praegune kellaaeg 30.09.2026 01:34:47
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmz
HV kasutaja
|
30.09.2026 00:10:25
|
|
|
Neeme Kass ongi ta päris nimi?
Ja ma tean väga hästi, keda ta tunneb, nii et tegelikult pole ime, et "pääsebki puhtalt".
Tema firma nime all pakub Türgi saastrelvasid (12cal tasemel jutt, 5.56 puhul olen samal seisukohal) endine Kaitseväe pearelvur, näiteks.
Kaitsetööstuse valdkond on mõttetu prügi pakkujaid täis, lihtsalt ütlen on 22 aasta pealt.
Kui sellistel on mingid diilid tehtud, siis ausast konkurentsist pole juttugi. Lepingud on tutvuste pealt saadud (enne praegust Kaitseväe pearelvurit) ja raha läheb konkreetselt mingi Temu-stiilis kauba peale. Tutvuste osas ei pea ma väga palju "fantaseerima", on teatud nimed 90-ndatest, kes nüüd kõvad kaitsetööstuse ärikad on ja vaata vaid peale ning tead, missuguse valetajaga tegu on. Naljakas on see, et neist põhiosa pole majorist kõrgemale suutnud, üks suutis kolonelleitnandiks end kombineerida vaid. Õhku täis tühikargajad.
EDIT: Ugh, võib kopeerida ka meie kaitsevõimetuse teemasse, siin sai Rasmuse ema tapmise fakt ajendiks, et ma paugutama hakkasin.
_________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude
viimati muutis rmz 30.09.2026 00:19:04, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
1 :: |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.09.2026 00:14:15
|
|
|
Peetri nestest norm süsteem. Parkla on aga parkida ei või ja trahv kuni 100€
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|