Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 37, 38, 39  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
myrka
HV vaatleja

sõnum 25.02.2003 19:51:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

AGA paneks kõrvuti ka hinnasildid.... ma arvan et klient jääb selle odava klassi juurde

kahjuks näed sa asju liiga must-valgelt. oleks müra ainuke mille pärast ML arvutid enamasti teistest kohalikest tegijatest asjalikum on siis jah. üle 500kronu selle omaduse eest ikka ei maksaks. puhtama ja kuivema tunde eest koos teadmisega, et asi töötab Sul korralikult ja probleemi korral saad ka abi, olen teise 500 kronu isiklikult nõus juurde maksma

vihkan neid tegijaid, kes ilusama hinnanumbri eest võhikumal kliendil mütsi pähe tõmbavad
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weix
HV vaatleja

sõnum 25.02.2003 20:01:19 vasta tsitaadiga

njah, odri sakib veel rohkem: 1) tuttav ostis arvuti millel oli cd romi data kaabel taha panemata
2) kasuisal oli 2 korda vähem mälu
3) teisel sõbral oli vigane cd kirjutaja

icon_eek.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
teadmamees
HV veteran

sõnum 25.02.2003 23:16:50 vasta tsitaadiga

mis asi on odri? kas mingi uus tegija eesti arvutiturul icon_question.gif icon_confused.gif
dvd vader
HV Guru

sõnum 25.02.2003 23:22:10 vasta tsitaadiga

sellel lehel on küll "odri" icon_smile.gif
aga kui nüüd lähemalt uurima hakta, mis PAGANA LEHT see selline siis on icon_eek.gif
luukered herr mägi kapis, või kuidas. icon_biggrin.gif

ja siin on koguni HinnaVaatlus ära märgitud, ja vana aadressiga pealegi thumbs_up.gif

tsitaat:
Kes tahab võimalikult odavat arvutit, valib hinna poolest sobivaima ja hangib vajaliku juurde sealt, kus seda kõige odavamalt saab (st ostab tarkvara Kadaka turult ja valib riistvara ostukoha HinnaVaatlusest).

herr arvo mägi! see on ju... piraatluse propageerimine icon_smile.gif
nüüd ei jää küll muud üle, kui tagasi astuda. seppik astus küll tagasi, kui vanad luukered kapist välja aeti.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 26.02.2003 11:02:04 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
Tihti ei ole kliendid valmis maksma lisaraha vaiksema arvuti eest. Selle vastu on hea rohi … pange neile mõne teise Eesti arvutitootja odava klassi arvuti kõrvale. See aitab koheselt.

ostke Microlink'ist Athloniga arvuti... siis ma kahtlen et see arvuti teile vaiksena tundub. minul igal juhul kaks tykki undavad päris korralikult ja ML sellega midagi ette võtta ei saanudki, see oli minu jaoks läbi aastate esimene pettumus neis. topiti Athloni peale temperatuuri kontrolliga kõige lärmakam Spire cooler mis ma selle tootja kodulehel leidsin ja loomulikult see temperatuuri kontroll hoidis seda venti täispööretel 2 min pärast arvutikäivitamist. ML vastus oli lihtne, AMD prosedel kasutame ainult seda marki jahutit, kogu lugu... icon_confused.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
Taiko
Kreisi kasutaja
Taiko

sõnum 27.02.2003 10:48:24 vasta tsitaadiga

kui lärmakas see kõige lärmakam on siis ?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.02.2003 12:02:57 vasta tsitaadiga

kui ei eksi siis oli 36 db täispööretel(temp control)
tagasi üles
myrka
HV vaatleja

sõnum 27.02.2003 13:45:13 vasta tsitaadiga

36dba'd täispööretel on VÄGA HEA TULEMUS arvestades veel, et tõenäoliselt ei teinud Sa mõõtmist special ruumis !!!! Palju oleneb muidugi ka kas CD seade parajasti töötas. Kui jah, siis on TÕELISELT OK tulemus. TCO max norm helivõimsuse järgi pidi 55dba'd olema millest lähtutakse. Nt esimesed willamette P4 prosedega arvutid tegi üle 55dba lärmi.

