|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
eix666
HV veteran

|
19.09.2004 01:43:50
|
|
|
mina soovitaks otsida võimalikult kõrge tasemega asendustreenitav (kõrge hea kui raha on)...arvestades, et vigastada saanud jorsi asemele tulnud vant sai juba mängu kirja, siis pole isegi vaja otsida see nädal mänginud vanti (pea-asi et ost kolmapäevasesse mängu jõuab)...
nii kui taseme võrra tõuseb, lükkad müüki ja kui püsitreenitav ikka veel terve pole, siis otsid järgmise võimalikult kiiresti uuele tasemele jõudva vandi (seekord näiteks eelmise müügist saadud rahade eest juba astme võrra parema) ja katsud ka tema taseme võrra tõsta (kui see püsitreenitav vahepeal terveks saab, siis jätad vajadusel näiteks selle ühe rahuldava vandi vahepeal mängitamata)...sellise asjaga peaks päris hästi teenima...
aga see ainult minu arvamus...
ja selle 7 nädala üle ei tasu väga kurvastada, noored nolgida saavad kiiremini terveks (10 arstiga peaks vast isegi kuni 2x kiiremini terveks saama)...
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.09.2004 15:31:55
|
|
|
nii ...
Jällegi investeerisin täna suure hunniku pappi, u. 55 miljonit
Yhe viisaka inneri ostsin ja yhe viisaka ääre 8)
Ehk piisab mõneks ajaks , varsti jälle 100 - 150 miljonit raha tulemas, siis hakkab ryndajaid moosima
edit: Lõin siin kokku: investeerisin siis uude hooaaega(ja selle hooaja edukasse lõpetamisse) tsirka 100 miljonit eeku. + järeltulevasse põlvkonda sai ka 20 miljonit taotud, 3 treenitavat sai muretsetudt(kõik 17 eeskujulikud kaitsemehed normaalsete lisaskillidega(rahuldav sööt, puudulik sööt+rahuldav äär, puudulik inner))
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
20.09.2004 16:33:48
|
|
|
rikkur krt...mis tegid, röövisid vahepeal panka või?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.09.2004 16:40:38
|
|
|
| eix666 kirjutas: |
rikkur krt...mis tegid, röövisid vahepeal panka või?  |
realiseerisin pika töö viljad turul 8)
edit: 4 meest jäi vanast kaardiväest alles, kõige kallimad(1 on vedi kehvem, vaatab mis temaga saab) ... nemad lähevad turule järgmise hooaja lõpus(mitte varem) - loodan et maailmaklass skilli omades 8)
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
20.09.2004 17:09:19
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
nii ...
Jällegi investeerisin täna suure hunniku pappi, u. 55 miljonit
Yhe viisaka inneri ostsin ja yhe viisaka ääre 8)
Ehk piisab mõneks ajaks , varsti jälle 100 - 150 miljonit raha tulemas, siis hakkab ryndajaid moosima
edit: Lõin siin kokku: investeerisin siis uude hooaaega(ja selle hooaja edukasse lõpetamisse) tsirka 100 miljonit eeku. + järeltulevasse põlvkonda sai ka 20 miljonit taotud, 3 treenitavat sai muretsetudt(kõik 17 eeskujulikud kaitsemehed normaalsete lisaskillidega(rahuldav sööt, puudulik sööt+rahuldav äär, puudulik inner)) |
kas neid on lootust ka näha minu vastu väljakul?
igatahes, minu poolt on oodata 5* esitust ühe kaitsja poolt, praegu on tal isegi võimalus kuidagimoodi oceania koondisesse saada
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.09.2004 17:15:41
|
|
|
sinu vastu tulevad need kes laupäeval väljakule ei saanud, ehk varumehed. Yhtegi laupäevast meest platsil pole ...
võib-olla ka need tänased ostud
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.09.2004 17:40:26
|
|
|
| Raikz kirjutas: |
| mu parim kaitsja (suurepärane +4) sai vigastada 7 nädalaks !! |
10 arsti kohe palgale
kõrge skilliga asendus kohe osta(kui platsile ei jõua vaata et oleks mänginud sellel nädalal kaitsja kohal)
9 treenitavat unusta ära, algajatel POLE VAJA liigakohta pyyda VAID TREENIDA !!!!!!!
