|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
System
HV kasutaja
|
24.09.2004 14:51:42
|
|
|
Warcraft on liiga multifilmilik, seda mulle muidugi. Tavaliselt on just suurfirmad need, mis klientide leidmisel loodavad justnimelt oma kuulsuse peale. Muide "wishis" ei toimu combat reaalajas st. ei ole nii, et vajutad korra ja su karrakter lööb mobi mättasse. See peaks just combatile vürtsi lisama. Mina otsin mängudest just reaalsust ja seda palju võimalusi on, lihtlabast nn. grindimist ( mille juures põhiline on see palju sul aega on ) leiab igas mmorpg-s. PvP kohapealt ei oska ma midagi öelda, sest reviews ei olnud sellest eriti juttu ( wishi omas st. ). Mainiti et on areenid ja pvp linnad. Ainuke mäng kus ma tõesti PvP-st rõõmu tundsin oli helbreath, sest seal pidi mängijal endal kah miskine oskus olema.
Neile kes ei viitsi wishi review-d kodukalt lugeda, paar paremat punkti:
One of our goals is to make Wish more than just a selfish drive to the high levels and the neatest gear. Besides personal advancement, Wish has a dynamic and ever-evolving story, which is shaped by those players who participate. We are also working hard to ensure that player actions matter in Wish. In most games, if you kill a monster, it respawns in the same spot shortly thereafter. Player actions do not really have any lasting impact. In Wish, that monster stays dead and does not respawn. Like real life, if you kill something it is dead. Additionally, through various forms of in-game and web promotion, players who accomplish amazing feats are able to become famous. Doing something amazing in Wish provides more than just a personal sense of accomplishment; tales of your deed will spread through the community. We are the first MMORPG where you can truly rise up and become a hero.
Players advance their combat skills by using them. They can apprentice under a masters in order to specialize and refine their talents. Players earn feats through quests or trainers that allow them to perform interesting and powerful combat moves. By matching your combat feats, weapons, and armor to unique and interesting creatures, combat becomes not only an adrenaline filled action-packed battle, but also a strategic and tactical match.
Wish also has a unique slot system, which will limit the specific number of melee fighters than can engage a monster based on that creatures size. Players will fan out realistically, creating interesting and cinematic combat that both looks and feels alive.
Guilds can capture towns from the NPC enemies that plague Ganedan. Once a guild does this, the town will then be their own to use as they see fit. We will release more details on how the customization of these cities is carried about.
Spawning is handled in an extremely revolutionary way. If you find a pack of wolves and kill them, you cannot sit there all day killing those wolves over and over again. They are dead and gone, and do not respawn. New monsters constantly enter the world, but never in static locations. Instead they travel around in enormous and logical areas. Going hunting with your friends for the first time actually involves hunting, not just traveling to a set area where that monster always is and always will be.
_________________ Tuli vaikselt, tuli tasa. Varjud jättis seintele ja maha. |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
24.09.2004 15:34:52
|
|
|
System, Wishi open betas olid? Dets 1. algab 2.0 open
Subu, Wishis on vb paar-kolm staatilist questi. Ülejäänud on kõik reaalajas toimuv stoori, korduvaid queste pole. Selle jaoks on eraldi meeskond, kes asja muudkui sulest välja imeb Samamoodi on ka kõigi eventidega, mis toimuvad. Lõppsaatus on kasutajate otsustada, vastavalt sellele läheb stoori edasi. Kevadel olnud OpenBetas toimis asi igatahes kenasti.
PvP jaoks on oma osa maailmast, mõned linnad ja osa kõrbest vist. Kuna endale pvp ei meeldi, siis selle pärast ei põe. EVE'i ei hakand üldse proovimagi näiteks...
PvP mujal maailmas on full-consensual ehk kui ei taha, siis ei võta duelli vastu...
Samas praegu on silmapiiril hoopis Ryzom. Kui krdi game.net selle siiapoole lõpuks saadas saaks ka pelama hakata. Open Beta kaks nädalat jättis väga eha mulje.
www.ryzom.com
Ainuke asi millega nad praegu on ämbrisse astunud ongi distributsioon. 16 sept pidi euroopas välja tulema, 20 ameerikas. Samas praegu oli vist paarsada inimest heal juhul asja kätte saanud...
edit: teh win!!