võta dets tehnikamaailm ette ja vaata kui kirju on eesti arvutitootjate pilt müratasemete juures. samuti kasutavad paljud nippi, et panevad lihtsalt madalate pööretega vendi või pöörete piiraja peale ning saavutavad madalama mürataseme kriitilise lähedase temperatuuriga. minu arvates on see täielik klientide petmine ... kasutada tavaostja teadmatust.
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.02.2003 14:07:22 vasta tsitaadiga

ei mina testi ei teinud, see on speksides kirjas. sinna veel lisanduvad muidugi kerevendi, toiteka ja chipsetti vendi lärm, kuid prosevent on kõikidest nendest üle, cd seade ja kõvaketas on teema omaette, lihtsalt idle masin teeb korraliku lärmi.. pööretepiiraja peale panek... ütlen selle kohta nii et mul kahjuks pole aega selliste asjadega siin tegeleda ja ootasin ML'st vastutulekut selles suhtes et asja vaiksemaks teha nende abil mitte et ma peaks ise hakkama mujalt ostma teisi jahuteid või siis piiraja peale panema. vastu aga tulla nad ei saanud selles kysimuses väga lihtsal põhjusel, neil AMD prosede jaoks ainult see jahuti oligi laos sel momendil ja see oligi ainus jahuti mida nad AMD masinatel kasutasid nii et alternatiive nagu polnudki.
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2004 09:37:03 vasta tsitaadiga

Kuidas microlinkis selle müügiga nüüd ongi? vaatasin www.arvutid.com ja seal ei õnnestu kuidagi ilma tarkvarata arvutit osta. A kui on juba üks litsents olemas, milelks mulle siis lisakulutus tarkvara näol? Kuidas on arvutite coolerite ja asjadega. Tahaksin koju võimast arvutit. mingi 3,3-3,4 GHz p4, 512 mälu, vähemalt 80 + 250 GB HDD jne.. JA VAIKNE PEAB TA OLEMA...

Et mis arvate.. tasub microlinki poole vaadata? Endal 2 viimast arvutit olnud ordid, enne seda pennu ja microlink
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.10.2004 10:07:06 vasta tsitaadiga

... riputa Ostuabisse oma nõudmised üles, küll pannakse norm komplekt kokku ja soovitatakse ka soodne koht, ega Microlink ainuke korralik firma Eestis pole ...
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2004 16:25:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuidas microlinkis selle müügiga nüüd ongi? vaatasin www.arvutid.com ja seal ei õnnestu kuidagi ilma tarkvarata arvutit osta

Saab küll, küsi ainult. St. saada koos tellimusega ka lisamärkus, et sa ei soovi tarkvara - kunagi ammu sai küsitud selle kohta, siis tuli vastus, et tarkvarata on komplekt nii ja nii palju odavam (mälu järgi oli jutt vist XP Home-ist ja alla sai midagi 1,5k ümber, aga mälu võib ka petta icon_wink.gif )
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
paulaner
HV vaatleja
paulaner

sõnum 13.10.2004 12:19:05 vasta tsitaadiga

Jägermeister kirjutas:
Kuidas microlinkis selle müügiga nüüd ongi? vaatasin www.arvutid.com ja seal ei õnnestu kuidagi ilma tarkvarata arvutit osta. A kui on juba üks litsents olemas, milelks mulle siis lisakulutus tarkvara näol?

Ma ei saa küsimata jätta milline litsents sul olemas on? icon_razz.gif

tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 13.10.2004 12:36:26 vasta tsitaadiga

paulaner kirjutas:

Aiman, et uurid, et ehk äkki pira winiga tegemist... anyways, ma ei ole küll see, kellelt küsiti, aga näiteks üks tuttav mul ostis ML kasti ilma windowsita ning lükkas peale Gentoo.
Samas, igaüks valigu ise, millega riskib ja millega tegeleb....
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 13.10.2004 14:41:20 vasta tsitaadiga

paulaner kirjutas:
Jägermeister kirjutas:
Kuidas microlinkis selle müügiga nüüd ongi? vaatasin www.arvutid.com ja seal ei õnnestu kuidagi ilma tarkvarata arvutit osta. A kui on juba üks litsents olemas, milelks mulle siis lisakulutus tarkvara näol?

Kade ei ole. win XP PRO retail. 1 litsents. miks? soovid osta ehk?
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 15.10.2004 12:09:50 vasta tsitaadiga

Minu arvamus selline, komplektid mis poodides müüakse on tavakasutajale kes ei virise, kui aga tahad korraliku masinat on Eestis ainult kaks võimalust, tellid komplekti välismaalt või paned ise juppidest kokku(nagu mina tavaliselt teen). Pole üheski firmas näinud komplekti mis igati norm oleks, 1-2 juppi on igas komplektis ikka piduriks ja vaevalt et demonit gear,alienware ja teised sarnased firmad endale niipea siia esinduse teevad icon_sad.gif Vanasti olid ka microlingi masinad väga kvaliteetsed kuid viimasel ajal on nende komplektid ikka masendavad küll ja ordist ei ostaks ma kunagi komplekti (äärmiselt halvad kogemused garantiiga ja komplektide kvaliteediga icon_evil.gif , kui tahad masinat mis vaikne, propleemiteta ja hea garantiiga võta ibm, compaq või delli komplekt ja hari enast veidi arvutialaselt thumbs_up.gif.PS ka halvast komplektist saab normi masina teha kui asja jägad ja viitsimist jagub, ning 500-600eek vaba raha on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 451 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 341
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 15.10.2004 14:14:26 vasta tsitaadiga

mida seal HALVAS komplektis 500 eekuga ära annab teha? icon_eek.gif ja läpaka puhul ei tohiks vahe nii suur olla. a lauaarvutite puhul jah, compaq on minule kättesattunuist ikka väga hea mulje jätnud.
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 15.10.2004 14:47:15 vasta tsitaadiga

üht teist olen suutnud ka väiksema summa eest ära teha, tippmasinaks muidugi ei tee aga kui asia jägab saab täitsa kasutatavaks teha kui veits konfida ja oc-d teha icon_wink.gif
Kommentaarid: 451 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 341
tagasi üles
Yapyap
HV vaatleja

sõnum 15.10.2004 14:48:45 vasta tsitaadiga

Mul on Microlinkiga üldiselt ainult positiivsed kogemused. thumbs_up.gif Mõlemad viimased arvutid sealt ostetud, vanem mõni aasta tagasi, uus mõne nädala eest (profiilis). Mõlemal korral nende mingi komplekt aluseks võetud ja seal suurem osa asju natsa kobedamaks vahetatud. Mängija ma ei ole ja graafikat, videotöötlust jne. arvutiga ei tee, puhtad töise suunitlusega koduarvutid on mõlemad olnud, lisaks nett, muusika kuulamine (kuna kõlarid suht nirud ja kõrvadki pole paremad, siis seekord ei hakanud isegi integreeritud helikaardist midagi tugevamat otsima - ei tee vahet küll, et vanema arvuti SoundBlaster 5.1 palju juurde oleks andnud), filmide vaatamine jms.

