Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aabor
HV vaatleja
|
10.09.2004 14:01:45
|
|
|
Sorri minu viga, ei lugenud kõiki postitusi korralikult läbi. Jutt käib tõesti netist tellimise kohta ja siis on teine lugu. Kohapealt ostes ei kehti tagastusõigus juba eelmise aasta jõuludest saadik. Sama ka siis kui kaupa poes kohapeal ei ole ja tellitakse sinu jaoks, tagastada ei saa.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
05.10.2004 17:44:47
|
|
|
tellisin seal omale arvuti, hinnad väga head, asi pannakse päris kiiresti kokku, ühesõnaga soovitan osta seal arvutit või arvutijuppe.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2rn4
HV kasutaja
|
09.10.2004 11:41:06
|
|
|
ei no p2ris huvitav koht l2hen s6braga sinna ja mida ma n2en kinni...mingi advokaat tegi ukse lahti ja ütles et see müüja on siin pool p2eva ja lahkub ja vahest ka pool 2ra ja 6htul t88l...
gg
keegi teab mis kellast mis kellani lahti on (laup2eviti)
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
09.10.2004 11:44:36
|
|
|
p2rn4 kirjutas: |
ei no p2ris huvitav koht l2hen s6braga sinna ja mida ma n2en kinni...mingi advokaat tegi ukse lahti ja ütles et see müüja on siin pool p2eva ja lahkub ja vahest ka pool 2ra ja 6htul t88l...
gg
keegi teab mis kellast mis kellani lahti on (laup2eviti) |
minu arust on datalink laupäeval kinni üldse
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
09.10.2004 13:02:16
|
|
|
Laup'eviti ongi kinni, vahel kui on palju tood, siis keegi lihtsalt teeb seal midagi.
Muidu on kontor lahti 9st kuni 18.00ni, aga on ka erandeid.
Vabandust ebameeldivuste p'rast.
Ja vabandust selle [le, et mul ei ole t2pit2hti.
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
13.10.2004 15:02:25
|
|
|
Üldtelefon: 0 648 1025 |
Keegi Tallinna kontori telefoni ei oska öelda, millele suvatsetaks ka vastata. Teist päeva juba helistan, tulutult. Kui neil tööpäev kell 14:00 lõpeb, siis on muidugi mõistetav, et pealelõunat kõik juba läinud on.
EDIT1: Eile helistasin 15:00 kuni 16:00 ja täna alustasin 14:45 ja hetkel ka helistan..
EDIT2: Lõpuks vastati kah. Täitsa võimalik, et minu viga..
_________________ möhhh..
viimati muutis Trwind55 13.10.2004 18:53:48, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
13.10.2004 15:04:19
|
|
|
Võid helistada minu profiilis olevale numbrile. Alati ei võeta jah tavatelefoni vastu, aga kaks päeva järjest - vaevalt. Üldtelefon ogi kontori telefon.
|
|
   |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
CFJ
HV vaatleja
|
26.10.2004 01:21:16
|
|
|
Tellisin monitori. läks kokku natuke üle nädala tellimuse esitamisest kättesaamiseni. Nad võiksid kliendile umbes teada anda millal ta oma kauba kätte saab. see kaks päeva on natuke liiga pikk aeg passimiseks. Aga muidu kõik on okei
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
28.10.2004 16:47:45
|
|
|
Ei ole just teab-mis positiivsed kogemused sellest firmast. Peale tellimist-maksmist sain meili lausega "Kaup toimetatakse Teile kätte ca. 4 tööpäeva jooksul peale arve tasumist.". Möödus nädal - kaupa ikka pole, samuti mitte mingit infot viivituse põhjuste kohta.. Saatsin siis ise päringu, umbes et mis värk siis on. Vastuseks tuli uus lubadus, siis jälle ootamine, tähtaeg üle, infi jälle pole jne. Pika jamamise peale sain siiski kauba lõpuks kätte (4 päeva asemel 10 päevaga, seda juhul kui arvestada ainult aega raha ülekandest paki üleandmismomendini kullerile ). Ei taha enam taolise firmaga tegemist teha.
