu, kas keegi tellis/tellib ka HL2 Special Edition'i ehk siis Gold'i? Ise nagu kahtlen, et kas Gold või silver. |
No ei tea kas meie hulgas on piisavalt inimesi kel vastavalt 50, 60 ja 90 taala (650, 800 ja 1200 eek) välja laduda sellise asja eest mõni ehk ikka on aga mitte paljud...need lõbud jäävad veel jänkidemaale (steami foorumi põhjal arvates)
Ahjaa...ja ärgem unustagem lisanduvaid makse...siis peaks umbes 700, 900 ja 1400 eeku vastavalt paketile välja vedama  |
mingi 700.- on maksuvaba väljastpoolt EU`d toomisel ja sinna ei arvestata transakulu sisse. Kui summa üle selle, siis hakkad tampima riigile tollimaksu + käibekat.
* Millise HL2 paketiga siis see HL2 mootorile porditud HL1 ka kaasa tuleb? See mäng ikka väärib ostmist, Doom 3 pole kordagi proovinud ja ega pole vist midagi kaotanud ka sellest.
|
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
3 :: |
154 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.10.2004 00:24:06
|
|
|
| kuskil eespool oli minuteada postitus, kus kuldpaketi hinnaks eestisse tuli u. 1700 krooni
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Extrance
HV vaatleja
|
20.10.2004 09:02:17
|
|
|
Miks kardavad mõned inimesed mängus pettuda, kui see on arvutiajakirjade arvustajate poolt (kes peavad olema eriti kriitilised) maailma läbiaegade parimaks mänguks tituleeritud. 6 aasta jooksul pole ükski mäng saanud PC Gamer UK-s sellist tulemust nagu 98% ja 6 aastat tagasi oli selleks mänguks, mis niipalju sai vist Half-Life 1 1998 aastal. Panen mõned tsitaadid:
Half-Life 2 has surpassed our expectations in every sense its high-quality graphics, ground-breaking physics and immersive first-person shooter gameplay set a new standard for PC action games, said Bruce Hack, CEO of VU Games. Half-Life 2 will go down as one of the best-selling PC titles, and we are thrilled to deliver this ground-breaking title to the worldwide gaming community this fall.
Hailed as ...the best game ever made by PC Gamer, Half-Life 2 earned a top-rated review score of 98, the highest score bestowed by the magazine in more than six years. The game has received numerous accolades for its technical excellence, captivating story and addictive game play, including more than 10 awards and nominations at the 2004 Electronic Entertainment Expo. In addition to being named Best PC Game by 1up.com (Ziff Davis) and Gamespy.com, the title also received a Technological Excellence on PC award from IGN.com. CNNMoney.com stated that Half-Life 2 will redefine what gamers expect from their games visually and the gameplay is a lot of fun as well.
The original Half-Life game was launched in 1998 under VU Games Sierra Entertainment publishing label. It earned more than 50 game-of-the-year awards and has been heralded as one of the best PC first-person shooter games of all-time.
On enam kui kindel, et kui kõik mänguajakirjad ja veebiväljaandjad annavad mängule suurimaid skoore, siis see mäng on ka Game-of-the-Year, milles ei saa pettuda, kui sa tõesti just mingi Quake, Doom jne. (sisuta mängude) fänn ei ole.
HL-i eeliseks on ülihea story, ülihea graafika, ülihea füüsika, ülihea AI, kõik selle mängu juures on ülivõrdes. Mina ei saa aru, kuidas saab rääkida pettumusest. 100% reaalset füüsikat on ikka suhteliselt võimatu saavutada, midagi võib ikka valesti minna, aga võrreldes teiste mängudega on HL2 füüsika 10x parem, teised pole midagi ligilähedastgi välja arendanud. Miinusteks on toodud ainult suhteliselt lineaarne gameplay, vahel pikaks venivad koridorid, kus ei leia õiget teed. Muud midagi, ülejäänu puhas fun. See on mäng, mida mitmeid kordi läbida, kuna vastased käituvad vastavalt sinu otsustele ja tegevusele, sa võid igakord erinevaid lahendusi proovida.
