Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 258, 259, 260  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 06.10.2004 23:04:05 vasta tsitaadiga

ei, ma vist ei väljendunud ennast hästi, need uued special froce omad ei jookse hästi, enivei millal 2.2 tuleb.

Edit:See HV klann ka väikeseks jäänd, ma vaikselt tõusen koguaeg kõrgemale.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 06.10.2004 23:07:22 vasta tsitaadiga

Siis kui välja lastakse icon_razz.gif
Keegi ei tia veel.

.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 06.10.2004 23:47:13 vasta tsitaadiga

X kirjutas:
ei, ma vist ei väljendunud ennast hästi, need uued special froce omad ei jookse hästi, enivei millal 2.2 tuleb.

No neid mappe pole ju palju, kas on raske lihtsalt ära proovida, teades et SF Hospital niikuinii ei jookse icon_confused.gif

Mina pakun et 2.2 tuleb jõulukingiks 8)

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.10.2004 15:52:41 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Pagan, see 100 au punkti ikke tähendab hullumeelset pelamist! Ega seal vist palju ööpäevas peale söömise ja WC käimisele jäägi ... icon_lol.gif

Noh, mina olen seda mänginud esimesest päevast peale, kui ta välja lasti s.o 04.07.2002 Kui oleks kogu aeg ühe accountiga pelanud, oleks mul tõenäoliselt kah ligi 100 honor! icon_biggrin.gif Praegune ju mul kuskil neljas või viies juba. Üks ca 60-honori account sai mul banni, kui vahepeal häkkprogrammi katsetasin, üks 68-honor account läks kaduma, kui vahepeal oli see ümberregistreerimise jama, ei saanudki uuesti aktiveerida. Mõni nii 30-40 account sai ära kingitud sõpradele jne. icon_biggrin.gif

jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 07.10.2004 16:26:12 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
Le Inc kirjutas:
Pagan, see 100 au punkti ikke tähendab hullumeelset pelamist! Ega seal vist palju ööpäevas peale söömise ja WC käimisele jäägi ... icon_lol.gif

Noh, mina olen seda mänginud esimesest päevast peale, kui ta välja lasti s.o 04.07.2002 Kui oleks kogu aeg ühe accountiga pelanud, oleks mul tõenäoliselt kah ligi 100 honor! icon_biggrin.gif Praegune ju mul kuskil neljas või viies juba. Üks ca 60-honori account sai mul banni, kui vahepeal häkkprogrammi katsetasin, üks 68-honor account läks kaduma, kui vahepeal oli see ümberregistreerimise jama, ei saanudki uuesti aktiveerida. Mõni nii 30-40 account sai ära kingitud sõpradele jne. icon_biggrin.gif

Ahaa ikkagi proovisid petumängu jah icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.10.2004 16:31:22 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Troll kirjutas:
Le Inc kirjutas:

Ahaa ikkagi proovisid petumängu jah icon_lol.gif

Tõenäoliselt oleks igaüks seda katsetanud, sain ühe viite ja läksin kontrollima. Ainult mängumõnu kaob sellega kähku ära (veel enne bannimist icon_biggrin.gif ).

vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 07.10.2004 16:35:44 vasta tsitaadiga

...... teades et SF Hospital niikuinii ei jookse icon_confused.gif

jookseb ikka icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 07.10.2004 16:55:25 vasta tsitaadiga

Hmm, no jah. Kuis võtta, "jooksmisi" on erinevaid. Kasvõi näiteks nõka-nõka ja sirr icon_wink.gif icon_biggrin.gif
vilkuur
HV kasutaja
vilkuur

sõnum 07.10.2004 17:23:05 vasta tsitaadiga

Kas sa arvad, et ma viitsiksin nii palju hospidali mängida, kui ainult nõka-nõka icon_biggrin.gif oleks või? On lihtsalt mõned servud, kus lag pea olematu(minul vähemalt), hospidali EU servudest tuleb küll eemale hoida icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
meestsukotkalt
HV vaatleja

