Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
30.09.2003 11:43:59
Resident Evil 4 |
|
|
Kas keegi juba teab ,millal see üllitis PC le ilmub?Muidu eriline mängufanatt ei ole,aga Resident Evili kõik osad on ikke otsast lõpuni läbi tehtud..Megamäng minu meelest
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
30.09.2003 16:13:18
|
|
|
Jõudsin ise samade järeldusteni..sestap mõtlesingi,et PC le,millal ilmub...et äkki keegi teab...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 18:20:44
|
|
|
sa mängisid neid viimaseid osasid PC-l?
   |
5 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 18:42:12
|
|
|
vaevalt, et ilmubki... kõik RE uuendatud variandid on eksklusiivselt pisikese mängukuubiku jaoks tehtud ja teistele pole asju porditud, mis teha, kuid RE koos Rogue Squadroniga on yks põhjuseid, miks GameCube veel pinnal pysib
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 18:46:29
|
|
|
OLeks veel nii et aint kuubikule aga see loll CAPCOM kolib koguaeg ühelt konsoolilt teisele. Enne lähed pankrotti kui kõik osad mängitud saavad
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 18:52:20
|
|
|
no aga kõik osad, mis on valmistatud pärast Nemesist, on ju tulnud ainult GameCube konsoolile
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 18:57:18
|
|
|
PS2 jällegi ZERO ja Dead AIM ainuke asjalik mis kuubil on on remake eimesest osast (eriti Jill WOW)
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 19:00:54
|
|
|
link :: kasuta korra seda otsingut
uuskasutaj kirjutas: |
PS2 jällegi ZERO ja Dead AIM ainuke asjalik mis kuubil on on remake eimesest osast (eriti Jill WOW) |
RE 0 on olemas ainult GC peal, lahmid või ajad lihtsalt oma joont? trublu RE on olemas ainult GC peal, ps2 ja muu selline huinjaa on laste jaoks
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 19:10:13
|
|
|
Näita siin eestis poodi kus ma midagi GCle leian peale remake. Igal pool ju ainult PS2-le.
Tegelt ma ei tae üldse kust GC-le mänge saada
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 19:41:50
|
|
|
Näita siin eestis poodi kus ma midagi GCle leian peale remake. Igal pool ju ainult PS2-le.
Tegelt ma ei tae üldse kust GC-le mänge saada |
mhmh... see, et neid eestis pole, ei muuda fakti, et need mängud on tehtud ainult GC jaoks või kuidas? nagu ka enne mainisin, on õiged RE remeikid ja järjed ainult GC jaoks, mingid dead aimid ja muu selline huinjaa on ps2 jaoks, kus rohkem debiilsed ostjaid.... järgmine kord pane enne oma faktid paika, kui jaurama tuled
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 19:45:22
|
|
|
Code veronica ka mingi jura su arust või? See ju peamiselt PS2 versioonid.
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 20:03:18
|
|
|
Code veronica ka mingi jura su arust või? See ju peamiselt PS2 versioonid. |
lugemisega probleeme? Code Veronica oli ka viimane õige RE teisel konsoolil, ilmudes paar kuud pärast Nemesist PS2'l, misjärel sõlmiti leping ja GC sai endale õiguse olla eksklusiivkonsool kõigile uutele õigetele RE versioonidele (legendaarsed remake'd ja nüüd varsti ilmuv RE-4), kõik muu ps2 peal olnud Biohazardi teema on huinjaa
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 20:07:04
|
|
|
See link kiilutas mul pc kinni
OK sain aru GC-l praega õigus Resident Evilile aga kaubamajas aint PS2-le mängud kahjuks
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 20:09:03
|
|
|
OK sain aru GC-l praega õigus Resident Evilile aga kaubamajas aint PS2-le mängud kahjuks |
kas eestis GameCube kui selline yldse on myygil? kahtlen kahjuks, sest paistab, et asjaga läheb nii nagu tavaliselt ehk siis enamik tõsiselt häid asju eestisse ei jõua
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
03.10.2004 20:09:51
|
|
|
Scart kirjutas: |
OK sain aru GC-l praega õigus Resident Evilile aga kaubamajas aint PS2-le mängud kahjuks |
kas eestis GameCube kui selline yldse on myygil? kahtlen kahjuks, sest paistab, et asjaga läheb nii nagu tavaliselt ehk siis enamik tõsiselt häid asju eestisse ei jõua  |
Kaubamajas vedeleb üks, kolin vist välismaale
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
03.10.2004 20:13:48
|
|
|
lugemisega probleeme? Code Veronica oli ka viimane õige RE teisel konsoolil, ilmudes paar kuud pärast Nemesist PS2'l, misjärel sõlmiti leping ja GC sai endale õiguse olla eksklusiivkonsool kõigile uutele õigetele RE versioonidele (legendaarsed remake'd ja nüüd varsti ilmuv RE-4), kõik muu ps2 peal olnud Biohazardi teema on huinjaa |
EI
esiteks pole Nemesis PS2'le vaid PS1'le ja teiseks ilmus Code Veronica esmalt DC'le kust se hiljem PS2'le porditi. Nintendoga on Capcomil eksklusiivleping GCN'ile toota selle masina alguspäevilt. Ja lepinguga on sätestatud vaid originaal RE seeria mängud - spin-off'idele nagu Outbreak, Dead Aim jne see leping ei pikene.
