praegune kellaaeg 10.09.2026 23:54:23
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Winterwind
One

|
10.09.2026 19:45:43
|
|
|
Peab *iinlase millalgi ära lõhkuma, nüüd saab garantiist uuema mudeli asemele
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.09.2026 22:37:17
|
|
|
| DVDRW kirjutas: |
Videotes mainiti ja mul ka nagu kätega ei tuld alguses midagi, vb ei osanud asetada. Anyway kinnastega parem toimetada ei tee käsi ja küünealuseid mullaseks. Tahaks veel sellist lõksu mis tuleks ülevalt oradega kui muld liigub, siis pole mutil valikut, ülekavaldamine võimatu ning saaks ka pinnapealsed kätte.
Mingi sellise põhimõttega:
Spoiler 
Kunagi provvisin ka neid uputada. Lasin mutiauku vett. 15 minutiga läks terve kant ära ja auk täis ei saanud.  |
Ma ostsin sellise "topeltkääridega" variandi, mille päästik mulla kerkimisele reageerib:
https://www.bauhof.ee/et/p/567729/mutiloks-easy-ab-polar
Ilmselt ta töötaks, kui mutt neis pinnapealsetes käikudes vahel oma teekonda kordaks ja kunagi tekitatud käigu peale paigaldatud lõksu päästiku alla satuks, aga nad paganad ajavad neid pinnakäike kogu aeg uusi ja vanadesse väga minna ei taha
Mul seisis see lõks pärast ostmist paar kuud ülespanduna. Alguses ühes kohas, siis teises ja lõpuks kolmandas, aga mitte kordagi mutt oma teekonda neis käikudes ei korranud.
Nüüd on lõks kasvuhoones seisnud 3-4 aastat, pole uuesti üritanudki enam üles panna.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
10.09.2026 23:22:02
|
|
|
DEPO omadel on see hea eelis, et 2€/tk st saab panna kasvõi igasse mutihunnikuauku ~2tk mida näed. Tõenäosus kasvab kohe.
Mul 10 lõksu (20€). Mutte aias ~15tk. Püüab 1-3tk päevas.
10 mutti püütud hetkel ~4 päevaga. Mõni üksik veel jäänud. Mingit tegevust näen lendan kohe kümne lõksuga peale ja lahing saab võidetud.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|