Just tuli ka uudis, et Witcher 3 Remastered tuleb PS5 pro peal 90fps'iga. Nagu kolm GTA6 jookseks kõrvuti.
Ei tea... Mul oleks piinlik kaitsta 2026 aastal 30fpsi.. Arvestades kui kaua seda mängu arendati. Saaks veel aru kui tegemist oleks olnud 2 aastat arenduses olnud mänguga aga siit eeldaks juba natukene rohkemat.
Ausalt öeldes inaff juba sellest konsoolijurast, see on aruvtimängude foorum. Ju seda inimliku FPS'iga saab mängida PC peal, konsoolimeeste mured on nende enda mured. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/ C'mos, Simmo... Pole hullu, ma klokin esimest korda
Ei ole süvenenud, kas see 30fps on hard-locked? Uuemad konsoolid peaks ju VRR-i toetama ja ilmselt VRR telereid on ka turul leida?
EDIT:
c4v6 kirjutas:
Ausalt öeldes inaff juba sellest konsoolijurast, see on aruvtimängude foorum.
Mis tänapäevased konsoolid muud on kui arvutid?
GTA 6 PC-le ei tule (niipea), seega see teema on üldse vales foorumis? _________________ M: MSI B660M MORTAR O: AM5 ITX emaplaat
Ei ole süvenenud, kas see 30fps on hard-locked? Uuemad konsoolid peaks ju VRR-i toetama ja ilmselt VRR telereid on ka turul leida?
hard-locked jah. Uuemad telerid on juba 165hz ja VRR @ 4k. Switch 2 on ka enamus mänge saanud 60fpsi-ga jooksma. Veidi kummaline on seda 30fpsi pakkuda.
Ausalt öeldes inaff juba sellest konsoolijurast, see on aruvtimängude foorum. Ju seda inimliku FPS'iga saab mängida PC peal, konsoolimeeste mured on nende enda mured.
Just tuli ka uudis, et Witcher 3 Remastered tuleb PS5 pro peal 90fps'iga. Nagu kolm GTA6 jookseks kõrvuti.
Ei tea... Mul oleks piinlik kaitsta 2026 aastal 30fpsi.. Arvestades kui kaua seda mängu arendati. Saaks veel aru kui tegemist oleks olnud 2 aastat arenduses olnud mänguga aga siit eeldaks juba natukene rohkemat.
Witcher 3 on 2015 aasta mäng. Miks ei peakski selle remaster 2020 aasta raual 60fps või enam jooksma.
Mängu arenduse kestvus ei puutu asjasse kui mäng on arendatud kindla raua jaoks eesmärgiga 30fps.
c4v6 kirjutas:
Ausalt öeldes inaff juba sellest konsoolijurast, see on aruvtimängude foorum. Ju seda inimliku FPS'iga saab mängida PC peal, konsoolimeeste mured on nende enda mured.
PC-le ei tule see veel nii pea, ainult konsoolidel, hetkel muust ju polegi rääkida.
30fps pole teemakohane olnud gtav-st saadik, sel ajal võis veel välja kannatada 60 pealt 100+ peale minek järjekordne hüpe, üle 165 pole suurt mõtet peale profimängurite
kui saaks konsoolid dlss või fsr kasutada poleks arutelu vajagi
PC-le ei tule see veel nii pea, ainult konsoolidel, hetkel muust ju polegi rääkida.
No aga siin juba sisuliselt ei räägita mängust vaid mingi konsoolimeeste bitchandmoan ümber 30fpsi _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/ C'mos, Simmo... Pole hullu, ma klokin esimest korda
No aga siin juba sisuliselt ei räägita mängust vaid mingi konsoolimeeste bitchandmoan ümber 30fpsi
Pigem virisevad need, kel aimu pole. Arvestades kui ambitsioonikas see mäng on, siis seni nähtud pildiilu juures 60fps ei tundu realistlik. Samuti pole mõtet võrrelda teiste mängudega, sest keegi teine pole varem midagi sellist teinud.
Nii upscale kui frame-generation peaks mõlemal toetatud olema
peaks jah, aga vanal rdna2 gpul eriti hästi ta vist ei tööta pärast tulekski selle nurga alt vaadata, et on ime kuidas nad 30fps kätte said, kui upscale ka sees kas tähendab et on 20fps>30, framegeni selliste kaadritega kasutada ei tasu
peaks jah, aga vanal rdna2 gpul eriti hästi ta vist ei tööta pärast tulekski selle nurga alt vaadata, et on ime kuidas nad 30fps kätte said, kui upscale ka sees kas tähendab et on 20fps>30, framegeni selliste kaadritega kasutada ei tasu
Põss 5 pro on segu rdna 2-st, 3-st ja 4-st ning toetab ka "päris" (ehk siis AI/machine-learningul põhinevat) upscalingut _________________ M: MSI B660M MORTAR O: AM5 ITX emaplaat
Põss 5 pro on segu rdna 2-st, 3-st ja 4-st ning toetab ka "päris" (ehk siis AI/machine-learningul põhinevat) upscalingut
No aga siin juba sisuliselt ei räägita mängust vaid mingi konsoolimeeste bitchandmoan ümber 30fpsi
Pigem virisevad need, kel aimu pole. Arvestades kui ambitsioonikas see mäng on, siis seni nähtud pildiilu juures 60fps ei tundu realistlik. Samuti pole mõtet võrrelda teiste mängudega, sest keegi teine pole varem midagi sellist teinud.
