Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
t-force
Kreisi kasutaja
|
09.10.2004 18:45:16
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
OT: Tegelt saab neist kõigist lahti küll, iseasi, palju selleks aega kulub Neid liikvel küll, millele tuleb pühendada nii 4-6 tundi , nii et sel juhul palju kiirem toiming tööd ära salvestada ja siis Format c: + Win-i install  |
format c: on hale lähenemine minu arust... ma tean paljusid kes kohe nuugui midagi imelikku on tahavad formatit teha... näiteks eile yks tyyp (kes on samuti siin forumis) soovitas mulle formatit sest IE näitas yhes teatud galeriis mul kus on 7 pilti mulle hoopis 7 punkti ( siukest siis . ) tglt arusaadav et asi pole vist õige aga teistel lehtedel probleeme ei märka ning samuti firefox lahendas ka selle probleemi.... miks teha format kui saab ka teisiti?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.10.2004 18:48:21
|
|
|
Noh, kui vaba aega piisavalt käes, siis mix mitte Aga kui 5-6 tunniga on midagi targemat teha, siis võiks sellele pühenduda
Ja format c:-le vihjasin seetõttu, et siis on kindlasti viirusejäägid kadunud. Neid Quick-installe nähtud küll, kus peidetud Temp-kataloogid on kustutamata ning viirused või Spy on mõne tunni või päevaga taas masinas tagasi
viimati muutis tahanteada 09.10.2004 18:50:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
09.10.2004 18:49:22
|
|
|
Noh, kui vaba aega piisavalt käes, siis mix mitte Aga kui 5-6 tunniga on midagi targemat teha, siis võiks sellele pühenduda  |
mul pole küll yhegi asja eemaldamiseks kulunud 5-6 tundi... pärast formatit kulub aga jälle kõigi nende asjade millest sul koopiat pole tagasi hankimisega küll niikaua jah
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.10.2004 18:53:51
|
|
|
Näide hiljutisest ajast:
Norton: test a 4 tundi (all files)
Antivir test (all files)+ addaware + SpyBot+GTC + DOS-is peidetud Temp- falide kustutus(a 2 tundi)
Ning tegu oli 2 gigase Celeron masinaga, millel 20 giga inffi kettal
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.10.2004 19:05:38
|
|
|
Nonii, kuna pisuke kahevõtilus reklaamiagentidega paistis olevat just sobiv tegevus valmiva õhtusöögi ja põhimasinas ketruva "Thir13en Ghost"'s kõrvale, siis sai sai asi peale installitud. Ja tulemused: häh, nii viletsat pahalast pole nagu vist ette sattunudki. Kõik mis tuleb teha, on Add/Remove Programsist uninstallida cashBack, navHelper, naviSearch, BullsEye ja 108Search Assistant (ma vahepeal buutisin ka masinat seega ei ole päris kindel kas kõik sissekanded olid kohe olemas või ilmusid alles hiljem) ja oligi kõik... SunBurner ilusti reklaamivabalt olemas ja masin sama (vähe)koormatud kui tavaliselt. Raskekahuriväge a'la HijackThis põlnud vajagi
Mainin veel juurde ära, et kui korralik tulemüür masinas siis saab ilusasti nende siginemise ära keelata (kuna Suniga tuli IMO ainult 1 neist kaasa mis siis ülejäänud tiris... igal juhul andis mu Sygate ikka oma kümmekond korda alarmi (aga kuna eksperiment oli käsil siis sai kõigile "Yes, and remember my settings" visatud)).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.10.2004 19:10:56
|
|
|
Soovitan soojalt - puhasta ka registrites olevad progede jäägid näit. Regcleaner-iga masinast välja Ning siis mõne peäva pärast vaata masin üle - kui pole tagasi tulnud, siis oled lahti. Kui on tagasi, siis algab tants uuesti otsast peale
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
09.10.2004 19:15:29
|
|
|
Soovitan soojalt - puhasta ka registrites olevad progede jäägid näit. Regcleaner-iga masinast välja Ning siis mõne peäva pärast vaata masin üle - kui pole tagasi tulnud, siis oled lahti. Kui on tagasi, siis algab tants uuesti otsast peale  |
Reg Organizer ,saad kõik ilusti kätte nii et jälgi ei jää
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
10.10.2004 09:11:14
|
|
|
Tegin nii nagu HacaX ütles.
