|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 758 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
569 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.09.2026 18:18:12
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
| Kas seebiga ei või neid tihendeid määrida? Või/taimeõli läheb halvaks? |
Põhimõtteliselt ikka võib seepi rasva asemel kasutada, aga ma olen mõelnud, et äkki annab alguses mingit seebimaitset. Inimese maitsemeel on üsna tundlik.
Ja ega ma mingit millimeetripaksust rasvakihti ei määri sinna. Taimeõlise sõrmega libistan üle ainult. Rasv väga vees ei lahustu, seep seevastu...
Kui tahad torukitti tihendi peale määrida, siis anna aga minna, see ei tee ka paha. On ka taimeõlist ja vist savist kokku segatud.
Kui selle roiskumaminekut keermete vahel ei kardeta, siis õlise näpuga natuke läikima tõmmatud kummi peal see 0,001 grammi läheb?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
160 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
10.09.2026 19:14:03
|
|
|
| Mulle kuskilt on meelde jäänud, et kumm ja rasv väga sõbrad pole. Aga kas see tihend nüüd kummist on, seda ei tea. Sarnaseid materjale on palju alustades silikoonist, mis ei idane ega mädane.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
10.09.2026 22:19:32
|
|
|
jägaja, väsivad tollel ka tihendid ja hakkab lekkima samamoodi ajapikku, viimati küll peale 10+ aastast kasutust.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
160 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.09.2026 22:34:17
|
|
|
Tihend ongi kulumaterjal. Seetõttu neid varuosana müüaksegi.
Ma ei kipuks neid iga kord koos filtriga vahetama, kuid kui lekib, siis vahetad.
|
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.09.2026 22:54:34
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Mulle kuskilt on meelde jäänud, et kumm ja rasv väga sõbrad pole. Aga kas see tihend nüüd kummist on, seda ei tea. Sarnaseid materjale on palju alustades silikoonist, mis ei idane ega mädane. |
Enamus rõngastihendeid on siiski õlikindlast kummist. Ma julgeks väita, et meil tavalistest autoosade ja agrotehnika poodidest ostetavad on kõik ja paistab et Aquaphori omad on ikkagi ka. Alupexi ja PEM torude ühenduste omad samuti.
Paarkümmend ja enam aastat tagasi müüdi meil küll jah ka selliseid vuhvleid, mis õliga kokku puutudes punduma hakkasid, aga ma ei ole sellistega väga ammu kokku puutunud. Mäletan, kuidas siis Agrovarust Husqvarna saele kütusepaagi korgi jaoks ostetud rõngas kiiresti välja venis ja kõlbmatuks muutus. Hiljem ei ole seda enam juhtunud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|