Su argument on "30fpsi on väga ilus". Jääb mulje nagu sul pole aimu? Pildiilu on teistes mängudes ka. Ei näe, et neil oleks probleemi saavutada 60fpsi. Sa vist ajad graafilise poole sassi sisuga mis jookseb CPU peal aga eks sul on õigus oma arvamusele ja arvamused ei pruugi alati õiged olla.
Su argument on "30fpsi on väga ilus". Jääb mulje nagu sul pole aimu? Pildiilu on teistes mängudes ka. Ei näe, et neil oleks probleemi saavutada 60fpsi. Sa vist ajad graafilise poole sassi sisuga mis jookseb CPU peal aga eks sul on õigus oma arvamusele ja arvamused ei pruugi alati õiged olla.
Need "teised mängud" pole aga GTA kaliibriga. Sellepärast neis ongi võimalik.
Holy glazing bro...
Virisevad need kel aimu pole milline ulmegraafika on mängus mida keegi teine pole varem teinud? Riight...
Graafika oli suht meh. Mingit ulmegraafikat selles traileris küll ai näinud. Graafika on tänapäeval juba piisvalt heal tasemel. See on Nvidia suhtumine, et muudame seda veel 10% paremaks selle hinnaga, et kaadrisagedus kukub 2000'ndate alguse tasemele.
See tradeoff ei ole seda väärt. Erinevusi tuleb samas otsida screenshottidel sisse zoomides. Liikuval pildil enamus mingit suurt vahet ei märka.
Enamus uusi mänge suudab ja tahab konsoolidel pakkuda ka 60fps mode. Rockstar on jäänud kinni oma varasematesse arusaamadesse, aga maailm ei seisa paigal. Konsoolid ei ole enam odavad 200€ kastid.
Kui inimene käib välja ligi 1000 miniarvuti eest ja veel 80 mängu eest peale, siis tal on õigus küsida 60fps. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Enamus uusi mänge suudab ja tahab konsoolidel pakkuda ka 60fps mode. Rockstar on jäänud kinni oma varasematesse arusaamadesse, aga maailm ei seisa paigal. Konsoolid ei ole enam odavad 200€ kastid.
Kui inimene käib välja ligi 1000 miniarvuti eest ja veel 80 mängu eest peale, siis tal on õigus küsida 60fps.
Seda eeldades, et GTA6 on nagu "enamus uusi mänge". Minu arvates ei ole. Näiteks Digital Foundry arvates samuti ei ole ja on saavutatud nö. "uus tase". GTA6 tundub üks väheseid mänge praegustel konsoolidel, mis tõesti näeb next-gen välja. 60fps võib ju küsida ja ka teha, kuid siis ei tekita pildiilu enam sellist wow-efekti.
"it's clear that the focus was absolutely maximising the level of visual detail at a fixed 30fps frame-rate"
Hakkas kohe huvitama, millised on need enamik uusi avatud maailmaga mänge, mis on konsoolidel 60fps ja samas GTA6 tasemel pildiilu ja detailsusega?
GTA 6 is expected to cost the US economy $1 billion in lost productivity Tweaktown
Ei tea mis ajuhaigus peab olema, et mängu pärast n-ö haigusleht võtta _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Ma olin GTA V ajal vist 2 nädalat tsivilsatsioonist eemal. _________________ Emotsionaalne suruja
Tegin eestikeelse video GTA VI fenomenist ja sain selle jaoks intervjuu ka DarkViperAU-ga. Rääkisime GTA VI hype’ist, leketest ja sellest, miks Rockstar suudab nii vähese infoga nii suurt huvi üleval hoida.
Tegin eestikeelse video GTA VI fenomenist ja sain selle jaoks intervjuu ka DarkViperAU-ga. Rääkisime GTA VI hype’ist, leketest ja sellest, miks Rockstar suudab nii vähese infoga nii suurt huvi üleval hoida.
Minu arust võtab see kõik väga hästi kokku. Olen ise ka alates 97 aastast järjest neid kõiki keetnud. GTA 3 tulek tundus toona ikka täiesti kosmos. Ma olen kõiki neid osasid nautinud ning minule jääb alati täiesti arusaamatuks igasugune heietamine ning spekuleerimine. Mitte kedagi ei huvita mida keegi arvab sellises mastaabis asja puhul, see lihtsalt sõidab massiga kõigest üle ning fänne on kordades rohkem kui neid kellele GTA millegi pärast ei meeldi. Kui ma millegi üle kurb olen, siis selle, et nii pikk vahe on olnud GTA V'ga ning seda, et PC mehi raha pärast jebitakse, ise kindlasti konsooli ei kavatse osta vaid kannatan ära nagu V puhul kannatasin.
Väga meeldib see, et tegevus toimub Floridas, vibe osas on ka vice city seni minu lemmik olnud. _________________ Emotsionaalne suruja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.