VAID treening paneb edule aluse, tulemusi hakka pyydma siis kui oled esimese portsu treenitavaid maha myynud ja ASEMELE ostnud uued korralikud treenitavad. Kui pappi yle jääb siis muretsed omale viisakamad mehed ka teistele positsioonidele ja siis anna minna ...
PS. Tulevikus võid treenitavate kohti vähendada(kuigi see pole mõistlik) selle arvelt et ostad NIIVÕRD head treenitavad, et nende myyk katab 1 treenitava koha ära majanduslikult. Ehk siis: A) vahetad raha tulemuste vastu B) investeerid paremini ja võidad seetõttu rohkem pappi ja saad ka paremaid tulemusi ehk ...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2004 09:25:29
|
|
|
UUDIS:
Täna siis põnev kohtumine: FC Sublime vs. FC kr6ll
Kohtumise võitja kuulutatakse ametlikult HV Cup'i rändkarika omanikuks 8)
2-0
Nojah, nagu Valtsil kombeks, tegi ta ka täna sohki. Esiteks oli see nn"staadion" kusagil padrikus ja FC kr6ll jalgpallurid pidid mitu tundi kusagil metsas ekslema enne kui kohale jõudsid. Lisaks selle puudus meeskonnal võimalus reisiväsimust välja puhata kuna Sublime manager jõuras terve see aeg
Aga noh, oluline on võita liigas viimane kohtumine
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
22.09.2004 18:01:53
|
|
|
UUDIS:
Täna siis põnev kohtumine: FC Sublime vs. FC kr6ll
Kohtumise võitja kuulutatakse ametlikult HV Cup'i rändkarika omanikuks 8)
2-0
Nojah, nagu Valtsil kombeks, tegi ta ka täna sohki. Esiteks oli see nn"staadion" kusagil padrikus ja FC kr6ll jalgpallurid pidid mitu tundi kusagil metsas ekslema enne kui kohale jõudsid. Lisaks selle puudus meeskonnal võimalus reisiväsimust välja puhata kuna Sublime manager jõuras terve see aeg
Aga noh, oluline on võita liigas viimane kohtumine  |
hehe, irw, taktika polnud minu poolt pannud kuna mul läks eile õhtul vool ära, niisiis sai telefon kasutusele võetud ja sõbral taktika lastud panna... noh, igatahes said korralikult pähe ja kuna mul praegu väike treenitavate vahtamise periood(19-aastased müüsin maha) siis tän tuli 4-4-2 kasutada
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
22.09.2004 18:06:51
|
|
|
sain pähe jah aga noh ... ytleme nii et keskväli jäi nõrgaks(TS on jama + ei tahtnud põhivendi panna, las teised ka pelavad) ja rynne on ikkagi jama. See kaitsev treener võtab megalt rynnet ära
Igastahes nüüd on mul nii kaitsev, kui ka ryndav treener katsetatud ja sellest hea/hea treenerist tuleb tasakaalustatud treener. Olen vaadanud meeskondi kus säärane on ja paistab et see on ikkagi optimaalne variant - mõlemad liinid on enam-vähem siis
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
|
23.09.2004 21:55:00
|
|
|
sain pähe jah aga noh ... ytleme nii et keskväli jäi nõrgaks(TS on jama + ei tahtnud põhivendi panna, las teised ka pelavad) ja rynne on ikkagi jama. See kaitsev treener võtab megalt rynnet ära
Igastahes nüüd on mul nii kaitsev, kui ka ryndav treener katsetatud ja sellest hea/hea treenerist tuleb tasakaalustatud treener. Olen vaadanud meeskondi kus säärane on ja paistab et see on ikkagi optimaalne variant - mõlemad liinid on enam-vähem siis  |
imho on ründav treener ikka parim, vähemalt minul...