Imelik on kuulata sellist asja, et ei tea kas tuleb hea mäng jne., see mäng on juba ammu valmis ja ära arvustatud, kõik mänguväljaanded (eriti PC Gamer) ei saa eksida. Ostmisel võib arvestada ka sellega, et saad kaasa tipp võrgumängu CS: Source, mida ise juba mõnda aega pelanud. Füüsika ja graafika on meeletul tasemel.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
20.10.2004 09:09:16
|
|
|
kuna keegi meist veel mängu näinud ei ole siis julgen arvata et Ai on hea , mitte ülihea! Ülihea on stalkeril ei saa ikka üle ega ümber
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
20.10.2004 09:32:09
|
|
|
| Extrance kirjutas: |
| Miks kardavad mõned inimesed mängus pettuda, kui see on arvutiajakirjade arvustajate poolt (kes peavad olema eriti kriitilised) maailma läbiaegade parimaks mänguks tituleeritud. |
ajakirjad pole enam ammu niiväga kriitilised ausalt öelda, annavad rohkesti skoori ka nendele mängudele mis seda ei vääriks.
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.10.2004 09:46:24
|
|
|
| Õige jutt mutabor, tundub, et kuna mäng kuulus ja üleshaibitud siis paljud kohad annavad põhimõtteliselt kõrge skoor. Individuaalselt üldse mängu ei süveneta korralikult ,et kas neile ka meeldib.Tesed hindavad umbes nii, et HL1 oli võimas, HL2 on igati parem, üleshaibitud ja sada aastat tehtud, järelikult peab see veel eriti kõva olema ja saab ülikõrge hinde.Ma ei väidagi, et ta hea ei tule ,tuleb kindlasti ja isegi vägahea aga samas mitte vast niihea ,et niikaua ootamist väärt oleks.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
20.10.2004 11:11:03
|
|
|
haip?
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
20.10.2004 11:48:12
|
|
|
| vull kirjutas: |
haip?  |
hapi on pea iga mänguga Doom3 puhul oli see enamvähem pointless ja mäng oli pettumus mõne arvates, HL2 on haibitud ja sest ei tule (99,9% tõenäosusega) läbikukkumine...õigemini siin ei saagi läbikukkumisest rääkida sest sellest tuleb just s00 mega g00d game
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prints
Kreisi kasutaja

|
20.10.2004 14:07:52
|
|
|
ennem ei sa ju mängu kohta öelda kas ta on hea või halb kui ta pole välja tulnud ja ise näppinud seda...
mõnel inimesel võib julmalt mäng meeldida teisele mitte NB inimesi on erinevaid ja maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.10.2004 14:59:36
|
|
|
Mõnele inimesele meeldib ta jubedalt sellepärast, et ta on half-life ,mitte sellepärast mis ta tegelikult endast kujutab.Mul endal seda HL maaniat ja vasikavaimustust peal pole aga chillida juba tahaks ja naftabarreliga kellelegi vasta nuppu visata .
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prints
Kreisi kasutaja

|
20.10.2004 15:12:10
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Mõnele inimesele meeldib ta jubedalt sellepärast, et ta on half-life ,mitte sellepärast mis ta tegelikult endast kujutab.Mul endal seda HL maaniat ja vasikavaimustust peal pole aga chillida juba tahaks ja naftabarreliga kellelegi vasta nuppu visata . |
vot see oli hästi öeldud
|
|
   |
4 :: |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Null
HV kasutaja

|
20.10.2004 15:56:33
|
|
|
| mutabor kirjutas: |
| Extrance kirjutas: |
| Miks kardavad mõned inimesed mängus pettuda, kui see on arvutiajakirjade arvustajate poolt (kes peavad olema eriti kriitilised) maailma läbiaegade parimaks mänguks tituleeritud. |
ajakirjad pole enam ammu niiväga kriitilised ausalt öelda, annavad rohkesti skoori ka nendele mängudele mis seda ei vääriks. |
Ma teisalt nii ei arva. Kui PC Gamerit sirvida siis seal on ka hulganiselt mänge, mis ei saa korraliku skoori. Äkki lihtsalt on viimaselajal rohkem häid mänge tulema hakanud.
Muidu kui tellida HL2 Special Edition GameStop'st siis kohale toomisega läheb umbes 1900.- Kole kallis tegelt ühe mängu kohta. Ei tea, kas Eesti poodidesse ka see Special edition kunagi jõuab, et siis saaks ju ikka oma 800.- odavamalt.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
20.10.2004 17:54:50
|
|
|
Mul just hetkel tegi Steam mingit "Half-Life 2 Unlocking" asja, tegi 100% ära ja kõik WTF, kuigi mingeid muutusi ei ole täheldanud...
