Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Colin Mcrae Rally 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
monk
Kreisi kasutaja
monk

sõnum 25.09.2004 19:30:15 vasta tsitaadiga

Endal juba t2isversioon olemas xboxil ja v6in 6elda ,et p2ris hea .Uuendusi pole just palju ,aga see värk ,et kui crashi paned ja siis uduseks l2heb on p2ris hea .nüüd saab ka v2iksematest p66sastest ja muudest takistustest l2bi s6ita ,mida cmr4's ei saanud teha ja see k2is v2ga n2rvidele kui s6idad mingile v2iksele umbrohule otsa ja siis auto paneb mingi hullu crashi nagu s6idaks vastu puud . Uued autod ja rajad on ka p2ris m6nusad. Uus career mode on ka suhteliselt huvitav .

Mina annaks mängule 9p 10'nest .
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 25.09.2004 19:34:41 vasta tsitaadiga

monk, aga tegelikult? Sama "arcade" ikka ju...
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
monk
Kreisi kasutaja
monk

sõnum 25.09.2004 20:09:04 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:

Colin Mcrae tegelt ikka nii väga arcade nüüd ei ole kuid natukene ikka .
Autod l2hevad ka realistlikumalt katki cmr 5's .
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 18
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.09.2004 20:15:16 vasta tsitaadiga

juhitavus naguni sama junn
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 25.09.2004 20:24:03 vasta tsitaadiga

monk kirjutas:
Rajareits kirjutas:

Colin Mcrae tegelt ikka nii väga arcade nüüd ei ole kuid natukene ikka .
Autod l2hevad ka realistlikumalt katki cmr 5's .

Sa üldse RBR'i oled proovinud? Ma ise usun, et oleks kasvõi CMR 20, ta ikka ei saaks RBR'ile vastu.. icon_wink.gif
tagasi üles
Oliver112
HV veteran

sõnum 26.09.2004 00:50:36 vasta tsitaadiga

kellelgi full juba PC'l ka olemas?
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 26.09.2004 10:39:26 vasta tsitaadiga

Mina ütleks selle kohta niipalju et RBR on hea realistlik aga pole selline mäng mida lihtsalt sõidaks meelelahutuseks ühe raja. pigem colin siiski. bööörns rallis sa pead liiga palju õppima ja sõitma väga täpselt ja oskuslikult mis pole just eriti fun. colini võtad lihtsalt ette ja sõidad teades et saad enamvähem hakkama.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Aegir
HV veteran
Aegir

sõnum 26.09.2004 13:01:05 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:
300 stage-i oleks kül vahva. tore oleks kui mõni eriti pikk katse ka sisse pannakse, nagu Burnsi rallil oli neid üle 10 min katseid. Aga mis värk selle mänguga muidu on, kas ainult seal codemastersi poest hakkab seda saama või.

ma kohe ei saa mainimata jätta sellist võrdlust nagu Rally Championship 2000. Kus on ka 20 minutilisi katseid. Ja mis puutub auto purunemis reaalsusesse, siis vastast sellele pole

redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 26.09.2004 13:04:38 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
Mina ütleks selle kohta niipalju et RBR on hea realistlik aga pole selline mäng mida lihtsalt sõidaks meelelahutuseks ühe raja. pigem colin siiski. bööörns rallis sa pead liiga palju õppima ja sõitma väga täpselt ja oskuslikult mis pole just eriti fun. colini võtad lihtsalt ette ja sõidad teades et saad enamvähem hakkama.

Mis teebki colinist nii möttetu, igava ja üksluise mängu.
Ehk teisisönu colin mcrae rally on puhas crap icon_razz1.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
Oliver112
HV veteran

sõnum 26.09.2004 13:10:59 vasta tsitaadiga

Kui praegu seda colini demo veel mängida, tundub see tõesti puhta crapina. Juhitavus ja ka kõik muu on ikka täiesti eelmise generatsiooni väljalase, Burnsiga võrreldes. Fulli pole veel klõbistada saanud tänu starforce3'le, kuid kuupäevi arvestades peaks seal küll kõik parandatud olema, mis demos natukenegi imelik on. Kaasaarvatud auto libisemine ning juhitavus üleüldse. Loodetavast võtsid nad fulli viimistlemisel Burnsist natukenegi eeskuju.

