praegune kellaaeg 04.10.2026 19:24:56
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wusses
mehine eesti muffin

|
04.10.2026 14:51:14
» PT: Programmi testimine- töökoja lao programm/3D filamendi ladu/Autotöökoja programm |
|
|
Otsin töökoja ja lao haldusprogrammi testijaid – vastu eluaegne tasuta litsents.
Tere!
Tegin enda vajaduste jaoks töökoja ja lao haldusprogrammi, ning otsin nüüd inimesi, kes viitsiksid seda proovida ja natuke tagasisidet anda.
Mõte sai alguse sellest, et otsisin lihtsat programmi tööriistade remondi ja lao haldamiseks. Tahtsin midagi, kus oleks vajalik olemas, aga poleks hunnikut raamatupidamist ja muid lisasid, mida mul vaja ei ole. Leidsin lõpuks ühe sobiva lahenduse, kuid selle eest küsiti 14 eurot kuus ja tegelikult minu jaoks liiga keeruline ikkagi. Mõtlesin siis, et teen hoopis ise ...
Nüüd on programm enda tarbeks olemas ja mõtlesin seda ka teistega jagada. Suurt plaani sellega turule minna ei ole, sest sarnaseid programme leidub niigi palju. Ilmselt läheb kunagi kodulehele ülesse tasuta programmina kui vähegi huvi on selle vastu.
Testijatele pakun vastu eluaegset tasuta litsentsi. Ehk saate programmi tasuta proovida ja kui see teile sobib, siis ka edaspidi tasuta kasutama jääda.
Vastu ootan tagasisidet: mis töötab hästi, mis on ebamugav, milliseid vigu leiate ja millest puudust tunnete. Eriti kasulik oleks tagasiside inimestelt, kes kasutaksid seda päriselt oma töökojas või lao haldamiseks.
Kui huvi on, kirjutage siia teemasse või saatke mulle privaatsõnum.
Programm 3 osaline:
1. Workshop lite -suunatud tööriistade ja seadmete remondi töökojale (mida siis ise kasutan)
2. Filament Lite - 3D printeri farmidele mõeldud lihtne lao programm- pigem kasutu minu hinnagul aga tegin lihtsalt.
3. Auto Lite- Auto töökoja programm- sama mis Workshop Lite aga lihtsalt teised nimetused lahtritel
https://www.upload.ee/files/19814756/LiteSuite_Setup_v1_3_1_EST-ENG-RUS.exe.html
Viirusi,spyware vms seal ei ole. Tõmbamisel saab kohe prooviversiooni kasutada. Machine ID code mulle saata ja vastu saan saata litsentsi siis.
Remonditööde haldus
- Seadme vastuvõtmine ja remonditöö registreerimine oma töönumbriga.
- Kliendi nime, telefoni ja firma ning seadme tootja, mudeli ja seerianumbri salvestamine.
- Vea kirjelduse, tehtud töö ja märkuste lisamine.
- Töö staatuse jälgimine: ootab, diagnostika, remondis, ootab varuosa, valmis või väljastatud.
- Eeldatava hinna ja lõpphinna märkimine.
- Eraldi nimekirjad töökojas olevatele ja juba väljastatud seadmetele.
- Vajadusel väljastatud seadme tagasi töökoja nimekirja tõstmine.
- Remonditöö juurde piltide lisamine, põhipildi valimine ja piltidele märkuste kirjutamine.
Kliendid, otsing ja ajalugu
- Klientide koondnimekiri koos kontaktandmete, tööde arvu ja tasumata summaga.
- Kliendi otsimine nime, telefoninumbri või firma nime järgi.
- Kliendi varasemate remonditööde vaatamine ühest kohast.
- Konkreetse seadme remondi- ja hooldusajaloo vaatamine seerianumbri järgi.
- Ajaloos on näha vead, tehtud tööd, kasutatud varuosad, märkused, hinnad ja maksmise seis.
- Üldotsing nii käimasolevate kui ka varasemate tööde seast: töö numbri, kliendi, telefoni, firma, tootja, mudeli, seerianumbri või kirjeldusse kirjutatud teksti järgi.
- Varuosade otsimine nime, koodi, tootja, tarnija, lao asukoha ja sobivuse järgi.
Maksed ja võlglased
- Töö märkimine makstuks või maksmata.
- Makseviisi salvestamine: sularaha, ülekanne, kaart või muu.