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mapolekala
HV vaatleja
|
25.09.2004 16:16:02
|
|
|
Mul siis nüüd suur võimalus jääda V.28 liigasse püsima. Minu kvalifikatsioonvastane on FC Warrior Järvamaa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
25.09.2004 18:35:36
|
|
|
see ju arvutimeeskond, selle vastu ei tohiks küll kaotada...kuna peale seda tuleb ju kohe meeleolude jms reset, siis kindlasti kasuta mots'i, midagi kaotada ju pole...
kr6lli vastane on aga vähe karmimast puust ma vaatasin, ründetreenija, kelle kaitse mõnes mängus isehi maailmaklassini (vana) küündib...arvestades kr6lli kaitsetreenerile omast suht kehvapoolset rünnakut, siis võib selle kaitse läbihammustamine suht probleemseks saada...
igastahes saab olema huvitav vaadata, mida ette võetakse.... 8)
ise võitsin ka viimase mängu ja nagu ka enne oli teada sain oma liigas 2 koha...nüüd on huvitav teada, kes esikoha asemele tuleb...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mapolekala
HV vaatleja
|
25.09.2004 19:30:55
|
|
|
| see ju arvutimeeskond |
See pisiasi jäi krontrollimatta .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
25.09.2004 20:42:25
|
|
|
| millest järeldada et arvutimeeskond?
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
25.09.2004 20:53:54
|
|
|
| arva kirjutas: |
| millest järeldada et arvutimeeskond? |
kui vaadata meeskonna lehte, siis erinevalt teistest pole seal kirjas omaniku infot (see koht on lihtsalt tühi)...
sedatüüpi tiimi nimetatakse bot'ideks...ja seda käsutab arvuti (kuni mõni inim-manager selle üle võtab)...
nende vastu on seetõttu väga lihtne mängida, et nad ei vahta kunagi koosseisu ega treeni midagi...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
26.09.2004 05:04:46
|
|
|
selge
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
26.09.2004 11:55:38
|
|
|
mul kah hattrickis oma team ..
pole kõige viletsam kah .. ma arvan
FC SAVU
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
   |
4 :: |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.09.2004 09:25:26
|
|
|
kr6lli vastane on aga vähe karmimast puust ma vaatasin ...
igastahes saab olema huvitav vaadata, mida ette võetakse....
|
Ma veel täna vaatan seda liigat aga põhimõtteliselt tegin otsuse, et ma siiski ei hakka V -sse minema. Ok, seal võib ju olla hea laiata aga võimalik piletitulu(kui võidad enamust lõdvalt siis tuleb ehk rohkem vaatajaid) ei kata võimalikke kahjusi.
edit:
vaatasin nüüd selle liiga yle ja seal on päris normaalne tase, ehk siis sinna vabatahtlikult ma küll minema ei hakka
Arenen nagunii edasi ka selles liigas ja kavatsen tõusta esikolmikusse ...
Kinnitan, et vastase väravavõrku sahistab nii mõnigi pall - taktika on olemas ja FC kr6ll pole siiamaani kaugeltki kõiki oma võimalusi yhte mängu suranud - kui on vaja võita siis suudetakse ka ryndereitinguid tõsta ...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
|
27.09.2004 15:05:35
|
|
|
haahahahaahhaah
hea ründega vaevalt sa sinna midagi lööd
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.09.2004 15:19:58
|
|
|
| saame näha 8)
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.09.2004 15:28:34
|
|
|
| [Valts] kirjutas: |
hea ründega vaevalt sa sinna midagi lööd  |
Muide, mul on piisavalt vahendeid et enne seda mängu võtta ka ryndav treener, or tasakaalustatud. Nagunii läheb treenerivahetuseks aga vist siiski seda ei tee, teeb vast hooaja alguses asja ära
Kui ma teda kaitsva treeneriga ei võida pole ma väärt nagunii IV liigas jätkama ...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
27.09.2004 22:14:50
|
|
|
eks jääb huviga ootama, sellest peaks päris põnev mäng tulema.... 8)
enda liigasse on mitteametlike andmete kohaselt tulemas hetkeliidri asemele kah üks ründetreener, seega saab see huvitav olema, ta pole minust nii palju tugevam kui eelmine ja arvestades, et kõikidest ülejäänud meeskondadest jagusaamisega probleeme ei tule, siis otsustab võitja meie omavahelised kohtumised ja väravatevahe...näis mis saab...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
27.09.2004 23:03:51
|
|
|
terv.
Selline kysimus et mida kasuliku teha kahenädalase pausiga praegu!