//vaatasin dokkidest täpse päevade arvu
viimati muutis pinnawaatluz 28.10.2004 17:54:00, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
janar
HV kasutaja

|
28.10.2004 16:51:45
|
|
|
pinnawaatluz, kas viitsid ehk asjast natuke lähemalt rääkida? ..väga abiks oleks näiteks mulle arve number PS-ida.
Tekkis nimelt sportlik huvi - minu mäletamist mööda on pikemaid hilinemisi, kui 1-2 päeva olnud märkimisväärselt väike hulk ja need vähesedki on kliendile väärikalt hüvitatud. Uuriksin hea meelega ..
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.10.2004 17:24:27
|
|
|
Helistasin sisi ükspääv datalinki,et huvi videokaardi vastu, et kas nagu neil seda on.Vastu võttis mingi loikam kes vist oli unustand, et tegu pole kodutelefoniga ja mõmises uniselt ja ka pahuralt nagu oleksin teda ilusa märja unenäo pealt üles ajand telefonisse "jahhhh".Nuh kõigepealt uurisin siis mis kohaga tegu on.Peale seda küsisin, et kas seda videokaarti on, tüüp mökutas hetke ja teadis kohe, et pole ja et laos ka pole.Olen üsna kindel, et tont ei vaevunudki uurima üldse .Mõtles nagu osad piidrid ikka mõnedes kohtades, et "mina saan oma miinimumi niikuinii, mis ma ikka oma per*et liigutan".
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
31.10.2004 17:29:10
|
|
|
Kui tohib küsida, siis kas see oli 28.ndal ?
|
|
   |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.10.2004 18:57:12
|
|
|
Eip, hiljem.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inferno
Kreisi kasutaja

|
01.11.2004 19:32:25
|
|
|
Auron kirjutas: |
Olen üsna kindel, et tont ei vaevunudki uurima üldse .Mõtles nagu osad piidrid ikka mõnedes kohtades, et "mina saan oma miinimumi niikuinii, mis ma ikka oma per*et liigutan". |
Sa sellepeale ei mõtle,et teadiski peast ? Neid küsitakse ju iga päev mitu korda.
Lambist ju ei öelda,et pole. Täpselt sama on mitmete asjadega,ala prosed vms... pole siis pole, mõte uurida iga kliendi jaoks eraldi ,et äkki nüüd on poole tunni jooksul saabunud.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.11.2004 10:36:07
|
|
|
Tegelen ise ka müügiga(kuigi muus vallas) ja tean, et niimoodi kliente juurde ei saa kui ainult sõnu ei ja ja oskad öelda Oleks siis pakkund mingit varianti või infi aga praegune keiss oli a'la:
tiirrrr...jaaaahhh
tere kas see on datalink?
jahhh
tere mind huvitav see ja see asi kas seda teil poes või laos on enam alles?
1...2...3...4...5...äkää...
aga kas mõne teise firma seda toodet on
ei ole ühtegi seda toodet
selge aitäh teile...nägemist
tüüt tüüt tüüt
No mida tra rsk? Ehk siis kui ikka müüja ei taha asju müüa, siis see õnnestub päris kergesti.Küsimus polegi antud juhul selles, et kas seda toodet oli või mitte vaid selles, et kui ma järgmine kord midagi muud tahan osta, siis sellisesse kohta ma pöördun aint viimases hädas kui sedagi.Näiteks enteris kui tegin natuke haput nägu, et ultra alles tüki aja pärast saabub pakuti kohe alternatiive ja võeti terve rida mind huvitavaid kaarte ette ja tehti nimekiri mis millal saabub mis saab hinnaks olema ja seda kõike viisakalt ning entusistlikult jne.mitte niimoodi,et "ei ole, ei tea millal tuleb ja ära üldse tüüta mind kuna ma parema meelega mõtlen ette juba reedesele joomingule".