Richard Burns Rally 4ever. beer_yum.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 28.09.2004 13:02:32 vasta tsitaadiga

On seda Eestis reaalselt keegi müügil ka näinud? Ja mis hinnaga? PC versioon siis.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.09.2004 14:33:01 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:

Vaidlen kõvasti vastu... RBR on ilgema lust aeg ajalt mõni rada läbi sõita kuna siis pole mingeid kohti vaja saada... paned realistic damage ja auto lendab jumala juppideks... juhitavus on mõnus reaalne. Naudid kohe ennast kui kurv tuleb kenasti välja. Hääled on autol väga reaalsed.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 28.09.2004 15:31:32 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
On seda Eestis reaalselt keegi müügil ka näinud? Ja mis hinnaga? PC versioon siis.

Seda saab osta ainult Codemasters'i kodulehelt. Sealt laed selle oma arvutisse. Hind on 30 naela (enne oli valesti).
http://www.codemasters.co.uk/eshop/more-details.php?eshopitemid=336

viimati muutis Rajareits 28.09.2004 15:55:57, muudetud 1 kord
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 28.09.2004 15:36:59 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Mawrec kirjutas:

Seda saab osta ainult Codemasters'i kodulehelt. Sealt laed selle oma arvutisse. Hind on 25 naela.

Hind 30 naela ja seegi mingi soodukas. Õige hind 35 naela.

Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 28.09.2004 16:00:48 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Mawrec kirjutas:

Seda saab osta ainult Codemasters'i kodulehelt. Sealt laed selle oma arvutisse. Hind on 30 naela (enne oli valesti).

No vaevalt et see nii on, et ainult tõmmates seda mängu saab osta. Miks seal muidu PC DVD-ROM on. Naljakas on see, et juba out of stock, mäng alles paar päeva väljas olnud icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 28.09.2004 16:20:47 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:

Mina ütleks selle kohta niipalju et CMR on hea multiplayermäng ja just selline mäng mida lihtsalt sõidaks meelelahutuseks ühe raja, pärast viskab siukse kopa ette, et.... bööörns rallis saab õppida sõitma ja õpid sõitma väga täpselt ja oskuslikult mis on just eriti fun. colini võtad lihtsalt ette ja sõidad teades et "WTF, kas colinil endal oli siis nii lihtne sõta?".
icon_wink.gif

viimati muutis corvette 28.09.2004 16:28:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 28.09.2004 16:26:44 vasta tsitaadiga

minul tuleb see ralliadrenaliin AINULT multiplayerit mängides, kuskil võistlustel või sõpradega netis. Ja kahjuks pole siin RBR-iga mitte midagi peale hakata.
loomulikult pole mingit huvi sõita, kui oled teisest mehest 30 seki raja peale parem, aga meie seltskonnas see enam nii ei ole, loevad sekundid ja sekundikümnendikud. ja sõidetakse suhteliselt piiride ligidal, kus üksainus eksimine või isegi keskpärane kurvivõtmine tähendab esikohast loobumist. nii tekibki adrenaliin, kui sa tead, et ei tohi ühteainustki viga teha ega ennast lõdvaks lasta, vaid pead viimase piiri peal kihutama.
single player, hähh, alustad rada uuesti ja uuesti, kunagi ikka sõidad ära. multiplayeri elamus ikka teine teema.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 28.09.2004 16:34:08 vasta tsitaadiga

No selge, sulle High-Q meeldib cmr ja mulle(meile icon_razz1.gif ) meeldib rbr, mis seal ikka, maitse asi. Eks see küll veiz kahju on et õiget multyplayeri tuge rbr'is ei ole, aga kui sa vähegi võtaksid kätte ja üritaksid rbr'is sõitmise selgeks saada siis sa ei hooligi alustuseks mingist mp toest. Praegu vähemalt mina sellest puudust tõesti ei tunne. Usun et see mp tugi ka varsti tuleb thumbs_up.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 28.09.2004 16:35:50 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
minul tuleb see ralliadrenaliin AINULT multiplayerit mängides, kuskil võistlustel või sõpradega netis. Ja kahjuks pole siin RBR-iga mitte midagi peale hakata.
loomulikult pole mingit huvi sõita, kui oled teisest mehest 30 seki raja peale parem, aga meie seltskonnas see enam nii ei ole, loevad sekundid ja sekundikümnendikud. ja sõidetakse suhteliselt piiride ligidal, kus üksainus eksimine või isegi keskpärane kurvivõtmine tähendab esikohast loobumist. nii tekibki adrenaliin, kui sa tead, et ei tohi ühteainustki viga teha ega ennast lõdvaks lasta, vaid pead viimase piiri peal kihutama.
single player, hähh, alustad rada uuesti ja uuesti, kunagi ikka sõidad ära. multiplayeri elamus ikka teine teema.

