praegune kellaaeg 20.06.2025 00:52:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
algajaõpe
HV vaatleja
|
21.09.2004 17:38:28
Kõvaketas pea kadunud |
|
|
On nüüd asi selles, et soov oli kõvaketta partitsioone ümber jagada ja (olen veel natuke oskamatu)tahtsin kõigepealt kõvaketta üheks teha ja siis ümber jagada. Ketas on siin. Enne aga oli mul kaheks jaotatud ketas mõlemad NTFS süsteemi peal ja kuna kasutasin enne Quantumi ketast, jäi esialgu jaotatud ketta osa kuhu pidi tulema WindowsXP peale, tühjaks. Peale üheks tegemist kadus aga kõik praktiliselt ära ja jäi järgi ainult terviklikuna 1GB!
Nüüd olengi hädas, et mida ma tegin valesti või mida ma jätsin tegemata? Samas ketas vist ei tohiks tuksis olla kuna mingit mahtu ta näitab ja olemas ta on. Kuidas ma saan uuesti täismahu kätte?
Ei kirjuta siin seda niisama kuna teemasid on käinud sarnaseid siin küllaga läbi ja uurisin neid mitu tundi. Ometigi konkreetseid näpunäiteid pole siiski leidnud nendest . Kõige sarnasem probleem oli siin. Paraku polnud ka sealt mingit konkreetset abi. Ehk oskab keegi ka puust ette teha oskamatule . On kindlasti teisigi kes sama probleemiga hädas.
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
26.09.2004 14:02:48
|
|
|
Võta Win XP Setup lahti ja liida sealt need pardid kokku. Siis tee format(NTFS) ning saadki töötava ketta
Sry, kui veidike segane tundus.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|