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inferno
Kreisi kasutaja

|
02.11.2004 21:28:10
|
|
|
Mõttetu karjumine sul .
Ei tea hetkel küll mis toodet sa küsisid, oletavasti mingit videokaarti etc , mida arvatavasti polnudki ühegi firma toodet.
Ja osadele klientidele on täiesti mõttetu alternatiive soovitada kuna nende peale tehakse kiirelt lõpp telefonikõnele nendepoolselt. Ala teadlikumad kliendid teavad mida küsivad nagunii ja ei soovi muu kohta infot ja kui sa ise muid alternatiive ei küsinud siis järelikult ei saanud kah. ah viskan kirja parem ps-i
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
14.12.2004 17:14:38
|
|
|
Olen üritanud fotokat osta, millele pakuvad väga odavat hinda võrreldes teistega. Siiani mul seda kaamerat ei ole ja ka tellimusele ei vasta keegi, telefon on automaatvastaja peal. Kui maaletooja ei suuda kaupa tarnida (nagu ükskord mulle vastati), miks siis üldse sellist reklaami teha??
Aga noh, eks ma oota edasi....
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris85
HV vaatleja
|
22.12.2004 19:51:35
to matu 21 |
|
|
matu21 kirjutas: |
Olen üritanud fotokat osta, millele pakuvad väga odavat hinda võrreldes teistega. Siiani mul seda kaamerat ei ole ja ka tellimusele ei vasta keegi, telefon on automaatvastaja peal. Kui maaletooja ei suuda kaupa tarnida (nagu ükskord mulle vastati), miks siis üldse sellist reklaami teha??
Aga noh, eks ma oota edasi.... |
Juhtus nii, et tervise rike sundis mind kõikidest asjadest eemal olema! Aga nüüd olen tagasi ja helista homme meile kontorisse või mu profiilis olevale mobiili numbrile ja vaatame äkki saab kaubale!
Parimate soovidega Kristjan!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
22.12.2004 20:00:00
|
|
|
Hea et sul tervis korras
Kaamera ka siiski täna lõpuks jõudis. Lihtsalt pange netilehele mõni mobla nr, millele ka keegi vastab. Usun, et palju raha jääb teil teenimata, sest keegi ei viitsi automaatvastajaga äri teha enam. Ja kui on raha makstud ja kaupa ei tule siis kui lubati, ja telefonile ei vastata, selline olukord tekitab halbasid mõtteid!
Aga nagu ma ütlesin, kaamera teie kaudu soetatud ja nüüd rahul!
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
Kommentaarid: 1373 loe/lisa |
   |
1047 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
20.01.2005 21:14:13
|
|
|
Tellisin canon digital ixus 40, teostasin ülekande ja ülejärgmisel päeval sain kauba kätte. Ei mingit viivitust, ei mingit jama, seega positiivne kogemus.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
24.01.2005 13:15:44
|
|
|
natukene nõrk ikkagi, peab ettemaksu tegema kui tahad midagi tellida, siis vend natuke pikalt ventias jutuga ja jäi tunne nagu ei oskaks minu küsimustele vastata:
küsisin 2x160gb samsa sata kettaid ütles et miks ma ei tahaks hoopis 400gb hitatchit?