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Null
HV kasutaja

|
20.10.2004 18:11:00
|
|
|
| corvette kirjutas: |
Mul just hetkel tegi Steam mingit "Half-Life 2 Unlocking" asja, tegi 100% ära ja kõik WTF, kuigi mingeid muutusi ei ole täheldanud...  |
See peaks tähendma, et sul HL2 kõik arvutis olemas. 16. novembril saad kohe mängida siis.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
20.10.2004 19:03:38
|
|
|
Holy sh.t
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sowmiles
HV vaatleja
|
20.10.2004 19:10:49
|
|
|
minu teada oli see counter strike: source update, vähemalt nii näitas monitorist
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.10.2004 20:36:29
|
|
|
| sowmiles kirjutas: |
minu teada oli see counter strike: source update, vähemalt nii näitas monitorist  |
Kõigepealt tuli teade "Unlocking Half-Life 2 files" ja seejärel "Unlocking CS: Source files".
Samas reaalselt muutusid mul ainult "counter-strike source base content.gcf" ja "counter-strike source shared content.gcf" failid...
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
20.10.2004 20:40:29
|
|
|
Varsti saab käed kylge panna vist Endal ka unlockis etc.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
20.10.2004 21:35:02
|
|
|
proovige aega edasi panna arvutis.....see vb aitab...st. kalendrit kerida
|
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
5 :: |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fungus
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
20.10.2004 21:56:57
|
|
|
| fungus kirjutas: |
krt ma ka lootsin juba korra et saan pelama hakata .
Njah kella kerimine ei aita ka sittagi lasin korraga aasta edasi 8) |
Ega Valve`i mehed niii dumbz0rid kah ple et lasevad iga arvuti kalendri järgi mängudele ligi Steami nö. "mainframe"-s nad teevad (või skriptisid) 15.novembril kell 23.59 nende aja järgi (või mingil muul ajal) yhe klõpsu ja selle klõpsu tulemusena unlockitaxe HL2 ostnud steami accountide omanikel failid no nii vähemalt mu teoorias
|
|
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
20.10.2004 23:29:32
|
|
|
Igaks juhuks hoiatan et mingit pirajuttu ei taha siin näha muidu teema läheb lukku kuni mäng on väljas.
krt mitu korda ma pean seda teemat puhastama 5 minuti jooksul
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
21.10.2004 15:13:44
|
|
|
Neil on nagunii mingi suur punane nupp mida siis vajutatakse...kõik koos lugedes 5..4..3..2..1 ja miljonites kodudes lähevad fännidel suud kõrvuni
|
|
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
21.10.2004 16:39:57
|
|
|
Unistaja.
Ise ootan ka novembrit.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
21.10.2004 16:41:12
|
|
|
| Mario153 kirjutas: |
| Neil on nagunii mingi suur punane nupp mida siis vajutatakse...kõik koos lugedes 5..4..3..2..1 ja miljonites kodudes lähevad fännidel suud kõrvuni :D (y) |
siis on 404:/
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fungus
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
21.10.2004 18:29:32
|
|
|
| fungus kirjutas: |
5.4.3.2.Error Server has crashed. Forget about playing it before next year . |
tüüpiline... ise teen hetkel half-life'i kolmandat korda paari kuu jooksul läbi
_________________ Võtke õuna! |
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
21.10.2004 19:30:56
|
|
|
| OT: kas keegi herr ceedi uut msni saaks anda?( ma tahan oma raha tagasi saada ning nagu tema soovis, ka accoundi tagasi talle anda) ???
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
21.10.2004 21:38:04
|
|
|
| kami kirjutas: |
| OT: kas keegi herr ceedi uut msni saaks anda?( ma tahan oma raha tagasi saada ning nagu tema soovis, ka accoundi tagasi talle anda) ??? |
okei, miks sa arvad, et tal uus msn on? äkki said block&delete-i... pole mõtet siin seda arutada
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Täie põnevusega ootan HL2 reliissi juba
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
22.10.2004 10:10:53
|
|
|
link :: kae siit
selline ta siis on
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
22.10.2004 10:21:53
|
|
|
alla 18 aasta keelatud .)
paljud siit siis seda mängu mängida tohiksid?
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|