Tulemustest annan õhtul teada, aga tundub, et nad vist ikka ei kavatse tagasi tulla...
Kogu nõks oligi vist selles, et tuli korraga kõik need pahalased uninstallida, et nad oma sõpru tagasi ei kutsuks.
Aga eks näis..
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
10.10.2004 18:54:10
|
|
|
No krt mingi täielik kamm... lisaks eelnevale käisin windoosa ka reg organizeriga üle ja võtsin kõik vähegi kahtlase maha. Ja ku iuninstalli tegin, siis olen kindel, et kõik nimed said maha võetud. Aga võta näpust, täna jälle platsis: pilt
viimati muutis Hypogenic 10.10.2004 19:19:42, muudetud 1 kord |
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
10.10.2004 19:05:33
|
|
|
Nojah, nüüd on kõigele lisaks SmartFtp kah peetis...
Tundub, et tulebki format c vms teha....
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
10.10.2004 19:29:58
|
|
|
Uninstall - safe mode - spybot&ad-aware - registry puhastus (ikka safe modes) - Otsid program files' kataloogi alt allesjäänud saasta ja kustutad manuaalselt
See peab ikka mingi tõeline ime-saastvara olema, mis selle üle elaks ja veel paljuneks
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muffest
HV kasutaja
|
10.10.2004 19:37:14
|
|
|
Küsiks, et kas Sa System Restore ikka võtsid maha enne uninstalli tegemist?
Millalgi oli ka endal selle BargainBuddy´ga maadelda vaja, sain tast lahti kui kõik kaasatulnud jura korraga uninstallisin. Ah jaa ega tasuta tulemüür www.zonelabs.com lehelt ka paha ei teeks, vähemalt saad kõiksuduse jama sisenemise ja väljumise Sinu arvutist keelata.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
10.10.2004 21:55:35
|
|
|
To: Elof
Kui olen kogu saasta maha installinud, siis safe modis näitab nii adaware se kui ka S&D (updatetud mõlemad), et on 0 pahalast. Aga siis, kui windoosa normaalselt üles jooksutan, imbub jälle saasta täis... Mis progega ja mis settingutega soovitad registri puhastust teha?
To: Muffest
System Restore pole mul peal olnudki... Aga zonealarmi võtan igaks juhuks...
Eks maadlen pisut veel siis
PS: ja selline küsimus kah veel... Kas uninstalli asemel võin reg organizeris lihtsalt uninstall menüüs asjad removeda?
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
10.10.2004 22:42:03
|
|
|
ma tglt pole seda võimalust ise kasutanud,aga peaks küll tohtima jah,vahet pole ju kus sa uninstallid need...
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.10.2004 22:50:35
|
|
|
See viiruse või Spy tagasitulek näitab aint seda, et PÕHIPAHALANE, mis kõik tagasi tirib, ASUB kusagil User-i või admin kataloogis Peidetud Tempides. Sealt ei saa teda muidu deletida kui ainult:
1. Kas läbi Command Prompti tundes ja teades DOS-i käsklusi
2. Windowsis kasutada n-ö G-Lock Temp tõrjeprogesid. Ise kasutan selleks GTC-d, leiab intenetist ning on tasuta
Neid on veel - nagu CMDiskCleaner, kuid see on tasuliseks tehtud
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
10.10.2004 23:30:00
|
|
|
registry't võib kammida näiteks kasvõi lihtsalt Easy Cleaneriga
See viiruse või Spy tagasitulek näitab aint seda, et PÕHIPAHALANE, mis kõik tagasi tirib, ASUB kusagil User-i või admin kataloogis Peidetud Tempides. Sealt ei saa teda muidu deletida kui ainult:
1. Kas läbi Command Prompti tundes ja teades DOS-i käsklusi
|
WinXP 'ga pole promptist ju mingit kasu
Saad ju ka exploreris panna nägema "peidetud" katalooge.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
11.10.2004 17:17:15
|
|
|
Hypogenic kirjutas: |
To: Muffest
System Restore pole mul peal olnudki... Aga zonealarmi võtan igaks juhuks...