enivei, soovitaksin neil seda poliitikat natuke ümber teha, nii jäävad nad klientidest ilma
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sheff
HV vaatleja
|
24.01.2005 21:56:41
|
|
|
sai siis tellitud digikaamera, mälukaart ja akulaadija sealt poest. arve eest sai netipanga teel tasutud 10ndal (kaup+kohaletoimetamine), lubati kahe nädalaga kaup kohale toimetada. täna on 24nda õhtu ja asju pole siiani kätte saanud. sai siis eelmine nädal meili teel päritud, et kaugel asjad on. vastas üks tegelane, kes siis teatas, et nad ei ole suutnud kahe nädala jooksul akulaadijat hankida, lubati uurida ja ühendust võtta - sittagi reedel sai taas kirjutatud, vastust ei saanud. täna siis sai jälle helistatud, tavatelefon oli automaatvastaja peal (nagu, lugedes teema varasemaid postitusi, on suht tavaline), mobla pealt sai siis ühe tegelinski kätte, kes väitis, et asjad on koos ja täna saab kätte. küsides kohaletoimetamise kohta oli tegelane üllatunud ja üritas väita, et selle eest tasutud ei ole. väljavõte oli silme ees, pika pusimise peale sai see ka selgeks tehtud. lubati siis kiirkulleriga saata, õhtul viieks pidi kohal olema. taas, sittagi igatahes, kui homme lõunaks kaup kohal pole, tuleb poistele külla minna kontorisse ja paar tõsisemat jutuajamist maha pidada 8)
ja nüüd soovitused datalinki vallatutele poistele:
1. tahate mängida poodi? tehke seda kodus, mängurahadega. kui panete mingi ürituse püsti, siis tehke seda korralikult.
2. suhtlemiskursustele minek ei teeks paha, sellega paistab et on tõsiseid probleeme.
3. lubadused kliendile tuleb täita. juhul, kui ei ole endale vee peale tõmbamine taotluslik, võiks vähe tõsisemalt võtta lubadusi, mida ilmselt suht kergelt loobitakse.
4. tehke oma arvepidamine korda. kuna tegevusaladena on ka kirjas süsteemiarendus ja programmeerimine, ei tohiks ju olla raske kirjutada mingit pisikest infosüsteemi, milles jälgida tellimusi ja nende täitmist. mingid kuradi vastused, et ei tea ja ei oska öelda jätke enda teada. klienti huvitab pigem millal saab ja mida poodnik kui kliendisõbralik tegelane selles suhtes ette võtab.
5. last, but not least - klient ei peaks olema see, kes õpetab poodnikule, kuidas oma tööd teha. ausalt, mehed, wtf.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.01.2005 09:24:37
|
|
|
... sellest moraab, parem osta sealt, kus kaup on ehk vähe kallim, kuid see lõputu ootamine ja närvikulu jääks olemata. Kahjuks on eestlaste mentaliteet aga selline, et joostakse igal võimalikult juhul odavama hinna poole ja seda olenemata, et hilisemate probleemide tõttu, kulutatakse see hinnavahe mitmekordselt kas otseses mõttes rahas või kaudses mõttes taastumatute ressursside ehk närvide arvelt. Õppige ometi inimesed, see hinnavahe pole seda jama väärt ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
26.01.2005 00:39:00
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... sellest moraab, parem osta sealt, kus kaup on ehk vähe kallim, kuid see lõputu ootamine ja närvikulu jääks olemata. Kahjuks on eestlaste mentaliteet aga selline, et joostakse igal võimalikult juhul odavama hinna poole ja seda olenemata, et hilisemate probleemide tõttu |
BS. Vähemalt Eesti tingimustes ei pruugi see üldlevinud käibefraas alati paika pidada nagu isiklikud kogemused näitavad. On küllalt firmakesi, mis pakuvad lisaks jamale veel ka kirvehinda. Samuti on ka firmasid, kes pakuvad tõesti soodsa hinnaga täiesti aktsepteeritaval tasemel teenindust. Ja btw.. mis annab sulle alust väita, et siin sõna võtnud inimesed "jooksid" Datalinki odavat hinda jahtima? Tegid arvamusküsitluse või oled selgeltnägija? Enne odavat moraali lugemist võiks nagu mõelda, et alati ei otsustata mõnisada krooni odavama hinna järgi, vaid on ka muid tegureid.
/typod
viimati muutis pinnawaatluz 26.01.2005 19:56:04, muudetud 5 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |