Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mesikäpp
HV vaatleja
|
02.10.2004 15:17:15
Sonic MyDVD palun aidake |
|
|
Pöördun abi saamiseks targemate poole. Nimelt lasin endale arvutisse panna DVD kirjutamise programmi Sonic MyDVD, aga nüüd pean enda häbiks tunnistama, et ma ei oska seda kasutada. Näpin seda siit ja sealt, aga ei midagi. Ehk keegi suudab mulle nõu anda, kuidas ma selle abil saan DVD plaadile filme kirjutada ja subtiitreid juurde lisada, see kõik on nii keeruline. Loodan, et suudate mu lollile asja puust etteteha.
Ette tänulik
Mesikäpp
|
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
02.10.2004 16:21:06
|
|
|
täpselt seda sama tahaks minagi teada
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dzim Piim
HV vaatleja
|
02.10.2004 20:17:58
|
|
|
tsitaat: |
kuidas ma selle abil saan DVD plaadile filme kirjutada ja subtiitreid juurde lisada
|
selle programmiga seda kindlasti teha ei saa
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
02.10.2004 20:50:42
|
|
|
Dzim Piim kirjutas: |
kuidas ma selle abil saan DVD plaadile filme kirjutada ja subtiitreid juurde lisada
|
selle programmiga seda kindlasti teha ei saa |
aga ole siis hea mees ja ütle mis progega saab
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
07.10.2004 19:56:16
|
|
|
mehaanic kirjutas: |
Dzim Piim kirjutas: |
|
selle programmiga seda kindlasti teha ei saa |
aga ole siis hea mees ja ütle mis progega saab  |
Proovisin praegu sellise progega nagu DVD Architect 2.0 . Tundub olevat üpris hea asi. Asja lahendus on üpris lihtne ja arusaadav. Proovisin seda just eesmärgiga eestikeelseid subtiitreid lisada. Täitsa töötab. Testfail oli avi millele olid sünkroonis supakad olemas. Tegin sellest DVD Architect 2.0 - ga dvd ja asi täitsa toimis . Subakad olid olemas ja jooksid sünkroonis ka. Nüüd kui aega saan jääb asi veel dvd-ga ära proovida, et kuidas oleks sinna supakad juurde lisada.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
10.10.2004 12:07:16
|
|
|
huvitav mul selle dvd archidectiga 2.0 ei lase avi üldse avada ainult mpgd laseb ja mis formaadis supakad olema peavad mul laseb ainult texti peale panna..
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
10.10.2004 21:22:26
|
|
|
huvitav mul selle dvd archidectiga 2.0 ei lase avi üldse avada ainult mpgd laseb ja mis formaadis supakad olema peavad mul laseb ainult texti peale panna.. |
Subtiitrid lähevad hästi Adobe Encore DVD, Fab subtitler, Mac DVD Studio PRO ja Sonic DVD Creator formaadis. Need siis Subtitle Workshop-i valikust. Võibolla sobivad ka mõned teised.
Avi-d avanevad ilusti, palju pole veel läbi suutnud proovida aga seni pole ühegagi probleemi olnud. Küll aga on probleeme olnud dvd-lt pärit failidega. Küll ei meeldi talle pildi, küll audio. Ikka püüab sedaümber kodeerima hakata, kuigi vaja ei oleks.
Kui avad avi - Insert Media , siis Files of type : on ikka All Valid Files ? Võid ka proovida All Files (*.*) .
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
10.10.2004 22:04:47
|
|
|
Jänes kirjutas: |
huvitav mul selle dvd archidectiga 2.0 ei lase avi üldse avada ainult mpgd laseb ja mis formaadis supakad olema peavad mul laseb ainult texti peale panna.. |
Subtiitrid lähevad hästi Adobe Encore DVD, Fab subtitler, Mac DVD Studio PRO ja Sonic DVD Creator formaadis. Need siis Subtitle Workshop-i valikust. Võibolla sobivad ka mõned teised.
Avi-d avanevad ilusti, palju pole veel läbi suutnud proovida aga seni pole ühegagi probleemi olnud. Küll aga on probleeme olnud dvd-lt pärit failidega. Küll ei meeldi talle pildi, küll audio. Ikka püüab sedaümber kodeerima hakata, kuigi vaja ei oleks.
Kui avad avi - Insert Media , siis Files of type : on ikka All Valid Files ? Võid ka proovida All Files (*.*) . |
mul ütleb sellepeale File type: video for Windows Streams : 2
Audio: Stream attributes could not be Lenght:
Video: Stream attributes could not be Lenght:
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
11.10.2004 14:40:27
|
|
|
tegelikult osasid avisid avab osasid millegipärast mitte ja tabeli all näitab kui ei taha avada
Video: Stream attributes could not be determined
Audio: Stream attributes could not be determined huvitav mida see peaks tähendama et ei leia kas kas jälle codekid?
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
11.10.2004 22:09:57
|
|
|
jah täpselt nii olidki codekid
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|