|
Oled sa selle siis ennem välja lülitanud? Peale win-i installi on see ju automaatselt sees. My Computer->Properties->System Restore ja pane seal linnuke "Turn off system restore". Lihtsalt igaks juhuks kirjutasin.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
12.10.2004 13:19:47
|
|
|
To: Troll
Võtsin jah kohe välja, mul olli kunagi väga valus kogemus SR-ga, enam ei taha
Igal juhul "puhasatasin" registri nii läikivalt puhtaks, et windoosa enam üles ei jookse
Teen igal juhul ümberinstalli
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
12.10.2004 22:31:32
|
|
|
Tähtis! Problem Solved!
Ise keerasin supi kokku, ise hulipsin ära ka, või tegelikult GIANT AntiSpyware hulpis.
Alustuseks WinXP Pro reinstall ( Upgrade rezhiimiga) + SP2 (SP2 enne ei olnud)
Installisin GIANT bla bla, alguses skännasin AdAware SE 1.05-ga, pärast GIANTiga üle. Yeehaa!!
Tulemuseks on täiesti puhas masin. See kogemus kõigutas kõvasti minu usku nii AdAwaresse kui ka Spybot Search And Destroysse. Omad järeldused tehke ise
Olen hetkel maailma kõige õnnelikum inimene!
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hypogenic
HV kasutaja

|
13.10.2004 07:36:20
|
|
|
PS! Jätsin GAS-i ka masinat valvama, et kedagi uut ei tuleks. Paar korda on seesama Bargainbudddy üritanud end installida, nii et 100% puhas pole masin ikkagi... Aga peaasi, et mul miski enam taustal inffi ei kogu ja keysid ei logi
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.10.2004 08:08:32
|
|
|
Elof kirjutas: |
WinXP 'ga pole promptist ju mingit kasu
Saad ju ka exploreris panna nägema "peidetud" katalooge. |
Saab ja kui veel ketast läbi Total Commanderi vaadata, siis selgub, et Explorer ikka ei näita küll kõiki faile/katalooge. Isegi FAR vist näitas rohkem kui Windows Explorer.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
viimati muutis Märt. 13.10.2004 22:37:03, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
13.10.2004 11:16:43
|
|
|
Võib-olla ma nüüd eksin, aga kui Winsux Exploreris "Show hidden files and folders" on aktiivseks *ja* "Hide protected operating system files" mitteaktiivseks muudetud, siis peaks ilusasti viimse kui ühe faili kätte saama...
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.10.2004 22:36:13
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Võib-olla ma nüüd eksin, aga kui Winsux Exploreris "Show hidden files and folders" on aktiivseks *ja* "Hide protected operating system files" mitteaktiivseks muudetud, siis peaks ilusasti viimse kui ühe faili kätte saama... |
Ei saa. Olen võrrelnud ülaltoodud konfiga Explorerit ja Total Commanderi ja oh imet- TC abil nägin sedagi, mida Explorer ikkagi varjas. FAR niisamuti näitas reaalset elu. Sedasi siis...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.10.2004 22:40:52
|
|
|
Ei näidata n-ö G-Lock Temp-faile, kuna neid peetakse "Win-i tööks väga vajalikeks ". Samas osakavad nutikad viirused ja Spy-d ennast samasse "ära maskeerida" 8) 8) 8)
Nende G-Lockide nähtavakstegemiseks ja kustutamiseks on vaja tõesti vastavaid lisaprogesid, aint et parimad on tasuliseks tehtud
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
13.10.2004 23:58:11
|
|
|
Khmm... jah, paistab et mõned failid tõesti jäävad näitamata: DESKTOP.INI ja mingid pisifailid veel...
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|