Et kas on mõtet treeningut muuta. Hetkel kaitse treening aga äkki mõtakas nüüd yldvormi või söötu teha?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.09.2004 00:16:48
|
|
|
üldvormi kohe kindlasti mitte...söötu ma arvan et ei ole ka väga mõttekas, parem juba kaitset jätkata...
mida aga veel treenida annaks oleks kas vastupidavust (kui keskväljamängijate või äärte vastupidavus on allapoole eeskujulikku) või siis standardolukordi...vastupidavuse ja standardolukordade trennil on selline hea omadus, et nendega treenimiseks pole mehi vaja platsile saatagi, st kõik saavad trenni (sõprusmängu tasuks ikkagi pidada, muidu kukuvad vormid kõvasti)....
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 09:56:43
|
|
|
Jah, yhinen eix666 soovitustega.
Aga mina teeks yhe vastupidavuse trenni igal juhul. Ma ei saa seda soovitada kui õiget käitumist aga minu kogemus ytleb et turul on kaitsjaid(ka ääri, ryndajaid) parem myya kui neil rahuldav(või parem) stamina on. Ok, eks see myygist saadav tulu yks joppamise värk on aga ka mina ostaks rahuldava staminaga mehi, ykskõik mis positsioonil ta siis mängib. Kui mul on valida enamvähem sama hinnatasemega kaks võrdsete skillidega meest siis ma valiks parema staminaga mehe ja olen nõus selle eest isegi nats peale maksma. On ju nii, et kui ostad juba nats paremaid mehi siis ostad neid vähemalt algul plaaniga hoida pikamalt klubis. Ja kui juba teed selle pika ja kalli investeeringu, oletame et 30 miljonit, siis mis see näiteks. yks miljon veel oleks maksta viisaka staminaga mehe eest - see on tyhine % koguinvesteeringust aga võimaldab näiteks vajadusel surumist kasutada, samuti vähendab eriolukordade võimalust kus sulle lyyakse olulises kohtumises värav ja kaotad seepärast.
Treenitavaid treenides tuleb alati arvestada, et neid ostavad juba paremad klubid ja neil on vahendeid maksta paar miljonit 30-80-? millisele investeeringule lisaks, välistamaks neid erijuhuseid ja olla vajadusel võimeline kasutama kõiki taktikaid.
Pikk jutt sai aga loodab et väga loll jutt ei saanud
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.09.2004 10:56:23
|
|
|
selle vastupidavusega on minu meelest selline lugu, et järgmisest hooajast on arvestatakse ju vastupidavuse osa palgas rahuldava peale, ükskõik mis see vastupidavus parajasti on, seega võib see juurde anda küll....samas kui keskväljameestel on see juba eeskujulik, siis minumeelest leiab ka paremat mida treenida, kuna kaitsjate/ründajate puhul seda siiski väga ei vaadata, näiteks kaitsjaid ostavad reeglina ju ikkagi keskvälja/ründetreenerid kes ei kasuta eriti palju surumist jms, kaitsjate müüki ei tasu minu meelest eriti kaitsetreeneri kohapealt võtta, vaid ikka vaadata, kes ostavad ja nende järgi...
enne ht6.6'e oli aga efekt ju lausa vastupidine, kuna vastupidavus tõstis palka (ja kõrgematel tasemetel minu arusaamist mööda üpris korralikult) siis ründajate ja kaitsjate puhul otsisidki paljud meelega kehvema vastupidavusega tüüpe, et palkasid vähendada....
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 11:11:53
|
|
|
no seda palka vaadati enne ja nüüd ikka siis kui palgad sinna 200K + kandis olid ...
No me võime siin jäädagi vaidlema ja ma ei yritagi väita et see staminatrenn mõistlik on. Aga mina kavatsen selle yhe pooliku trenni selle peale kulutada.
Igastahes tundub mulle, et iga rida kus on yle puuduliku skill kirjas(k.a. stamina) tuleb turul kasuks ...