oh, ja kolmandaks: Biohazard on Resident Evil'i nimi Jaapanis mitte mingi "PS2 peal olev huinjaa"
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.10.2004 20:16:36
|
|
|
Kaniyodrift kirjutas: |
lugemisega probleeme? Code Veronica oli ka viimane õige RE teisel konsoolil, ilmudes paar kuud pärast Nemesist PS2'l, misjärel sõlmiti leping ja GC sai endale õiguse olla eksklusiivkonsool kõigile uutele õigetele RE versioonidele (legendaarsed remake'd ja nüüd varsti ilmuv RE-4), kõik muu ps2 peal olnud Biohazardi teema on huinjaa |
EI
esiteks pole Nemesis PS2'le vaid PS1'le ja teiseks ilmus Code Veronica esmalt DC'le kust se hiljem PS2'le porditi. Nintendoga on Capcomil eksklusiivleping GCN'ile toota selle masina alguspäevilt. Ja lepinguga on sätestatud vaid originaal RE seeria mängud - spin-off'idele nagu Outbreak, Dead Aim jne see leping ei pikene.
oh, ja kolmandaks: Biohazard on Resident Evil'i nimi Jaapanis mitte mingi "PS2 peal olev huinjaa" |
arvad, et ma ei tea, et nemesis on PS1'le? Outbreak ja Dead Aim on tõesti mängud, mis väärivad RE nime eksole? irv, kui arvad, et ma ei tea, et Biohazard on RE jaapani nimi, mõtle tõsiselt ymber
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
03.10.2004 20:22:08
|
|
|
Kaniyodrift kirjutas: |
EI
oh, ja kolmandaks: Biohazard on Resident Evil'i nimi Jaapanis mitte mingi "PS2 peal olev huinjaa" |
arvad, et ma ei tea, et nemesis on PS1'le? Outbreak ja Dead Aim on tõesti mängud, mis väärivad RE nime eksole? irv, kui arvad, et ma ei tea, et Biohazard on RE jaapani nimi, mõtle tõsiselt ymber  |
siin on ikka palju möödarääkimisi.
Code Veronica on täpselt samasugune spin-off nagu Outbreak, Survivor või Dead Aim. Milline neist väärib Resident Evil'i nime ei ole meie teha, kui Sa nimetasid teisi spin-off'e peale Code Veronica "Biohazard'i huinjaaks", siis loomulikult tekkis küsimus et wtf? kas üks või teine mäng väärib Resident Evil'i nime või Biohazard'i nime kui nimi tähendab aint mängu väljalaskeregiooni? See et Sa pead Code Veronica't viimaseks "õigeks" Resident Evil'iks ja väidad et peale selle enam "õigeid" osi teistele masinatele peale GCN'i ei tule on ju vale - ainult seerianumbritega RE'd on GCN'i eksklusiivid. Ja kuidas saab PS1 Nemesise ja PS2 Veronica vahe olla paar kuud kui üks tuli välja 1999 ja teine 2oo1?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
uuskasutaj
Bännitud

|
04.10.2004 10:05:59
|
|
|
Täitsa õige Kani mulle tundus Scardi jutt ka kahtlane.
Huinjaa onju Scart
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.10.2004 11:39:18
|
|
|
ma võrdlesin nemesise väljatulekut arvutil, va naljamehed... nemesis pc'l ilmus aprill- mai, veronica aga sügisel, september- oktoober, misjärel ka akkas sadama remake'e GC'l. Veronica oli viimane õige RE teistel konsoolidel just selle skoori tõttu, mis asi sai (GS review'd ikka lugesite?). Oubreak on hale katse raha teenida, dead aimi ma parem yldse ei kommenteeri- mis ka minu jaoks muudab veronica viimaseks õigeks RE'ks teistel plaformidel peale GC
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
04.10.2004 13:19:32
|
|
|
hunnjaa see kedagi kotib mis SINU jaoks õige on
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.10.2004 14:29:13
|
|
|
Ise pole code veronicat mängind kuna ei oma dreamcasti.Sellegipoolest ei arvand ise kah nendest FPS residentidest midagi.Esimest kolme osa mängisin niipalju läbi ,et ei oska kokkugi lugeda aga jah sellised cash in variandid ei meeldi mullegi.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|