praegune kellaaeg 10.10.2026 02:25:57
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 66 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 242 ] |
|
| hääli kokku : 419 |
|
| autor |
|
Vondur
Kreisi kasutaja

|
09.10.2026 21:31:11
|
|
|
Aeron, kas sa tõesti pole kõikide nende aastate jooksul veel aru saanud, et SKG on siin ristiretkel "uskumatute" vastu. Ta ei käi siin arutlemas, vaid sõdimas. Tema ristiretke jooksul on Sony Playstation juba suurema osa oma kasulikkusest ja väärtusest kaotanud, aga millal enne sellised pisiasjad usufanaatikuid takistanud on. Temale millegi selgitamine on sama tulutu tegevus kui MAGA fanaatikule selgitada, et Trump on idioot. Aga üks asi on kindel - sul on elevandi kannatus. Mina ei jaksanud aastatki tema kurja jauramist jälgida!
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
10.10.2026 01:10:12
|
|
|
Noh, eks küsin endalki aegajalt, et miks ma seda teen... Aus vastus on see, et gaming on olnud hobi millega olen üles kasvanud. See on osake minust ja seda valdkonda uurida ja sellele vaikselt kaasa elada on nostalgiline.
Vb olen natuke lapsepõlves kinni selle teemaga Fakt on ka see, et tegelikult nii palju kasulikku infot aastate jooksul kogu valdkonna kohta poleks teada saanud, kui seda foorumit ei oleks. See on olnud väga hariv ja huvitav kokkuvõttes.
Mulle meeldib juurelda nende teemade üle ja mul on lihtalt südamest kahju, et siin asjad natuke on nagu on. Et selle asemel, et koos vaadelda ja arutada käib mingi ma ei tea mis...
Ilgelt tore oleks, kui teised vanemad tegijad ka rohkem postitaks, lihtalt tööstusuudiseid ja triviat. Looks muud meeleolu....
Tegelt väga tuus oli nt see, et suuresti enda loetu ja siit õpitu pinnalt sain Telias kunagi GaaS'i POCi projektis olla konsultandiks juures ja väga lahe oli tunda, et sel hetkel teadsin tolle ajastu gamingut nii läbi lõhki, et valdkonna inimesed vangutasid pead. Oleks Telia POC olnud edukas, oleks vb minu karjäär olnud ka teistsugune, aga osati ka minu tagasiside tõttu lõpuks otsustati, et pole piisavalt hea veel. Speaks volumes selle kohta, kui palju see teema inspireeris lugema ja mõtisklema. Cool.
...rääkimata veel argumentatsiooni, empaatia ja kannatlikkuse koolist, mida siit teemast on saanud kõvasti
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.10.2026 01:17:23
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
Maneeri vahe on. Kui sa parandaksid eksimusi heasoovlikult, siis see oleks koostöö.
Sina aga ei ütle krüptiliselt mis probleem on ja suhtled lugupidamatult.
See ei ole vigadele ja eksimustele tähelpanu pööramine vaid lihtalt nõme käitumine.
Kui sinu siiras kavatsus oleks parem info kvaliteet, siis sa ei oleks nii konflikne vaid teeksid koostööd mustamise asemel.
Aga sinu valikuline tähelepanu ja agressiivne maneer ei võimalda eriti head uskuda (asjade slopiks tembeldamine pildi arvelt ja muu sisu ignomine).
Kui tahad päriselt olla siin teemas tõe eest väljas, siis ole parem. Tee koostööd, aita sõbralikult aru saada, mis siis sünnib.
Mul oleks väga hea meel selle üle, sest ma teen ilmselgelt vigu ja tore kui on extra pair of eyes.
Kogu teema olemus võiks täielikult transformeeruda ja tbh, see oleks väga welcome change.
E: https://www.gamesindustry.biz/nba-2k25-servers-to-shut-down-on-december-31-single-player-story-mode-will-become-unplayable
Oeh, ma haistan, et siin tuleb mingi kohtuasi, sest viimasel ajal on üsna selgelt antud mõista, et SP funktsionaalsus peab jääma tööle. |
Vaatab uuesti - see ei ole siin mingi koostööteema, kus peab nõustuma või kompromissele minema Aeg on näidanud, et ei õpi ja jääb ka edaspidi "puusalt tulistama" ning eksitama, teemal, millel argumenteerimiseks ilmselgelt piisavad teadmised ja kogemused puuduvad. See muidugi ei pärsi pimedat enesekindlust
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|