Status:
Your order has been dispatched via Royal Mail first class service on: 24 September 2004
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
24.09.2004 20:18:21
|
|
|
Ise olin kah ryzomi closed ja open betades, isegi beta cd on riiulis. Kõik oli tore, aga lõpuks hakkas närvidele käima see kui aeglaselt tegevus toimub. Samuti võiks erineva välimusega relvasi/armoreid olla. Asi baseerub peamiselt skillidel. Crafting oli/on tasemel. Iseenesest mäng oli hea, lihtsalt esines häirivaid faktoreid. Praegu hoian raha wishi jaoks, olgugi et retail on kaugel. Ennem ostan aga ramme juurde ja vahetan gf3ti, gf4ti vastu.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
24.09.2004 20:38:39
|
|
|
Kuna wish on siiski Q1 2005 vist, siis vahepeal võiks ka ju midagist proovida. Ei tea muidugi kas Ryzomis esimesest kuust kaugemale jõuab, aga community tundus ka suht sõbralik olevat (Wishi puhul oligi community mis esimesena tõmbas. Või fakt, et see oli mu esimene MMO... Open betasse ma ei teagi kuidas sain, kunagi ammu sai vist kirja pandud, aga kuhu ei mäleta. Ja closed 1.5te sai ka suht iga mats sisse, kes vähegi mängis selle paari nädala jooksul kahjuks on seda aga edasi lükatud, peaks millalgi novembris olema vist)
Ryzomis ongi plaan crafterina tegutsema hakata. Open betast sai juba guildi ka ja paar tüüpi on juba mängus sees... Selle eri välimuste koha pealt suht õigus. Drop itemid põhimõtteliselt puuduvad, kõik on craftitav. Samas igast asjast on ka Med ja High Quality stuffi, MedQual Black Heavy Armor nägi juba suht cool välja . Ning igal rassil on oma erinevad itemid.
edit: nüüd jäi silma ka Systemi lause "ja graafika on mulle teisejärguline" Miks kõigil Wishi graafika hammaste vahele jääb?
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
24.09.2004 20:54:23
|
|
|
Beta 2.0 peaks algama detsembri keskel juba. Siis tuleb veel open beta ja siis q1 2005 retail.
Wishi üks suurtest võludest on see, et nn. shardid puuduvad. On ainult üks server mis koosneb erinevatest clusteritest ehk ei ole sellist "paralleel universumi möga". Ryzom oli samal baasil üles ehitatud, vähemalt beta ajal. Kahjuks ma tervet mängu ei saanudki proovida, beta erinevatel ettapidel oli nii, et ükskord olid ühed rassid ja teine kord teised jne. Kõiki rasse ja kaarte korraga mängus ei olnud. Community oli jah tasemel st. , et puberteete oli kanis vähe. Selle põhjuseks võibki olla see, et puudub lai valik armoreid ja relvi. Keegi ei saa eputada ..... ehk ?!
Parima communitiga pela oli Rubies of Eventide. Pärast mängu tasuliseks muutmist closed betast, lahkus enamus klientuurist ja mäng sulges uksed. Taasavamisel ehk kõigile avalikuks muutmisel liitus mänguga tohutult idioote ja....
Nüüd jõuan WoW-i juurde. Teada on, et mida kuulsam teos seda rohkem inimesi. See viib aga selleni, et community rikutakse ära ja nii edasi.
Tegelt ma ei tea ise kah kuhu see jutt lõpuks viima peab. Moraal on selline, et mida kuulsam pela seda hullem community.
Veel soovitan tulevast hiigelteost Dark and light, ootan toda samapalju kui wishi.
Link: http://www.darkandlight.com/eng/index.php
Tasub uurida.... tõesti.....
PS: Wishi graafika meeldib mulle väga-väga, aga mainisin seda kuna paljud arvavad et tegu on halva graafikaga.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
26.09.2004 11:31:35
|
|
|
| Kord laita kord kiita. Asi on lihtsalt selles, eti iga inimene näeb asia oma silma nurgast ja teadagi on, et maitse üle ei saa vaielda. Nii et pole mõtet veenda teist et see mida tema mängib on mage ja oma pela palju huvitavam. Ise jään ma lineage 2 juurde ja ei mingi EQ ega wow ei asenda seda.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
27.09.2004 14:26:40
|
|
|
| System kirjutas: |
| R A T kirjutas: |
| System kirjutas: |
Seventrees küll miskine server pole.  |
oled sa seal yldse mänginud? või lihtsalt laimad? sa oled arengupidur, sinusuguste p2rast ei saagi v2ikesed shardid suuremateks... servu on kiire yhenduse taga, ja peaaegu juba aaasta yleval olnud, uusi asju on tohhuijaa...
sulle lihtsalt meeldib teine m2ngustiil vb kui seal on lihtsalt, mulle teised serverid ei meeldi aga ma ei ytle et nad sakivad ja pole mingid serverid... |
Ole normaalne, seventreesi kodukal oli isegi asjade hinnakiri ( päris rahas ). See on põhilne miks sinna inimesi ei tule. Hea oleks kui ei näeks palju inimesi serveris on kah, sest kes tahab pelada kui alla 10 inimese on sees ?
