|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millist panka eelistad? |
| Swedbank |
|
33% |
[ 23 ] |
| SEB Pank |
|
20% |
[ 14 ] |
| LHV |
|
34% |
[ 24 ] |
| Luminor |
|
1% |
[ 1 ] |
| Coop |
|
4% |
[ 3 ] |
| Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Mõni muu pank |
|
5% |
[ 4 ] |
|
| hääli kokku : 69 |
|
| autor |
|
jägaja
HV Guru

|
09.10.2026 14:51:24
|
|
|
No just. Keegi kurat ei tea selliseid asju, kui just ise pangas ei tööta ja pole kursis panga siseeluga.
Ma võin öelda, et see piirangute seadmine on kahe teraga asi. Olles ise ja ka mõni teine, pisiotsal Lätti, saanud teada, et ükski maksevahend ei tööta, ajab ikka leili küll. Ja ongi kunagi pangas piirangud peale pandud välismakete osas.
|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.10.2026 15:29:06
|
|
|
Tegin usasse domeeni eest makse, ju pannakse ka nüüd kinni.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
09.10.2026 15:31:40
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Internetipangas sai minu meelest määrata, et millistes välisriikides on kaarditehingud lubatud.
Enne pikemat kaugmaareisi lisa sinna konkreetsed riigid. |
Möh, päriselt on swedis selline asi?
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.10.2026 15:55:20
|
|
|
Spezz, ei tea, ei arvelda Swedis.
SEB-s oleks nagu seda näinud aga hetkel näen et saad lihtsalt Välismaksed [On/Off] teha
Magic, äkki suudaks eristada USA-sse tehtud makset USA-s tehtavast maksest. Saan aru et reede õhtu aga võiks siiski proovida...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
160 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
09.10.2026 15:58:58
|
|
|
Spezz, ei tea, ei arvelda Swedis.
SEB-s oleks nagu seda näinud aga hetkel näen et saad lihtsalt Välismaksed [On/Off] teha
|
Ei tea, sest ise ei kasuta. Milleks sellist valeinfot siis üldse kirja panna?
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.10.2026 16:07:51
|
|
|
Vaatasin, ei leidnud sellist kohta kus välismaal kaardimaksed keelata saaks.
Aga teavitavad, et kodukindustus läheb kallimaks. Lausa 11 senti. Peab vist supiköögis järjekorda võtma või prügikastist mõne pudeli otsima
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.10.2026 17:23:44
|
|
|
Et sinu arvates peaks pank Delfi ajakirjanikule konkreetse kliendiga toimunut selgitama avalikult selgitama?
Politsei või RAB pole lihtsalt "mingi"asutus. |
Kui täisartiklis politsei ja RAB kirjas siis jah, aga tasuta versioonis pole juttu sellest, et RAB oleks kaasatud.
Ühtlasi kui RAB juba kaasatud, siis poleks ka teisest Eesti panga kontost kasu. Ainult kas välismaa panga varukonto või pereliige/sõber/tuttav abiks.
_________________ Win11 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2, 24H2 või 25H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
09.10.2026 17:41:51
|
|
|
USA-sse see pere ilmselt lendas. Lendamine on aga teadupärast kliimale kahjulik.
Seega kliimaterrorist! Ja veel terve perega, st. grupiviisiline.
Ja mida pangasaksad terrorismi kohta pajatavad?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.10.2026 19:11:20
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
Et sinu arvates peaks pank Delfi ajakirjanikule konkreetse kliendiga toimunut selgitama avalikult selgitama?
Kui täisartiklis politsei ja RAB kirjas siis jah, aga tasuta versioonis pole juttu sellest, et RAB oleks kaasatud.
Ühtlasi kui RAB juba kaasatud, siis poleks ka teisest Eesti panga kontost kasu. Ainult kas välismaa panga varukonto või pereliige/sõber/tuttav abiks. |
Pole seal midagi kirjas ei asutuste ega põhjuse kohta.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.10.2026 19:23:48
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
Ühtlasi kui RAB juba kaasatud, siis poleks ka teisest Eesti panga kontost kasu. Ainult kas välismaa panga varukonto või pereliige/sõber/tuttav abiks. |
Millest sa räägid?
Kogu mu kommentaar käis
| jägaja kirjutas: |
Pöhiline on panga õigustus, isikuandmete kaitse alusel ei saa me rohkem kommenteerida
Ja siis küsib mingi asutus ja kogusu pangaelu laotakse talle välja |
kohta. jägaja siin uriseb/iriseb/viriseb et pank ei anna ajakirjandusele info aga "siis küsib mingi asutus" ja kõik laotakse välja.
Ma lihtsalt viitasin, et Politseid ja RAB pole lihtsalt niisama "mingid asutused". Palju rohkem neid asutusi pole kellele pank midagi hetkel kohustatud väljastama on.
Kui just kohus ei sunni.
See mis konkreetse perega juhtus on hetkel selgusetu. Võibolla kukkusid oma kaarti kusagil peamiselt värviliste/latiinode/asiaatide linnaosas hoolega viipama ja pank pidas seda kahtlaseks. Ei tea, artiklis ei selgita ei hädaline ega pank midagi.
Ainult hunnik sooja õhku ja digiprügi tekitatgud.
Spezz, katsu järge pidada. Ma ei väitnud midagi, ma kirjutasin "Internetipangas sai minu meelest". Viitamata kusagil otseselt Swedile. Internetipank kui toode on enamusel pankadel olemas. Ühes neist ma nagu mäletaks et sai seda teha, aga millises, ei mäleta või mäletan lihtsalt valesti. Sestap ka väljend - "minu meelest". Ei maksa kohe erutuda...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
160 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.10.2026 19:48:02
|
|
|
bladerunner, sul on nimekirjast "mingid asutused" välja jäänud. MTA, SKA, kohtutäiturid..
Neil pole küll niivõrd laialdasi õiguseid, sageli peab kodanik ise loa andma, kuid mitte alati.
|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|