Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  ussikesed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 10:04:46 ussikesed vasta tsitaadiga

kas mingit programmi pole pole mis näitaks äkki kasvõi mis worme sul arvutis on et siis nagu teaks mis removal tooli tõmmata?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
none
HV kasutaja

sõnum 19.09.2004 10:25:59 vasta tsitaadiga

Mõni Freeware AV scanner? Siis pole ka vaja removal toole tõmmata vaid saad kohe maha lasta need.
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 10:27:26 vasta tsitaadiga

none kirjutas:
Mõni Freeware AV scanner? Siis pole ka vaja removal toole tõmmata vaid saad kohe maha lasta need.
mul on endal NAV...ma kahjuks ei isi et see niiväga igasugu wormide kohapealt aitab
tagasi üles
none
HV kasutaja

sõnum 19.09.2004 10:41:14 vasta tsitaadiga

Veider.. Mis need popid ussid olidki.. welchia ja netsky? neid küll nagu võtab maha.. vähemalt peaks võtma.. oma masinas ei ole paar aastat viirusi näinud.
Ainuke kord oli kui sõbra ühelt vanalt plaadilt midagi tahtsin ja seal vana hea CIHi peale AV kisa tõstis icon_wink.gif

t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 11:04:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Veider.. Mis need popid ussid olidki.. welchia ja netsky? neid küll nagu võtab maha..
mäletan et proovisin mingit programmi mis oli mõeldud raskesti eemaldavate usside eemaldamiseks,kuigu seal oli aint väike valik ussikesi siiski leidis ta minu arvutist yhe ussi mida oli juhuslikult juba 200...siis oli programmis veel mingi troojade eemaldamise asi ka,seal ta eemldas aint mingi 6 erinevat troojat,yhe ta neist mu arvutist ka leidis:järeldus NAV yksi ei saa kuidagi hakkama...
tagasi üles
pokk
HV Guru

sõnum 19.09.2004 11:23:40 vasta tsitaadiga

NAV on kehv
NOD32 on mul kõik pahalased kinni püüdnud
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 69
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 11:34:34 vasta tsitaadiga

pokk kirjutas:
NAV on kehv
NOD32 on mul kõik pahalased kinni püüdnud
tead ma usun et NAV kehv aga kahjuks ei saa ma NODi vastu vahetada sest mul "teatud inimesed" ei oska sellega ilmselt scani teostada... nii et AV vahetus ei ole kõneall,vaid midagi sepetsiaalselt usside jaoks
tagasi üles
antoonio
HV kasutaja

sõnum 19.09.2004 16:14:14 vasta tsitaadiga

ise avastasin enda jaoks Spyhunteri, scannid masina läbi ja igast jura leiab, ainuke viga et ei saa sellel progel lasta ise kustutada tahavad ca 30 taala.
Positiivne on aga see, et annab ilusti ette ka aadressid kus kohas see jama istub. Nii et käsitööd on aga see eest sain ühe koduse arvuti nii puhtaks, et enam ta omapäi netis kolamas ei käi, kuigi sai erinevate progedega enne seda kõvasti vaeva nähtud.
tagasi üles
Zero1&Only
HV kasutaja

sõnum 19.09.2004 16:21:40 vasta tsitaadiga

Spyhunter... noh nimi nagu viitab et pigem nagu spyware remover tool (aga ma ei ole täpselt uurinud).
Ussikesed aga ei ole spyware vaid viirused.
Spyware hävitamiseks muidu olen ise kasutanud spybot´i , erinevalt spyhunterist on see programm freeware.

antoonio kirjutas:
ise avastasin enda jaoks Spyhunteri, scannid masina läbi ja igast jura leiab, ainuke viga et ei saa sellel progel lasta ise kustutada tahavad ca 30 taala.
Positiivne on aga see, et annab ilusti ette ka aadressid kus kohas see jama istub. Nii et käsitööd on aga see eest sain ühe koduse arvuti nii puhtaks, et enam ta omapäi netis kolamas ei käi, kuigi sai erinevate progedega enne seda kõvasti vaeva nähtud.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 17:44:08 vasta tsitaadiga

antoonio kirjutas:
asi ei leind systeemist mitte midagi peale kahe kypsise icon_wink.gif siiski pole see otsitav sellejuhul...
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 19.09.2004 19:23:09 vasta tsitaadiga

TDS-3 leiab ilusti kõikvõimalikke troojaid. A2 peaks kah asjaga tegelema (kuna ta on ju AntiTrojani järglane). Ussid on reeglina tõeste AV rida... samas ei välista, et ka need 2 ja isegi Ad-aware mõningaid leiavad.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2004 19:32:32 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
TDS-3 leiab ilusti kõikvõimalikke troojaid. A2 peaks kah asjaga tegelema (kuna ta on ju AntiTrojani järglane). Ussid on reeglina tõeste AV rida... samas ei välista, et ka need 2 ja isegi Ad-aware mõningaid leiavad.
TDS eileind midagi a2 ei leind kah midagi...minu arust scannib a2 yleyldiselt aint osa failidest mitte kõik..
tagasi üles
antoonio
HV kasutaja

sõnum 20.09.2004 10:30:51 vasta tsitaadiga

nii palju võin öeld, et näiteks PCCillin konstateeris ainult fakti ja blokkis ühe viiruse (trooja) mis mul arvutis sebis, aga peale seda kui spyhunteri abiga lappasin kõik registrid läbim, ning kustutasin ka tema poolt antud failid + reg kirjete alt leitud failide nimede järgi ka need failid sain sellest krdi troojast igatahes lahti. PCCillin kah enam ei karju peale seda.
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2004 11:40:45 vasta tsitaadiga

Spyhunter ei tundu eriti usaldusväärsena: http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm#sh_note

Note on Enigma SpyHunter:  Enigma's SpyHunter anti-spyware application was listed on this page primarily because of the company's history of employing aggressive, deceptive advertising (1, 2, 3, 4, 5). The company was also known for exploiting the name "spybot" in its domain names and online advertising. These objectionable business practices were employed primarily from late-2002 to mid-2004.
Sometime during summer of 2004 the company halted the most obnoxious and objectionable aspects of its online advertising. It also unloaded all the "spybot" domains (which were promptly picked up by Paretologic for its XoftSpy anti-spyware application).

While there are still unresolved allegations that SpyHunter transmits the Windows Product ID from users' PCs (1), we can no longer classify this application as "rogue/suspect." Nonetheless, SpyHunter -- at least in its current state -- cannot be recommended because of its mediocre performance as an anti-spyware scanner. Testing indicates that it does not recognize some well-known spyware installations and has difficulty removing critical spyware/adware files even from those it does recognize (1). Given the many excellent competing anti-spyware applications that are available (some for free), users would do better looking elsewhere for trustworthy anti-spyware protection. 
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  ussikesed
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.