Bloodyone, mis pidi dark age of cameloti graafika everquest 2 omaga sarnane on ? Pigem everquesti omaga. |
Asjade hinnakiri on selleks et saaks aidata serveril areneda, sellega kaasnevad kenad arved, mida üksi maksta ei jõua, need asjad mis sealt saad on suht mõttetud, aga näitavad teistele et sa oled annetanud, kas sa ise näiteks maksaksid ühe sellise ürbi eest mis peale surma ära ei kao, 20 eurot? Ja veel kui seda kannad siis ei saa sa kiivrit pähe panna... Need itemid on uhkustamiseks... Miks ei tohiks näha palju serveris inimesi on? 25 hommikul, 35 tavaliselt ja vahel yle 40 on minuarust yhele eesti shardile täiesti piisav, ma loodan et sa oled teiste eesti shardide eluga tuttav... Enne peaks veits syvenema kui lampi hakkad mula ajama...
Praegune status:
http://217.159.195.66:2593/
Mõned pildid:
http://www.seventrees.ee/pics/
Küsimused mängijatele tee siia, vaata mis nad arvavad:
http://www.seventrees.ee/board/viewforum.php?f=8
[edit]Võibolla ainuke asi mis donationi listis kasulik on, on raha, aga see on mõeldud neile kes ei viitsi seda poolt tundi vaeva näha raha kogumisega, eriline eelis see nüüd küll ei ole, arvestades selle raha mängurahaks ymber...[/edit]
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
27.09.2004 14:40:55
|
|
|
ps, varsti tuleb uus mmorpg, eriti mingi iludus praegu ei paista, aga vahet pole, ma olen betatester
www.betairth.com
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
27.09.2004 15:17:57
|
|
|
Ma hakkan uuesti DE-d pelama See on ilgelt stabiilne mäng... on ja jääb. Rahvast on sigapalju ainult. Mappe võiks 3korda rohkem olla siis oleks normaalne. Aga palju rahvast on lahe tegelt..
www.darkeden.com/en
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
27.09.2004 18:44:05
|
|
|
| tsitaat: |
ps, varsti tuleb uus mmorpg, eriti mingi iludus praegu ei paista, aga vahet pole, ma olen betatester
www.betairth.com
|
Asi näeb omamoodi päris korralik olema, graafika on küll lihtne kuid päris ilus.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelll
HV kasutaja
|
03.10.2004 09:21:28
|
|
|
daoc - dark age of camelot
uuri tean vendi kes puha sõltuvuses sellest
_________________ tk |
|
   |
3 :: |
2 :: |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
10.10.2004 20:40:10
|
|
|
kes teab mõnda rpg millel on open beta
_________________ In game name:lusikas |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
10.10.2004 21:16:30
|
|
|
www.google.com
sealt leiab kohe selliseid site, kus on olemas, et milliste betade eest peab maksma, millised on open ja millised closed
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
12.10.2004 13:18:02
|
|
|
Anarchy online kaks nädalat proovimist on jälle olemas.
vanasti krediitkaart registreerimiseks oli sellegipoolest vajalik. arvan et ka praegu.
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
14.10.2004 17:13:32
|
|
|
OK, lugesin teema läbi, sain selles osas palju targemaks. Tahaks kah miskit pelada, kuu maks ei ole probleem. Ainult mõningad nõuded on mängule.
Esiteks: mängul ei tohiks sellist asja juhtuda, et mingi aeg ei pannakse serverid kinni lambist ja asi lõpetatakse ära (näiteid oi oi oi, kui palju).
Teiseks: mäng ei tohiks olla selline, mis ammendab ennast mingi aja tagant. Ma vähemalt 5 aastat tahaks seda pelada aktiivselt.
Kolmandaks: karakteri arenduse osa peaks ikka selline olema, et kuu aega pelades pole sa ikka kuhugi jõudnud, ehk aeglane.