Garantii kohta on seni ainult kiidusõnu öelda. thumbs_up.gif Vanemal läks garantii lõpupoole toiteplokk läbi ja kõvaketas (Maxtor 60GB) oli ka otsi andmas, hirmus aeglane ja jukerdas - tulid mehed kohale, viisid kasti kaasa, järgmine päev toodi koju tagasi - uus toiteplokk sees ja uus sama suur WD kõvaketas kah, kuhu vana oli kenasti kloonitud, nii et mitte midagi kaotsi ka ei läinud. Kõik töötab edukalt siiamaani. icon_biggrin.gif Uuel läks kohe alguses toiteplokk läbi (see oleks ehk ainus miinus neile, kuna 24 h testi ajal võiks ehk see välja tulla, et midagi on jama? mul esimesest töölepanekupäevast peale oli probleeme), see vahetati kodus 10 minutiga ära ja nüüd vurab arvuti suurepäraselt.

Uut arvutit ostes otsustasingi ML kasuks just vanema arvutiga garantii osas saadud ülihea kogemuse tõttu. icon_smile.gif Seni pole pidanud pettuma. Kui oskaks, võiks ju ka ise juppidest midagi ehitada, aga pole seni seda teha üritanud ja kuna pole ka kõrval oskajaid tuttavaid, kes esimese katsetuse ajal kätt hoiaks ja silma peal, et midagi väga valesti ei lähe (ja selliste summade puhul ei tahaks eriti riske võtta), siis käib küll. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2004 14:00:55 vasta tsitaadiga

Yapyap kirjutas:
Mängija ma ei ole ja graafikat, videotöötlust jne. arvutiga ei tee, puhtad töise suunitlusega koduarvutid on mõlemad olnud, lisaks nett, muusika kuulamine (kuna kõlarid suht nirud ja kõrvadki pole paremad, siis seekord ei hakanud isegi integreeritud helikaardist midagi tugevamat otsima - ei tee vahet küll, et vanema arvuti SoundBlaster 5.1 palju juurde oleks andnud), filmide vaatamine jms.

profiil kirjutas:

CPU: AMD Athlon XP 3000+ Barton, FSB 400
RAM: 1 GB (2x512 MB DDR 333)
Graafika: GeForce FX5700 128 MB
Kõvakettad: 160 GB (WD1600JB) + 120 GB (ST3120022A)
Optiline draiv: MSI DR8-A2 DVD-RW

Jube ässkikker tekstitöötlus peab Sul ikka olema et 3000+ CPU , 1 GB mälu, ca 300 GB hdd ja 128 MB 5700 3D vajalikud on.. icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
tagasi üles
Yapyap
HV vaatleja

sõnum 18.10.2004 18:08:50 vasta tsitaadiga

See on mõneaastase varuga mõeldud. icon_wink.gif Ja tekstitöötlus .. nojah, tegelikult mitte lihtsalt Wordis pusimine, vaid vahel tuleb ka suht spetsiifilisi programme kasutada (tõlkekeskkonnad näiteks, millest mõni on vägagi ressurssinõudlik - tööarvuti 2,66 GHz PIV ja 512 MB RAM kipub aeglaseks jääma ja ma olen harjunud korraga paljusid programme jooksutama). Ja kõvakettad .. noh, ma eelistan nt kogu oma muusikakogu lisaks riiulile ka suht korraliku kvaliteediga ripituna arvutis hoida; lisaks kümneid tuhandeid digitaalfotosid, videoklippe jne, mida pidevalt juurde tekib ja mis pikapeale võtavad tegelikult päris tublisti gigasid enda alla. icon_redface.gif
tagasi üles
kalmann007
HV kasutaja

sõnum 31.10.2004 15:01:32 vasta tsitaadiga

Jägermeister kirjutas:
Kuidas microlinkis selle müügiga nüüd ongi? vaatasin www.arvutid.com ja seal ei õnnestu kuidagi ilma tarkvarata arvutit osta. A kui on juba üks litsents olemas, milelks mulle siis lisakulutus tarkvara näol? Kuidas on arvutite coolerite ja asjadega. Tahaksin koju võimast arvutit. mingi 3,3-3,4 GHz p4, 512 mälu, vähemalt 80 + 250 GB HDD jne.. JA VAIKNE PEAB TA OLEMA...

