Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juurastaja
HV kasutaja

|
14.09.2004 17:26:57
Lite-on LTR-52327S kirjutab vigaselt |
|
|
nii, tegu siis u aasta tagasi k-st ostetud cd-kirjutajaga. Viga seisneb selles, et jätab plaadi poolikuks kui kirjutab. Kõik me oskame vaadata plaadi alumiselt poolelt kui täis on plaat kirjutatud(pisut teistsugune toon on plaadil kuhuni on kirjutatud, tavaliselt on täis plaadil see ülemineku ala hästi välisääres) ja kui vaadata minu kirjutaja kirjutatud plaate on näha, et plaat on ainult poolenisti täis kirjutatud. Seda tõestab ka see, et kui kirjutamis protsess parajasti käib siis mingil hetkel lõpetab plaat tiirlemise ja kirjutaja jääb vaikseks, kuigi nero näitab et kirjutamine veel toimub. Olen proovinud erinevaid nero versioone ja erinevaid kirjutamise kiiruseid. Poolikuks jätab max kiirusega(52x), ja sellest allapoole minnes olen jõudnud 32-ni(sellega kirjutas lõpuni, kuigi on ikkagi näha sellist väikest joonekest samas kandis. Tavaliselt selleks kandiks on see ala, kui teha cd-rom lahti ja sinna läheb see väiksem plaat. Ehk siis u 4,1 cm plaadi keskkohast.
ahjaa, võiks ka seda veel öelda, et kirjutan platinumi toorikutele(kuni 52x) ja garantii sai kahtlaselt 10 päeva tagasi läbi
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
15.09.2004 16:30:27
|
|
|
ega kogemata buffer underrun protection pole pealt maha saanud?
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
17.09.2004 07:31:17
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
ega kogemata buffer underrun protection pole pealt maha saanud? |
hmm, kust seda kontrollida saab. nagu otsisin aga ei leidnud küll midagi sellist. Kahtlen et maha on saand. Sest alles installisin uue nero
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
villimar
HV vaatleja

|
17.09.2004 07:43:04
|
|
|
lite-on'del ongi minu kogemuste järgi komme ära kustuda mul on olnud neid 2 tükki ja mõlemad lõpetasid 12x kiiruse juures.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
17.09.2004 14:25:55
|
|
|
juurastaja kirjutas: |
hmm, kust seda kontrollida saab. nagu otsisin aga ei leidnud küll midagi sellist. Kahtlen et maha on saand. Sest alles installisin uue nero |
choose recorder dialoogis - (advanced?)options nuppu vajutades peaks ilmuma paar lisaoptiooni, millest üks on buffer underrun protection
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
chiron
HV vaatleja
|
26.09.2004 00:41:08
|
|
|
villimar kirjutas: |
lite-on'del ongi minu kogemuste järgi komme ära kustuda mul on olnud neid 2 tükki ja mõlemad lõpetasid 12x kiiruse juures. |
mis mõttes 12x kiiruse juures?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
26.09.2004 14:05:12
|
|
|
Ilmselt seda, et 12x sai veel kirjutada lõpus korralikult kirjutada ning peale seda enam mitte s*tt*g*.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
26.09.2004 20:46:49
|
|
|
noniii, teen ka üle pika aja siis suu lahti. Olen saand enda kirjutajaga plaate kirjutada 24x kiiruse juures, nojah, ajab asja ära. Kui päris ära sureb, eks siis ostan uue, seekord juba dvd kirjutajaga koos
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnum
HV vaatleja

|
26.09.2004 23:52:19
|
|
|
komm.. minu omal probleeme pole.. kirjutam maksimumi peal... ja kordagi vigu teinud pole, aga ma kasutan ka korvetatud CD info kontrollimist..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|