Põhimõtteliselt otsin mängu, millel puuduksid playerite vahelised konfliktid (vaba PvsP jms.), oleks piisavalt vaheldusrikas ja suur maailm, eelistaks fantasy teemal mänge, soovitavalt muinasjuttudest inspiratsiooni saanud asjad. Tegevusvaldkond peaks väga lai olema, vähemalt 10 erinevat tegevust, millega oleks võimalik tegeleda. Sellised lahmimismängud mind ei huvita, kus kõik teevad ainult selleks leveleid, et teisi mättasse taguda.
Endale on silma hakanud hetkel järgmised asjad: Star Wars Galaxies, Dark Age Of Camelot ja Everquest II.
EQ1 pole mõtet pakkuda, liiga vananenud graafika, samuti mänge, mis alla 2000 aasta väljalaskega on.
Soovitage, eelistan just nende soovitusi, kellel mänguga ka kogemusi, see, et aasta aja pärast tuleb selline ja selliste ja selliste võimalustega mind ei huvita. Oleks vaja mäng, mis see aasta välja tuleks või mis juba väljas oleks.
|
|
| Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
4 :: |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
14.10.2004 17:33:57
|
|
|
http://www.ryzom.com/
Eelpool ka veidi kirjeldatud..
Saab olla melee, mage, crafter, harvester. Samas võid olla ka kõik need ja piisava ajaga võid olla igal alal väga hea, mingeid klassi/rassi piiranguid ei ole. Rasse muidu 4, suht erinevad ja praegu ka suht eraldatud geograafiliselt, kuigi järjest enam tüüpe jõuab teistesse planeedi osadesse välja.
Open PvP puudub, duelle saab pidada.
Missioonidest niipalju, et praegu on tegu rohkem ülesannete kui miskite suurejoonelisemate ettevõtmistega. Samas on kirjas isegi manuaalis, et olemas on Guild missionid, mille käigus siis guildiga saab enda valdusesse võita kindlaid alasid, kuhu saab püsti panna kindluse...
Karakteri arendus, hmm.. oleneb kaua sa päevas mängid. 5-6h/p ja paar nädalat olen olnud, lvl73 praegu, alates 16sept tüübid on miski 110+ vb. Max lvl praegu 250, suht tõenäoline, et mingi aja jooksul lisatakse ka edasi. Samas on võimalik 250 teha iga skilli kohta. Mainitud on aga tulevikus teise planeedi võimalus.
Kui teaks kedagi, kes oskab kinni panemise kohta ennustada, siis ütleks. Algul oli mängu kätte saamine veidi problemaatiline, aga praegu suht ok sellega. www.game.net - miski 30£ oli vist. Kasutusel 4 servut, 2 inglise keeles - ameerika ja euroopa. Miskeid sharde jms kama pole... Community on ok, miskeid 12a troppe kes 'wher ar tha ph4t l3wts' kisavad ei ole kohanud..
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
14.10.2004 18:43:24
|
|
|
TO Wicked
Mäng on tasuta ve?
Kuu maks? Krt. tundub päris norm asi olevat, ma vahepeal uurisin veel ja dark age of camelot on juba valikust väljas
|
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
14.10.2004 19:39:02
|
|
|
Horizons on üks tegijamatest mängudest saadaval. Väga hea on ka see, et triali lõppedes ei pea retail CD-d ostma vaid võib lihtsalt kuutasu eest edasi pelada.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
31.10.2004 00:02:36
|
|
|
| Kas wishi jaoks on HVs eraldi foorum ka olemas ise ei leidnud
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
31.10.2004 00:08:28
|
|
|
| bloodyone kirjutas: |
| Kas wishi jaoks on HVs eraldi foorum ka olemas ise ei leidnud |
ei ole, wish beta vist algab alles detsembris.
Esma arvamus on selline, et uudne ja huvitav, ise regasin kah ennast beta testeriks ära, loodan, et vastus on positiivne
|
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
11.11.2004 17:14:27
|
|
|
Njah wish beta 2 test lükati 1 kuu edasi.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
16.12.2004 08:56:30
|
|
|
link :: Anarchy Online aastaks tasuta.
selline jõulukingitus Funcom'i poolt siis. tasuta mängides küll ei saa lisapakke proovida kuid heaks uudiseks on see et registreerimisel ei ole enam vaja krediitkaarti.
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
16.12.2004 17:34:37
|
|
|
Terve aasta tasuta ?