sõnum 07.10.2004 18:01:09 vasta tsitaadiga

Esimesed tuleristsed on käes ja peab mainima, et nii hullu tunnet kui ET alguses tekitas, ei ole. Kui oskad ennast hoida, siis jõuad ka teisi killida, enne enda tähelendu...
Esimene päev kui mängisin, ei olnud mingeid agasid, aga järgmine päev hakkaisd kummitama mingid kalad??
Login ennast sisse, valin teami, hakkan mängima, jooksen paar sammu, kui viskab välja main menusse....ja nii järjest ja järjest.
Kui vaatan oma pingi, siis on minu kasutajanime taga unsigned....
no mida unsigned, kui enne igat mängu saab tehtud log on. Süda läks nii täis, et võtsin uuesti ET ette ja tampisin kuni poole hommikuni icon_smile.gif
Eks hakkan üks päev neid kalasid uurima, sest mäng ise on väga köitev.

marten1991
HV kasutaja
marten1991

sõnum 07.10.2004 19:37:19 vasta tsitaadiga

i
tsitaat:

Ahaa ikkagi proovisid petumängu jah

galjuhul oleks ma ka proovinud
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 9 :: 4
tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 07.10.2004 19:41:38 vasta tsitaadiga

meestsukotkalt kirjutas:
Esimesed tuleristsed on käes ja peab mainima, et nii hullu tunnet kui ET alguses tekitas, ei ole. Kui oskad ennast hoida, siis jõuad ka teisi killida, enne enda tähelendu...
Esimene päev kui mängisin, ei olnud mingeid agasid, aga järgmine päev hakkaisd kummitama mingid kalad??
Login ennast sisse, valin teami, hakkan mängima, jooksen paar sammu, kui viskab välja main menusse....ja nii järjest ja järjest.
no mida unsigned, kui enne igat mängu saab tehtud log on. Süda läks nii täis, et võtsin uuesti ET ette ja tampisin kuni poole hommikuni icon_smile.gif
Eks hakkan üks päev neid kalasid uurima, sest mäng ise on väga köitev.

PunkBuster loobib sind välja.

neap
HV kasutaja

sõnum 07.10.2004 20:05:07 vasta tsitaadiga

[quote="meestsukotkalt"]Esimesed tuleristsed on käes ja peab mainima, et nii hullu tunnet kui ET alguses tekitas, ei ole. Kui oskad ennast hoida, siis jõuad ka teisi killida, enne enda tähelendu...
Eks hakkan üks päev neid kalasid uurima, sest mäng ise on väga köitev.[/quot e]

mängu ajal TAB ja trükid pb_security 0 , mul oli ka sama jama.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
iku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2004 10:51:15 vasta tsitaadiga

Tere olen uus kasutaja siin foorumis. püüdsin siin kohati lugeda seda teemat aga pean tunnistama et see 94 lehte kõik läbi lugeda on liiga karm. Olin ise kunagi kõva AA fän. Kuid nüüd läheb enamus aega weebi põhilisele mängule domination. Aga AA jäi asi katki kuna ei suutnud leida lahendust aga tundub et siin kõik tegijad koos,et äkki oskate aidata. Kindlasti on siin foorumis juba nii mõnelegi küsimusele vastus olemas aga tõesti ei jõua kogu teemat läbi lugeda. Nimelt olen seda mängu mänginud mingi 5-6 kuud vist, honor 60 hetkel. ja sain selle aja ilma tõrgeteta mängida kuigi vahest ikka mingi critical errori viskas aga see sellesk. Aga suve alguses sain oma arvutisse mingi viiruse ja tegin arvutile formati. Peale seda lasinu uuesti mitu korda AA peale aga ei saa mängida normaalselt. Nimelt põhjus selline kui teistel mängijatel kõigub ping mingi 1-3 ühikut näiteks 10s jooksul siis mul paneb see ping nagu spidomeeter. Kuigi ping on enam vähem normaalne 50-300 vahel viskab mind pb välja, tõenäoliselt selleks et ping muutub liiga kiiresti. Neti teenuse pakkuja viga see ei ole kuna olen proovinud juba 2 teenusepakkuja vahel ja probleem sama. Lasin peale ka selle automaatse pb uuendaja aga see ka ei aita. Seda pole veel proovinud TAB , trükid pb_security 0, mis see teeb? Praegu saan mängida neid kaarte millel pole pb vaja ehk mitteametlike kaarte. Ja varem juba tekkis küsimus et miks algul kui kaarti sisse tuled on ping suur, mingi üle 600? Mida ma tegema peaksin et saaks jälle normilt mängida? Kui koju lähen siis lasen uuesti AA maha ja tõmban uue full versiooni ja lasen uuesti peale. Ise mängin Hospidali ja Pipeline kaarte teisi eriti ei ole mänginud.
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 08.10.2004 11:15:54 vasta tsitaadiga

