Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  StartUp/ IT ettevõtluse foorum  »  NOJO CLUB: AI abil tehtud tasuta 3D-ruum brauseris, otsin tagasisidet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Banju
Uus kasutaja

sõnum 02.10.2026 21:13:17 NOJO CLUB: AI abil tehtud tasuta 3D-ruum brauseris, otsin tagasisidet vasta tsitaadiga

Tere! Olen Banju, Korea muusik Soulist ja NOJO CLUBi looja. Ma ei oska iseseisvalt programmeerida; ehitasin selle projekti AI abiga. Ka selle postituse kirjutamisel ja eesti keelde tõlkimisel aitas AI, seega vabandan võimalike keelekohmakuste pärast.

NOJO on tasuta 3D-ruum brauseris arvutile ja telefonile. Seal saab külalisena ringi liikuda, laudade juures istuda, baariala vaadata ja valgusega mängida. Minu mõte on väike koht, mille võib oma tegemiste kõrvale avatuks jätta. Praegu ei saa ma klaverit esitada. MAIN-lehe teksti tõlge võib eksida.

Soovin ausat tagasisidet esmakasutuse kohta: kas ruumi eesmärk on arusaadav ja mis liikumise või vaate puhul segadust tekitab? Eriti huvitab mind arvuti ja telefoni kasutuskogemuse erinevus. Ma ei esita end arenduseksperdina.

Projekt: https://nojo.club/main
Lisasin oma projekti kuvatõmmise. Aitäh!
Manus
NOJO CLUB: kuvatõmmis minu projektist
NOJO CLUB: kuvatõmmis minu projektist

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  StartUp/ IT ettevõtluse foorum  »  NOJO CLUB: AI abil tehtud tasuta 3D-ruum brauseris, otsin tagasisidet
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.