praegune kellaaeg 18.06.2025 21:03:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nipitiri
HV vaatleja
|
26.07.2004 18:09:04
Tõsine probleem arvuti heliga |
|
|
Armsad inimesed, kurtsin siin hiljuti oma muret seoses windows media playeriga ja sain ka toetust tunda, aga üks suur mure on veel ja kuna räägitakse, et jagades kergem hakkab, siis.. Juba mõned päevad on muusikat, seda erinevate failide puhul, kehva kuulata, kuna eriti vokaal tuleb nagu maa alt või suisa tugeva värinaga või kärisedes ja kajaga ning mingist muusikalisest elamusest siin võimatu rääkida. Sama probleem käib ka filmide puhul. Ja mina oma võhiklikkuses aru ei saa, millest see johtub. Ise ma seda va AC97 Audio Configurationi näppinud pole (või annaks ehk seal siiski kuidagi asja parandada?) ja ka muidu ei oska kuidagi arvata, et mu ettevaatlikud ja tagasihoidlikud teod (et kui ikka ei oska eriti, ei tasu väga näppida, eks ole) seda nüüd mõjutasid. Äkki oskab mõni hea inimene nõu anda või julgeid oletusi teha, milles asi võib olla ehk suisa sama asi omal nahal läbi elatud? Oleksin tänulik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MarkoV
HV kasutaja
|
26.07.2004 18:26:16
|
|
|
Kõigepealt ava AC97 Audio Configuration->Sound Effect ja vaata, et
Envirronment oleks Speaker <None>.
kastis Voice Cancellation poleks linnukest.
kastis Auto Gain Control poleks linnukest.
KEY oleks +0.
Seejärel ava Equalizer ning vaata, et
kastis ON poleks linnukest.
Kui see tehtud võid üle vaadata ka selle programmi millega sa muusikat kuulad seaded ja ekvalaiseri.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
26.07.2004 18:28:40
|
|
|
Vöta bioses See sound blaster maha, mul hakkas ka siis ragisema ja
imelikku häält tegema
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
26.07.2004 21:55:21
Jee! :) |
|
|
Armas Trace, you made my day! Tänu Su üksikasjalikele juhenditele jälle funktsioneerib! On küll kahtlane-karvane tunne, et enne oli heli sutsu parem, aga võrreldes veel 5 minuti tagusega nagu öö ja päev! Tänud! (Aga siiski kummaline, et asi niimoodi
ise paigast läks.)
Hea redenergy, aga bios ja sound blaster? Et kuidas see asi käib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
militar
HV vaatleja
|
05.10.2004 15:06:27
|
|
|
miks ma ei näe seda seal Start ->> Settings ->> Control Panel ->> Sound Effect Manager on ainult mingi Sound and multimedia..... Oleks vaja seda Ac97 värki näppida, sest filmidel on ainult muusika ja heliefektid kuid kui on dialoog siis vaata kuidas suud liiguvad. siin foorumis oli sellele problale lahendusi kuid control panelil pole seda sound effect manageri. op on xp ja helikaart itregeeritud
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|