Sa nagu räägiks minu eest.
Oleks RBR ka multiplayer olemas, siis oleks tollel ka potentsiaali. RBR teed läbi ära ja kogu moos, siis sõidad ainult neid radu, mis meeldivad...aga multiplayeris pead olema igal poole tugev, et teistega sammu pidada.
RBR multiplayer oleks raudselt tase. Näed mõnda meest enda ees sõitmas ja siis vend paneb kuskil kurvis üle kuudi kuna ta lõikas. Oleks lahe aga colinis pole mina veel ära tüdinenud icon_razz1.gif. Ma pole colinis singleplayerit mängimagi hakanud. sest mingisuguste X nimedega võidu kihutada on(kuidas nüüd öelda)mõttetu, ajuvaba icon_lol.gif MP on vastaseks inimene ja sa tead tema võimeid ja nõrkusi ning see teeb mängu huvitavaks.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 28.09.2004 16:39:07 vasta tsitaadiga

Aga RBR'is on ka multyplayer.
Mängisime söbraga seda ja rallyt löpuni ei söida.
Keegi meist ikka mingi 3 etapiga katkestas, üle selle ei saanud.
Damage oli reduced aga ikkagi, kiirused lähevad 2kesi nii suureks,
hakkad mötlema, et äkki tema tuleb paremini selle kurvi ja järgmises
kurvis pean mina tallama. Jube pull on söita mitmekesi icon_lol.gif
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 28.09.2004 16:58:58 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:

teed korra raja läbi ja hakkad oma aega ületama icon_wink.gif
tegevust kui-palju

capricorn
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2004 21:52:29 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:

kurat ma ei teadnud et FULL on juba arvutile väljas aga täna just nägin seal haabersti citymarketis olevas tehnikapoes müügil Colin 05 pc dvd, ja maksis midagi 700 krooniga, peaaegu oleks ära ostnud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2004 21:59:23 vasta tsitaadiga

Colin 2005-le on ka juba patch väljas.
Imelik, et sellest mängust foorumitel ja mujal jube vähe juttu on.
Mul on oma arvamus asjast... mida ei oleks tark siin välja öelda.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 02.10.2004 22:28:02 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:
Mawrec kirjutas:

kurat ma ei teadnud et FULL on juba arvutile väljas aga täna just nägin seal haabersti citymarketis olevas tehnikapoes müügil Colin 05 pc dvd, ja maksis midagi 700 krooniga, peaaegu oleks ära ostnud.

See mäng ei vääri ostmist, eriti veel 700.- eest icon_eek.gif
tagasi üles
capricorn
Kreisi kasutaja

sõnum 03.10.2004 00:36:50 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:
Noh sai ka siis demo proovitud. Ma olen kindel et ükskord kui mäng tuleb siis ma seda ka mängin, AGA mitte nii väga selle graafika pärast kui uute autode ja kiiruskatsete pärast. Graafika muutunud eriti ei ole, mingid väiksed detailid võibolla. Võibolla ainult demo on selline ja mängus endas on suuremad muutused, kuigi ma eriti ei usu. Selline tunne on, et Codemasters lihtsalt proovib kiiresti viimast raha saada selle colini nimega, et kui ta äkki enam ei sõidagi rallit, sest see uus vääriks rohkem lisapaketti nime kui eraldi mängu staatust, see on samma asi nagu kõigi nende NHL, NBA ja FIFA mängudega, et iga aasta tuleb uus versioon välja, millest on ilukirurg üle käinud, miks nad ei võiks oodata natuke, näiteks iga 3 või 4 aasta tagant uus teha, 2 ja 3 osa vahel oli tuntav tehnika edasiminek. No igatahes tegin ka mõned screenid.

fakt on see, et automängude valik ei ole eriti suur, eriti veel wrc auto. ja fakt on et inimesed ostavad neid juba sellpärast et pole midagi paremat.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Colin Mcrae Rally 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.