Mul on siiamaani meeles kuidas minu mees, kelle oli väga viisakas tase(oli rahuldav äär + puudulik inner + rahuldav stamina) läks myygiks 10 milli eest. Terve päev jälgisin turgu ja vaatasin kuidas sama kaitseskilliga ja ilma lisaskillideta kaitsjad läksid eeskujuliku/hea staminaga 15 milli eest nagu soojad saiad
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.09.2004 11:20:16
|
|
|
ääred/keskväli on teine teema...kuna igalpool kus mängujuhtimine mängus (see kehtib ka ründavate kaitsjate ja kaitsvate ründajate puhul, aga need on erijuhud) tuleb vastupidavus juba kindlalt kasuks ja sellisel kohal makstakse loomulikult vastupidavuse eest rohkem, eriti kui tegu on treenitavaga...
ma rääkisin lihtsalt üldjuhust tavaliste kaitjate ja ründajate puhul...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 11:24:16
|
|
|
| mis seal vahet on. Myysin ju ka kaitsjat + lisaks sai ka muid oskusi. Aga maksti tema eest ikkagi vähem kui selle kaitsja eest kellel oli sama kaitseskill aga eeskujulik stamina. Kui sa saad sama raha eest hunniku lisaskille siis sa võtad ju selle lisaskillidega tyybi.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.09.2004 11:39:47
|
|
|
ei kahtlegi selles....lihtsalt küsimus on selles, kas on majanduslikult kasulikum treenida teda põhiskillis või vastupidavuses...ja see minumeelest päris nii mustvalge ei ole (kui paremate tasemete juures on üks tasemevahe 10-20M või rohkemgi, siis kumb annab rohkem kasu, kas nädal vastupidavust või nädal põhiskilli? ja see oleneb juba minumeelest konkreetsest mehest, turuolukorrast ja minupoolest kasvõi tuulesuunast )...
ehk siis võib küll nii vaadata, et asi oleneb olukorrast...mis ühele kasulik ei pruugi seda teisele olla...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 11:44:44
|
|
|
myysin 20 aastast tyypi, trennima teda küll ei ostetud
edit: ei saanud kohe pihta asjale ....
Sa rääkisid treenimise seisukohast - kumba treenida?
Arvesta ka sellega et sellisel juhul jaga trenn kahega kuna pooled mehed trenni ei saa. Kui tavaline trenn peaks lisama 1 milli väärtust laias laastus siis antud olukorras 0,5. Kogu treenitavate hulk oletame on 10, siis saame kasvuks 5 milli. Korrutame selle näiteks. 4 -ja hooajaga saame 20 milli. Aga kui oleksime treeninud kõiki mehi staminaga saame kokku 10*4 taset staminat + ylejäänud meeskonna staminatõus
Jääb kysimus kas 4 -li taset staminat(10 -le kaitsjale + teistele vastavalt treenituse astmele varemast ajast) on kallim kui 20 milli, pakun et vähem ta küll väärt pole
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
28.09.2004 12:00:49
|
|
|
Kurat
Liiga esikoha võttis bot
Kuna alustasin sitalt siis ei jõudnud talle järele ( puudu jäi 2 punni )
Kas tasub kuskile kaevata et esikoht ikka disklafi saaks
3 hooaeg juba selles liigas - tyytab
pealegi aina meeskonnad vahetuvad
|
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 12:20:11
|
|
|
irw, kaebad, sest ta teisi võidab
kui sa veel ei tea siis see ongi hattrick'is eesmärk
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
28.09.2004 12:30:31
|
|
|
[quote="kr6ll"]irw, kaebad, sest ta teisi võidab
Võitis !! kui mängis ( liituis ka enne mind )
ja arusaadav kui ta hetkel osa võtaks oleks norm
aga ta jättis mängimise pooleli ja muarust pole õige seda meeskonda liiga esimeseks nimetada !!
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 12:35:58
|
|
|
ega seal midagi teha pole, kuigi jama jah. Aga sa võta rahulikult, ongi hea ja rahulik treenida ja fänne koguda. Ega iga aste kõrgemal toob ainult halle karvu pähe
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
28.09.2004 12:52:46
|
|
|
ega seal midagi teha pole, kuigi jama jah. Aga sa võta rahulikult, ongi hea ja rahulik treenida ja fänne koguda. Ega iga aste kõrgemal toob ainult halle karvu pähe  |
Tegelikult olen suga nõus
Hea on järgmisel hoojal suuri võite koguda !