Ongi. See on ikka jube ok asi
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
16.12.2004 17:56:36
|
|
|
| peab järgi proovima, kus ma selle tasuta key saan? kas siis kui olen mängu alles ära tõmbanud?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
16.12.2004 17:57:35
|
|
|
keyd pole vajagi. Lihtsalt regad ära ja tõmbad anarchy online classicu mis tasuta
viimati muutis bloodyone 16.12.2004 17:58:04, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
16.12.2004 17:57:56
|
|
|
Kahjuks näeb anarcy online ilma shadowlands expansionita väga nutune välja.
Kui juba AO-d koos shadowland expansioniga pelanud oled siis ilma eriti pelada ei taha.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
16.12.2004 17:58:47
|
|
|
Njha ma ei ole Ja seega uus kogemus
Kuid screenide peal nägi päris ok välja.
Kas seda kuskilt mujalt tõmmata ei saa mul tõmbab bittorentoga nii 4kb sec
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
16.12.2004 18:01:18
|
|
|
Njha ma ei ole Ja seega uus kogemus
Kuid screenide peal nägi päris ok välja. |
Need pildid on kõik koos shadowlandsiga tehtud.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
16.12.2004 18:02:44
|
|
|
regasin ära, näitas sellist kasti :
Current Subscription Type
Anarchy Online 1-month recurring
1 kuuks ainult siis w ?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
16.12.2004 18:03:24
|
|
|
| Njha siis nagu ei tasu või. Befor ja afther screenid on ikka küll metsikult erinevad
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
16.12.2004 18:05:17
|
|
|
Anna võimalus mängule, äkki hakkab meeldima.
Ma proovisin daoc-i kah 2 korda ja sattusin sõltuvusse.
RvR on seal ikka võimas.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
16.12.2004 18:15:05
|
|
|
Tore kuulda, aga jah 4kb download ja 49kb upload
Uurisin kah doci põhjalikult, et päris huvitav tundus, kuid jah 14 päeva on vähe.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
16.12.2004 18:29:51
|
|
|
Selle 12,95 kuus oled isegi sina suuteline välja käima ma usun.
Muide kui osta daoci uus lisapakett siis muutub graafika sootuks. Tunduvalt paremaks kui l2 oma, muidugi suurenevad ka nõudmised 2,4ghz ja 1 giga ram
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
20.12.2004 01:11:03
|
|
|
Ok kas hvs on eraldi teema AO jaoks ja kes siin nagu mängivad shvlastest seda
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
20.12.2004 18:31:16
|
|
|
Mis jamate, olge oldschool mehed, mängige ultima online
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
term
HV vaatleja
|
20.12.2004 21:07:20
|
|
|
MMORPG'e tuleb nagu seeni pärast vihma.
'DarkFall' paistab piltide järgi päris äge, beta kohta öeldud et ~varsti
http://www.darkfallonline.com/
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
20.12.2004 22:01:58
|
|
|
arvutit tahab ka ub3r 1337-i see mäng
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
20.12.2004 23:58:18
|
|
|
| Screenind näevad tõesti päris korralikud välja, aga mäng ise ??
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
21.12.2004 17:37:43
|
|
|
njaa, darkfall tundub popp
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
term
HV vaatleja
|
21.12.2004 20:46:18
|
|
|
| Screenind näevad tõesti päris korralikud välja, aga mäng ise ?? |
Natuke juttu, mida Darfall kohta kirjutatud.
Pole kindlaid karaktereid ega malle, kujundad oma tegelaskuju nii kuidas ise tahad.
Pole tasemeid. Mäng põhineb piiranguta oskuste omandamisele. Võid vabalt õppida kirvemeheks, hiljem kui isu täis saab, näiteks maagiks, relvameistriks või rätsepaks.
Pole ohtu et koormad tegelast valede oskustega, kõike võid soovi korral ise kasutada.
Korja mida tahad ja mängi kuidas tahad. Küti, küpseta, keeda, püüa kala ja müü teistele. Ujumiseks omanda ujumisoskus.
Võimalus on valida ka prestiiikaid klasse nagu rüütel, palgamõrvar, gladiaator, nõid jne., mis annab juurde mõned eri oskused ja loitsud samuti teatud staatuse. Klasse võib muuta, millega kaasneb väike karistus. Rasse on kuus.
Sea üles maju erineva suuruse ja konstruktsiooniga, onnist kuni suure lossi või kindluseni...
