Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 503, 504, 505
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2026 19:03:36 vasta tsitaadiga

No sinusugust liiklushuligaani annab vist siit foorumist ikka otsida.
Kui mõni on, hoiavad nad madalat profiili.
Ja tõestusmaterjali oled sa ise vabatahtlikult avaldanud. rofl.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 20.09.2026 19:50:22 vasta tsitaadiga

Kus tegijaid seal nägijaid icon_idea.gif
Nüüd tuleb uuringust välja, et joodikud, kiiruseületajad jne. enamus icon_idea.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rmz
HV kasutaja

sõnum 20.09.2026 20:08:03 vasta tsitaadiga

Liitusin eile üle pika aja räigete kurjategijatega.

Taust: kuu alguses annetati Ford Fiesta, mis sobib teatud "piirilinnadesse" logistikaks ideaalselt. Masin aasta aega seisnud, ülevaatus muidugi juba maist saati läbi - turvapadja tuli vilgub. Loogiline, et ma ei hakka sellele masinale remonti tegema, sest muus osas täitsa korras - sõidab, pidurdab, pöörab. Lihtsalt vaja liigutada. Liigutasingi eile Tallinnast Arukülla ja tagasi. 160 euri sain trahvi ka, sest korrektselt liiklev, kuid ülevaatuseta auto on ilmselgelt täielik mõrvakatse. Ei huvitanud seegi, et masin sõidab järgmine nädal Ukrianasse ära ja annetusi ülevaatuse jaoks ma raiskama ei hakka, mis on ainult paber. (Ukris on, muide, ülevaatus vabatahtlik, erasõidukitele. See masin läheb tööle ja sellel on oluline, et ta sõidaks ja pidurdaks. Kõik.).
Muidugi oli vaja vinguda ka, et tohib sõita vaid lähimasse remonditöökotta ja ma ei hakanud ennast närvi ajama küsimusega - mul on Ameerika Auto siinsamas paarsada meetrit, viin sinu arust siis sinna vä?

Teadlikult rikkusin, tean, ei õigustagi. Enne 2000km sõitu on kuidagi vaja seisnud autot siiski liigutada.
Mis aga ahhetama paneb, on 5+ aastat puhta lehega liiklejana see 160 euri tegelikult kõige mõttetuma asja eest, mis olla saaks. Igastahes vaidlustan ja küsin väiksemat summat, enne pean vaid Fordi ja selle uue omanik-üksusega pildi ära tegema, äkki aitab. Ei tunne, et see rikkumine üle 40 eurist hinnasilti vääriks. Võibolla oli ka tegu sinises vormis eestimaalase salajasemates hoiakutes, sest selgitasin, kuhu masin läheb. Ei tea. Mõttetu ikkagi, aga olgu ta siis õnnelik.

Või oleks 400-eurise auto puhul okei Slava Ukraini moodi annetajate raha pilduda tegelikult täiesti mõttetutele asjadele? Ilmselt on mul väärtushinnangud ja prioriteedid paigast, sest ma "koonerdan" selles kontekstis nagu suudan - pole ju minu raha ega usaldus, mis mulle on usaldatud.

tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 20.09.2026 20:41:43 vasta tsitaadiga

Väga võimalik, et Tallinnas on Politseis inimesi, kellel kuuldes sõna Ukraina, paneb vere keema thumbs_down.gif
tagasi üles
Ricki
HV kasutaja

sõnum 20.09.2026 22:39:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Enne 2000km sõitu on kuidagi vaja seisnud autot siiski liigutada.

See sõit toimub omal ratastel?
Tehnoülevaatus aitab ju muuhulgas vähemalt veenduda, et asjad juba poole teekonna kestel laiali ei lenda icon_rolleyes.gif
https://booking.tehnoulevaatus.ee/?campaign=FitSphere

nagu voorumi staarautojuht Oisu. kirjutas:
Oli vaja siksiga üks järsem pidurdus teha. Tuli välja, et pidurdab vaid parem tagaratas rofl.gif
tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 20.09.2026 23:15:22 vasta tsitaadiga

Sain korduva, sest käsipidur võttis vaid ühelt poolt. Nojah, ei kasuta eriti kässarit, supporti juures oli kinni jäänud, tahtis tiba haamriga koputamist ning tuli tagasi siis minna. Veana läks kirja, et pidur on töökõlbmatu või teekatsetuse korral kaldub sõiduk sirgjoonest liigselt kõrvale. No ei pidurda kässariga ning ei plaani driftida ka vms. Oluline viga…
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 503, 504, 505
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.