- Võimalus näidata väljastatud töödest ainult maksmata töid.
- Väljastatud ja tasumata töö lisamine automaatselt võlglaste nimekirja koos töö numbri ja summaga.
- Makstuks märkimisel eemaldatakse selle töö automaatne võlakirje.
- Võlglaste ja probleemsete klientide käsitsi lisamine koos märkustega.
- Võimalus säilitada märge varasema, juba tasutud võla kohta.
- Uue töö salvestamisel hoiatus, kui kliendi telefon või firma nimi kattub võlglaste nimekirjas oleva kirjega.
- Võlglaste nimekirjast otsimine.
Varuosad ja ladu
- Varuosade lisamine ja muutmine koos nimetuse, koodi, tootja, tarnija ning lao asukohaga.
- Varuosapiltide lisamine ja muutmine; pildid on nähtavad nii nimekirjas kui ka suuremas eelvaates.
- Varuosade jagamine enda loodud kategooriatesse.
- Laojäägi, sisseostuhinna ja müügihinna arvestus.
- Laokoguste käsitsi suurendamine või vähendamine.
- Minimaalse laojäägi määramine ning tellimist vajavate varuosade eraldi kuvamine.
- Ostunimekiri tellimist vajavatest varuosadest.
- Varuosa sobivuse märkimine ja sama varuosa sidumine mitme seadmega.
- Remonditöö juurde vajalike varuosade nimekirja koostamine.
- Kasutatud varuosade lisamine tööle koos koguse ja hinnaga ning nende laost mahaarvestamine.
- Sobivate varuosade filtreerimine ja uue varuosa loomine otse töö juurest.
Muud võimalused
- Seadmetele tööandmete ja QR-koodiga kleepsude printimine tavaprinteri või kleepsuprinteriga.
- Andmete varundamine ja varukoopiast taastamine.
- Prügikast kustutatud tööde ja varuosade taastamiseks.
- Andmed salvestatakse kohalikku arvutisse. (tulevikus USB pulgale duubel)
- Eesti-, inglise- ja venekeelne kasutajaliides ning mitu kujundusteemat.
Ma ise olen lahendanud nii et mul töökojas Chrome remote desktop, Pääsen igal ajal ligi ka telefoniga.
Aitäh
_________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
viimati muutis Wusses 04.10.2026 15:17:32, muudetud 9 korda |
|
| Kommentaarid: 347 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Turvamees
HV kasutaja
|
04.10.2026 14:52:35
|
|
|
Kas sellist asja saab üldse "ise tegemiseks" nimetada? "Tere AI, tee mulle selline, kollane veebileht". Muideks endal miskit sarnast, kuid pääseb igast seadmest meiliaadressiga sisse logides ligi.
_________________ Nuudlid ja hapupiim.
Egas tola loll pole |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
04.10.2026 15:03:29
|
|
|
Eks AI oli arendamisel abiks küll, ma ei varja seda. Aga päris nii see ei käinud, et kirjutasin „tee mulle programm” ja oligi valmis. Panin enda töökoja vajadused paika, katsetasin ning muutsin lahendust seni, kuni see mulle sobis.
Veebipõhisel variandil on omad eelised, eriti kui tahad eri seadmetest ligi pääseda. Mina tahtsin kohalikus arvutis töötavat lahendust, kus töökoja andmed oleksid enda käes.
Ma ei väidagi, et tegin midagi ainulaadset. Tegin enda jaoks sobiva tööriista ja pakun seda nüüd teistele tasuta kasutada. Kui kellelegi sobib ja ta annab ka tagasisidet, ongi eesmärk täidetud.
_________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele. |
|
| Kommentaarid: 347 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
04.10.2026 15:03:38
|
|
|
| Turvamees kirjutas: |
| Kas sellist asja saab üldse "ise tegemiseks" nimetada? "Tere AI, tee mulle selline, kollane veebileht". Muideks endal miskit sarnast, kuid pääseb igast seadmest meiliaadressiga sisse logides ligi. |
Absoluutselt saab? AI on tööriist, engineer on ikkagi see, kes käsu annab ja ilma temata ei tee see AI sittagi. Proovi ise ja siis tule kägisema alles, AI tokenite hind juba tõmbaks hinge kinni sul. Ise 3a saasi arendanud ja sellistele vendadel tahaks kaikaga pähe anda.
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|