Et mis arvate.. tasub microlinki poole vaadata? Endal 2 viimast arvutit olnud ordid, enne seda pennu ja microlink

pane ja 512 rammi. tegelt pane veel fx5200 ka... siis nagu kõik tasakaalus...
otsi kõige ligilähedasem komplekt oma soovidele ning tee vastavad muudatused enda nägemise järgi.

remi
Kreisi kasutaja

sõnum 04.11.2004 21:47:33 vasta tsitaadiga

Yapyap kirjutas:
Mul on Microlinkiga üldiselt ainult positiivsed kogemused. thumbs_up.gif Mõlemad viimased arvutid sealt ostetud, vanem mõni aasta tagasi, uus mõne nädala eest (profiilis). Mõlemal korral nende mingi komplekt aluseks võetud ja seal suurem osa asju natsa kobedamaks vahetatud. Mängija ma ei ole ja graafikat, videotöötlust jne. arvutiga ei tee, puhtad töise suunitlusega koduarvutid on mõlemad olnud, lisaks nett, muusika kuulamine (kuna kõlarid suht nirud ja kõrvadki pole paremad, siis seekord ei hakanud isegi integreeritud helikaardist midagi tugevamat otsima - ei tee vahet küll, et vanema arvuti SoundBlaster 5.1 palju juurde oleks andnud), filmide vaatamine jms.

Garantii kohta on seni ainult kiidusõnu öelda. thumbs_up.gif Vanemal läks garantii lõpupoole toiteplokk läbi ja kõvaketas (Maxtor 60GB) oli ka otsi andmas, hirmus aeglane ja jukerdas - tulid mehed kohale, viisid kasti kaasa, järgmine päev toodi koju tagasi - uus toiteplokk sees ja uus sama suur WD kõvaketas kah, kuhu vana oli kenasti kloonitud, nii et mitte midagi kaotsi ka ei läinud. Kõik töötab edukalt siiamaani. icon_biggrin.gif Uuel läks kohe alguses toiteplokk läbi (see oleks ehk ainus miinus neile, kuna 24 h testi ajal võiks ehk see välja tulla, et midagi on jama? mul esimesest töölepanekupäevast peale oli probleeme), see vahetati kodus 10 minutiga ära ja nüüd vurab arvuti suurepäraselt.

Uut arvutit ostes otsustasingi ML kasuks just vanema arvutiga garantii osas saadud ülihea kogemuse tõttu. icon_smile.gif Seni pole pidanud pettuma. Kui oskaks, võiks ju ka ise juppidest midagi ehitada, aga pole seni seda teha üritanud ja kuna pole ka kõrval oskajaid tuttavaid, kes esimese katsetuse ajal kätt hoiaks ja silma peal, et midagi väga valesti ei lähe (ja selliste summade puhul ei tahaks eriti riske võtta), siis käib küll. icon_biggrin.gif

Kena kuulda, et mõne inimese töö kellelegi rahulolu pakub icon_wink.gif
Tavaliselt küll rohkem nurisetakse. Samas - kes see ikka õnnelik on kui arvuti katki läheb.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
kaifo
HV kasutaja
kaifo

sõnum 26.11.2004 11:41:26 vasta tsitaadiga

Garantiiga head kogemused, oli monitor, helistasin, ütlesin et see ja see probleem on, viisin garantiisse ja sain kohe teise samasuguse vastu. Vist oli kasutatud või remonditud, aga vahet pole ju kui töötab ja kiiresti tehakse icon_smile.gif Kusjuuers ei küsitud mingisuguseid garantiipabereid ega midagi.

Suurfirmade eelised ilmselt icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
commer
HV Guru
commer

sõnum 28.11.2004 00:53:10 vasta tsitaadiga

garantiiga kah head kogemused, 2 ketast probleemivabalt vahetatud thumbs_up.gif

Kommentaarid: 894 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 690
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 37, 38, 39  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.