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cul
HV kasutaja
|
07.01.2005 15:20:25
|
|
|
regasin ära, näitas sellist kasti :
Current Subscription Type
Anarchy Online 1-month recurring
1 kuuks ainult siis w ? |
Ei ole üheks kuuks - lihtsalt see igakuine tasumine hakkab peale aasta läbisaamist pihta.
Kõik regajad peaksid saama ka maili, kus kirjas, et teie esimene makse toimub xx.xx.2006 juhul, kui te enne ei katkesta.
_________________ Kui ma eksin siis ärge kõvasti lööge.
Paar pilti
Natuke juttu |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koroman
HV vaatleja
|
10.01.2005 13:45:34
|
|
|
Wish lõpetati ära ning mutable realms lõpetab tegevuse pärast ühte nädalat open betat. Kahju sest sain proovida ainult 2-3 tundi kuid juba siis jättis craftimine väga hea mulje, üks parimaid mida siiani olen näinud.
Lingina võiks olla www.mutablerealms.com aga kes asjalikum on ning tahab rohkem teada saada...no selleks meil google
|
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
10.01.2005 17:11:57
|
|
|
| koroman kirjutas: |
Wish lõpetati ära ning mutable realms lõpetab tegevuse pärast ühte nädalat open betat. Kahju sest sain proovida ainult 2-3 tundi kuid juba siis jättis craftimine väga hea mulje, üks parimaid mida siiani olen näinud.
Lingina võiks olla www.mutablerealms.com aga kes asjalikum on ning tahab rohkem teada saada...no selleks meil google  |
Everquest 2-s on parem craftimine. Ise õnnestus kah wish 2 betat proovida paar päeva... Võrreldes WoW ja EQ2-ga ikkagi see mäng pooleks löögile jõudnud, natuke liiga palju oli ajast maha jäänud.
|
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodyone
HV kasutaja

|
10.01.2005 17:14:56
|
|
|
Njha omal õnnesus character teha ära aint
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
10.01.2005 19:06:08
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
| koroman kirjutas: |
Lingina võiks olla www.mutablerealms.com aga kes asjalikum on ning tahab rohkem teada saada...no selleks meil google  |
Everquest 2-s on parem craftimine. Ise õnnestus kah wish 2 betat proovida paar päeva... Võrreldes WoW ja EQ2-ga ikkagi see mäng pooleks löögile jõudnud, natuke liiga palju oli ajast maha jäänud. |
Imo oli ta just ajast ees, graafika ei olnud jah EQ2 võrreldav, aga see polnud ka oluline.
Pole EQ2 pelanud, aga eeldan et tegu on tavalise hack n' slashiga. Wish seda ei olnud.
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koroman
HV vaatleja
|
10.01.2005 19:28:10
|
|
|
| Everquest 2-s on parem craftimine. Ise õnnestus kah wish 2 betat proovida paar päeva... Võrreldes WoW ja EQ2-ga ikkagi see mäng pooleks löögile jõudnud, natuke liiga palju oli ajast maha jäänud. |
Craftimise koha pealt et wish-s oleks olnud vabalt ainult craftimisest ära elatada, ei usu et EQ2-s niimoodi on. Juba mining ja blacksmithing tundusid olevat midagi unikaalselt ning omapärasel moel vägagi reaalsed. Kuid lisaks olid veel 4-5 kogumis/craftimis nö haru.
Wish oli alles 2.0 betas, lubati teha kuni 4.0 . Nii et mäng pidigi olema toores. Ning eriti meeldis mulle Live Content idee mida nüüd ehk loodedavasti Guild Waris saab varsti näha.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
10.01.2005 20:03:41
|
|
|
TO System ja Koroman
EQ2 on hack-n-slashist vägagi kaugel olev asi. EQ2-s on muidu samasugune võitlussüsteem nagu WoW-s, äkki sellest teate miskit...
Craftimisega saab EQ2-s ikka hetkel väga julmalt raha teenida, umbes nii 10x-30x kordselt saab craftmimisele kulunud raha tagasi... Kõige tulusam raha tegemis allikas hetkel mängus. Reaalsemat craftimist pole kuskil ma näinud...
Eks ma kunagi kirjuta sellest pikemalt EQ2 teema alla.
Ma ütlen ausalt, wish tundus EQ2-ga võrreldes paras hack-n-slash ja guild wars on lausa diablo ja ei kuulu üldse MMORPG alla.
|
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
10.01.2005 20:25:57
|
|
|
| mis see craftimine on? Mingi teistusugune töö, mitte killimine?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|