praegune kellaaeg 23.06.2025 09:47:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vonerkki
HV vaatleja
|
01.09.2004 17:14:45
Probleem heli kvaliteediga |
|
|
Probleem seisneb selles, et kõlaritest tulev heli on väga häirivalt sahisema hakanud. Kõlarid on kõige algelisemad pisikesed arvutikõlarid (Juster AC-691n (see vist peaks nimi olema)). Asi on selles, et terve suve pole arvutit kasutanud ja nüüd mängib isegi neid samu faile, mida varem mängis ilusti, väga kehva kvaliteediga. Proovisin ka teisi kõlareid ja ikka sama asi. Kuna olen vaid arvuti nö. "pühapäevakasutaja", siis ei oska isegi seda öelda, mis helikaart mul on (võibolla integreeritud?), aga imelik on siiski see, et suvel ma ühtegi uut vidinat juurde ei ostnud ja sellest hoolimata on helikvaliteet täielikult muutunud. Olen tänulik, kui keegi mingi lahenduse välja pakkuda oskab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
01.09.2004 21:33:04
|
|
|
Et midagi oletada, peaks väga täpselt seda sahistamist kirjeldama. Loo ajal, loo vahel, kogu aeg?... Mis faile millega mängid... jne???
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vonerkki
HV vaatleja
|
01.09.2004 23:18:41
|
|
|
Sahin on terve loo ajal, eriti on kuulda, kui tuleb bassi ja ka siis, kui solist laulma hakkab. Olen proovinud mitmeid mp3 faile, aga konkreetselt on tegu ühe Vennaskonna (mp3) plaadiga, mis varem mängis väga kenasti, aga nüüd ei taha teist eriti üldse kuulata. Põhimõtteliselt on selline tunne, et need kõlarikäkid on lihtsalt liiga kehvad, et kõvemini mängida (ehkki sahin on ka nõrga helitugevusega) või bassi välja vedada, aga asi on selles, et varem on nad siiski hästi hakkama saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
02.09.2004 10:09:54
|
|
|
tsitaat: |
Olen proovinud mitmeid mp3 faile |
No ja mis tulemus...? Viimase jutu põhjal jääb mulje, et probleem ainult ühe vennaskonna mp3 plaadiga (OT: muide, kas vennaskond annab mp3 formaadis plaate välja? )
Kasuta veidi fantaasiat - proovi erinevaid mängijaid, failitüüpe, helitugevuse ja tämbrite settinguid, jne!
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vonerkki
HV vaatleja
|
02.09.2004 16:41:54
|
|
|
Tänan, sain ilusasti mängima. Asi polnud ühes konkreetses plaadis- kõik muusikafailid tulid kehva kvaliteediga. Tegin nii nagu soovitasid- proovisin RealPlayer´t ja nüüd on jälle kõik korras. Selle fantaasia koha pealt on jah nii nagu ta on- eriti pea selle arvutiasjanduse juures ei võta ja aitäh veelkord.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
02.09.2004 20:50:16
|
|
|
Aga huvitav ikkagi teada, mis siis enne sahises? Mis playerit enne kasutasid?
Mp3-de jaoks sobivam ikka winamp või siis mõni pisike mängija nagu näiteks STPplayer või CoolPlayer
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vonerkki
HV vaatleja
|
03.09.2004 23:06:11
|
|
|
Põhiliselt olen varem ikka Windows MediaPlayerit kasutanud (defaultplayer või nii...). Senimaani on korralikult mänginud, aga nüüd vist enam seda ei kasuta. Praegu RealPlayeriga probleemi pole, aga ehk proovin ka mõnda neist sinu soovitatutest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|