Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
reitz90
HV kasutaja
|
28.09.2004 09:45:48
tahaks teada mis programmi nimi (kirjeldan) |
|
|
ma vaatasin täna juhuslikult mingit TV shopi ja seal oli mingi program, mis tundus päris huvitav. nimi ei tule lihtsalt meelde.to pidi arvutit kiirendama, themid on kaasas, mingi pilditöötlusprogra jms. progra nimi algab z tähega ja cd karbi peal on kollane mustade triipudega mesilane/herilane hästi pika terava ninaga. ma väga tahaks selle progra nime teada. keegi ikka teab äkki
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
28.09.2004 10:03:59
|
|
|
tsitaat: |
pidi arvutit kiirendama, themid on kaasas |
Huvitav... nii kaua kui olen arvutitega kokku puutunud, on igasugune lisatarkvara ainult arvutit aeglasemaks teinud... Kas ikka maksab kõike tõena võtta, mis teleturus räägitakse?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.09.2004 10:05:58
|
|
|
hahaha, pidi arvutit kiirendama....usu mind, teeb ainult aeglasemaks.
naljakate juhtumiste alla
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
28.09.2004 10:26:24
|
|
|
ma olen selle programmi kohta muial ka lugenud ainult head. tahtsin ainult nime teada mitte, et te kohe kritiseerima hakkaksite
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
28.09.2004 14:11:53
|
|
|
Võib-olla Sul õigus, et hea programm, aga sellise kompoti (kiirendamine+themid+pilditöötlus) kohta ei saa mingit tõsist arvamust avaldada. Kui tuletad, meelde, mis selle programmi põhiline eesmärk oli, siis leiab ehk mingilt tarkvarasaidilt üles (Tucows näiteks).
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|