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.09.2004 13:26:21
|
|
|
kr6ll:vastupidavusteema jätkuks...sa praegult eeldad ideaalolukorda...esiteks, et treenitavatel on piisavalt madal vastupidavus juba algusest peale (kuna kui ostes vastupidavust võtta ainult selle mõttega, et special event'e ei tuleks, siis piisab vabalt ka rahuldavast või isegi puudulikust) st et 4 taset vastupidavust tegelikku kasu tooks peaks treenitavate vastupidavus alguses olema armetu v kohutav...seega kui ostes pole asja jälginud siis 4st tasemest lähevad osadel treenitavatel asi raisku...
teiseks see, et 4 nädalaga minu meelest 4 taset päris ei tõusta, 3 kopikatega tõenäoliselt, aga 4 vast mitte (või ainult siis, kui alguses on esimene tase juba kõrgel)...
kui nüüd aga rääkida väiksematest tasemevahedest kui 4, näiteks 2 või 1, siis kas esmapilgul vaadatakse müües ikka muid asju ja alles mitme samade oskustega mehe puhul tuleb vastupidavus mängu (kelle eest võibolla ollakse nõus veidi rohkem maksma, aga ei usu, et palju, pole küll kaitsjate turgu jälginud, kuid ründajate puhul minumeelest küll keegi eriti vastupidavust ei vaata, ehk ainult kaitsetreenerid kes surumist tahavad kasutada ja nemad on üldjoontes sügavalt vähemuses)....
ma ei taha öelda, et vastupidavuse trenn mõttetu on, kaugel sellest....ma tahan öelda, et see pole ainuõige lahendus ja nagu ka muud asjad oleneb liiga paljudest asjadest, seega kellele on kasulik kellele mitte...
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
|
28.09.2004 14:49:49
|
|
|
leidke kuldne kesktee ja treenige standardit
mina lasen igatahse kaitset edasi, kuna kõik kekspoolkaitsega seotud tüübid on eeskujuliku vastupidavusega
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 14:53:06
|
|
|
tegelt on yks variant söötu treenida. Kui tulemused pole olulised(sõprusmängud aint) siis sättida nendele kohtadele kus söödutrenni saab need mehed kellel võiks sööt parem olla. Turul tõuseb hind rämedalt kui rahuldava söödu asemel näiteks. hea sööt on. sama asi puudulik->rahuldav, jne ...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 15:03:38
|
|
|
IRW
Myysin just suhteliselt mõttetu mehe 3 milli eest maha. Kahtlustan et tehti viga kuna eelmine pakkumine oli 280 000 ja tema raksatas 3 000 020 eeki
Ega ta nii väga kehv ka ei olnud aga niipalju ta ka väärt tegelt polnud
Aga ehk oli ka: hea stamine, puudulik inner + puudulik sööt + rahuldav äär + puudulik standard + nõrk rynne.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
28.09.2004 17:06:28
|
|
|
| visake palun viit, kust leiab nende omaduste (kohutav, armetu, vilets jne) järjekorra. Olen alles alustaja ja seda osa ei leidnud kuskilt.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
|
28.09.2004 17:15:25
|
|
|
| hattrickist ----> reeglid
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 17:15:54
|
|
|
reeglid-> Lisa 2: väärtused
see on reeglite lehel siis ...
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
28.09.2004 17:27:14
|
|
|
thänks krõll.
umm... mul on 1 mees kellel on 1 väärtus "hea". Lootsin sisimas, et see vast nii 75% juba on aga tegelikult
pikk tee on ikka käia
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
28.09.2004 17:55:15
|
|
|
IRW
Väga pikk ja lõppu sa vaevalt jõuadki
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
29.09.2004 18:57:03
|
|
|
keegi pealelöökide trennist midagi teab?
siiani on silma hakanud, et kõik platsilkäijad saavad 50% ründetrenni ja 50% standardolukordi...selle järgi oleks see suht kasulik offseasoni ajal, kuna saan ju kõik ründetreenitavad mängu panna....ja kui 50% on õige number, siis ründetrenni saavad mehed samapalju kui puhtal ründetrennil (kas 3 meest nädalas 100% või 6 meest 50%), lisaboonusena saab aga kogu meeskond ka standardolukordi...see peaks asja tegema offseasoni ajal ründetreenerile suht kasulikuks...
any ideas
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
|
29.09.2004 19:04:58
|
|
|
| keegi võiks nendest nn. "uutest" treeningtüüpidest lähemalt rääkida, mis mida annab jne.
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
30.09.2004 09:52:10
|
|
|
oot, mis värk on?
Kas ryndetrenn annab 50% rynnet ja 50% standadit vä? või pealelöögitrenn?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|