60 _________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka.
Võin AH ära anda, endal ei leia kasutust.
Kus ja kuidas täpsemalt asud?
Ma päeval asun Tallinn, Madara 33 ning liigun ringi.
PS.
Edit:
Teemaalgataja helistas ning andis teada, et ei saa HV kasutamisega hakkama, siis uuendan teemat ise. Peale teemas avalikult teada andmist, et võib toote minule müüa, pakkus RandomHero viieka üle, helistas müüjale ning leppisid tehingu omavahel kokku.
Peale teemas avalikult teada andmist, et võib toote minule müüa, pakkus RandomHero viieka üle, helistas müüjale ning leppisid tehingu omavahel kokku.
ninzor kirjutas:
Kellele see nüüd suunatud oli? _________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka.
Mõlemale, kui tahta. Müüjale kes ei suuda selgelt teada anda-otsustada kas pakkumised on lukus või mitte ning müügitegevust ajab HV väliselt telefonitsi sellest teada andmata teemas või kodanikule kes teisele pakutud kaubale viieka peale laob ning koheselt helistab, et omale krabada.
või kodanikule kes teisele pakutud kaubale viieka peale laob ning koheselt helistab, et omale krabada.
Kui tuled laimama, siis pead ka tõestama.
Minul on väga lihtne võtta kõnelogid ja vastupidist tõestada. Kui modedel vaja, vabalt.
Kui müüja helistab mulle ja ütleb, et minu pakkumine sobib, siis minul kui ostjal ei ole kohustust hakata teistelt pakkujatelt ostmiseks luba küsima. _________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka.
Kui müüja helistab mulle ja ütleb, et minu pakkumine sobib, siis minul kui ostjal ei ole kohustust hakata teistelt pakkujatelt ostmiseks luba küsima.
Sellise vabanduse taha poevad kõik tegelased - "mina ei tea midagi, müüja tegi".
ninzor, kui lubati sulle ja läks kellelegi teisele, siis saad müüjale vastava tagasiside profiili jätta. _________________ Kasutajatega meim ja amd phenom äri ebaväärika käitumise tõttu ei tee.
Kui müüja helistab mulle ja ütleb, et minu pakkumine sobib, siis minul kui ostjal ei ole kohustust hakata teistelt pakkujatelt ostmiseks luba küsima.
Sellise vabanduse taha poevad kõik tegelased - "mina ei tea midagi, müüja tegi".
ninzor, kui lubati sulle ja läks kellelegi teisele, siis saad müüjale vastava tagasiside profiili jätta.
Spoiler
moora772 kirjutas:
ninzor kirjutas:
AH
Võin AH ära anda
Müüja sõnunitsi ei lubanud ta midagi, vaid ütles, et võib müüa. Ehk väljaütlemata eeldus, et seetõttu võib müüa aga ei ole kohustatud müüma peale seda teadet.
Eks ta müüjal nüüd vaimseks gümnastikaks viieka pärast lähe. Normaalne ja keskmine inimene loeks tema postitusest välja, et AH sobib ning seda kinnitab ka fakt et müüja küsib sinult kus asud ning ütleb kus tema asub, et minna tehingusse.
Teise mehe poolt on samuti ülilimukalik minna moosima stiilis "OK tulen ise järgi", "OK+X" jne kui on näha, et teemas on kaup koos. _________________ Kasutajatega meim ja amd phenom äri ebaväärika käitumise tõttu ei tee.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.