Sa pead vaatama mõne serveri millel on parem ping. Tõmba endale Allseeing eye ja otsi sealt kõige parema pingiga server ja muudkui mängi.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
iku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2004 11:39:41 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Sa pead vaatama mõne serveri millel on parem ping. Tõmba endale Allseeing eye ja otsi sealt kõige parema pingiga server ja muudkui mängi.

Usu mind ma olen sitaks neid servereid juba proovinud aga sama ikka pb viskab välja, kuigi tõesti vahest on lasknud ka mängida paar raundi aga lõpuks saani ikka kicki icon_evil.gif Ja see ping serveritel muutub ka kole kiiresti ma ju võin vaadata mingi 60 pingiga servu aga kui sisse lähen on juba 260
tagasi üles
Kaivo
HV kasutaja

sõnum 08.10.2004 11:45:01 vasta tsitaadiga

Viimati mängisin siis olidki servud lagised.
Konsooli kirjuta pb security_0 ,siis ei tohiks enam välja visata.

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 08.10.2004 11:56:10 vasta tsitaadiga

iku kirjutas:
bush kirjutas:

Usu mind ma olen sitaks neid servereid juba proovinud aga sama ikka pb viskab välja, kuigi tõesti vahest on lasknud ka mängida paar raundi aga lõpuks saani ikka kicki icon_evil.gif Ja see ping serveritel muutub ka kole kiiresti ma ju võin vaadata mingi 60 pingiga servu aga kui sisse lähen on juba 260

See serverite suur ping, eriti alguses, tuli viimase 2.1 versiooniga, ennem lahendust pole, kui uus paranduspatch 2.2 väljas. Aga väljaviskamise vastu aitab jah see TAB: pb_security 0

marten1991
HV kasutaja
marten1991

sõnum 08.10.2004 12:27:18 vasta tsitaadiga

minu teada tuleb critical error sellest et kui sa oled surnud ja vaatad sniperit.lugesin eest poolt
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 9 :: 4
tagasi üles
iku
HV vaatleja

sõnum 08.10.2004 12:44:40 vasta tsitaadiga

ainult sellest kohe kindlasti ei tule critical error. Mind huvitaks et mis on selle põhjuseks et mul ping jookseb nagu spidomeeter? Kas saaks veelkord eesti servude aadresse kuigi pole ennem sedasi mänginud et eraldi ip sisse sisestan et keegi võib sellest ka mõne sõnaga rääkida.
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 08.10.2004 16:20:10 vasta tsitaadiga

iku kirjutas:
ainult sellest kohe kindlasti ei tule critical error. Mind huvitaks et mis on selle põhjuseks et mul ping jookseb nagu spidomeeter? Kas saaks veelkord eesti servude aadresse kuigi pole ennem sedasi mänginud et eraldi ip sisse sisestan et keegi võib sellest ka mõne sõnaga rääkida.

Oeh, loe kõige esimesest postitusest lõpust! icon_rolleyes.gif icon_evil.gif

gemini
HV Guru

sõnum 09.10.2004 19:06:21 vasta tsitaadiga

Väike pilt, mida annab trackeri clan search:
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 09.10.2004 23:56:02 vasta tsitaadiga

Yega! 8)
meestsukotkalt
HV vaatleja

sõnum 10.10.2004 09:03:39 vasta tsitaadiga

Tnx mirromade,eks proovin seda TAB pb_security 0 icon_smile.gif
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.10.2004 11:56:54 vasta tsitaadiga

Mõned mittetulunduslikud AA ühigud Eestist olid puudu:

viimati muutis Le Inc 12.10.2004 16:03:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 258, 259, 260  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.