|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
29.08.2026 14:50:50
|
|
|
| Ei suutnud lõpuni seda multikat vaadata
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
29.08.2026 14:59:42
|
|
|
| Ilmselt pole üllatus, et kellele on seni GTA-d meeldinud, meeldib ka too ja vastupidi, kui GTA pole siiani kõnetanud, pole mõtet ka sellest midagi muud oodata.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.08.2026 15:03:37
|
|
|
| Rdr2 meeldis rohkem kui gta, ka story pärast. Gtas pole kunagi story meeldinud vaid lihtsalt nalja viluks natuke paugutanud
|
|
| Kommentaarid: 210 loe/lisa |
   |
5 :: |
176 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.08.2026 15:13:48
|
|
|
See jäi kohe silma jah, palju Die Hard nähtud.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
29.08.2026 15:30:24
|
|
|
Tomorrow minu arust on see GTA seeria on koguaeg üks ja see sama, korduv muster (mul jäi GTA ViceCity viimaseks ja seegi jäi lõpetamata). Ma ei mõista seda GTA fenomeni aga vähemalt on kõrvalt meelelahutuslik vaatamine kuidas inimesed täitsa segakseks selle peale lähevad.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
29.08.2026 15:40:54
|
|
|
Paar lehte seda teemat lugenud...Eksperdid koos, pole midagi öelda
Veits imelik oleks kui täiskasvanud mehes tekitaks mäng erilist eufooriat...
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
29.08.2026 15:46:27
|
|
|
| miga kirjutas: |
Paar lehte seda teemat lugenud...Eksperdid koos, pole midagi öelda
Veits imelik oleks kui täiskasvanud mehes tekitaks mäng erilist eufooriat... |
Kelles muus ta tekitab? 18+ mäng ju, lastel vaevalt
Mind paneb lihtsalt imestama see, et tegu on ju shooteriga + erinevate autode ja liikuritega sõitmise mänguga. Mis loomulikult pigem vajaks kõrgemat fpsi, kui 30.
Sellisel kiirel mängul oleks minimum 60, aga nüüd ollakse nõus mängima puldiga ja 30fpsi, kuigi ideaalis võiks olla minimum 120 + klaver ja hiir.
Samas enamus mängis GTA 5-ka PS3/PS4 peal läbi ju, kus oli 30fpsi ainult
|
|
| Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
4 :: |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
29.08.2026 15:48:35
|
|
|
Esialgu päris kena...
Üleüldine lihavus kumab ka sealt läbi... Seega võiks kindlasti olla võimalus ka üksikmängus seest-vaates toimetada.
Ei tea, kas seda saab nüüd ka üksikmängus muuta? Kui kolmanda isiku kaamera on suhteliselt madalal ja tegelane täidab suure osa ekraanist, võib seest-vaade lihtsalt palju puhtama vaate anda.
GTA 5 mitmikus oli seest-vaade olemas, aga ega see eriti mugav polnud. Autoga sõites oli täitsa ok.
Jah, puldiga läheb see tagantvaade minu jaoks küll lati alt läbi, eriti autoga sõites.... Aga tegelasena on minu isiklik eelistus mängudes alati esimene vaade.
Uuemad konsoolid toetavad ju ka hiirt ja klaviatuuri, ehk on sellisele eelistusele juba rohkem mõeldud. Kuigi GTA 6 hiire ja klaviatuuritoe kohta pole vist veel ametlikku kinnitust.
Arvutile on veel aega oodata ka.
Ja 4K resolutsioon oleks vast parem kui 1440p ultrawide.
SKG, "Kui muidu ei saa konsoole kätte siis kiirlaenuga, sest hädasti on vaja"
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
29.08.2026 16:56:24
|
|
|
ma olen lapsena mänginud P166 peal Hitmani isegi läbi mille fps oli 10 voodo Graafiga fixiga ja Gta 3, kui mul paremat Pcd polnud ja keegi mulle seda ei ostnud...
Seega 30 Fpsiga seda kõmmutada võib ju täitsa lust täna olla seega... Ei virise, Gta on alati hea olnud ja see on mäng mida mängid ikka....
Neid on ka teisi aga see peab olema, tuleb nii konsooli versioon kui ka pcle
Ootan põnevusega!
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.08.2026 17:04:51
|
|
|
PS5 Pro Sells Out At Major US Retailers Following GTA 6 Extended Look
https://tech4gamers.com/ps5-pro-sold-out-us/
| tsitaat: |
Following the much-anticipated GTA 6 look, PS5 Pro has become a hot seller in the US.
It is now out of stock at most retailers, including Amazon, Best Buy, Target, and more.
In the rare instance it’s in stock, it is selling for an inflated $1,300, from its $900 MSRP. |
---
30fps on okei kui see on stabiilne. Videost jäi mulje, et on. Single player story mode GTA-d nüüd "kiireks mänguks" ei nimetaks
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.08.2026 17:16:55
|
|
|
Thaks mängida...pole videot vaadanud
Aga arvutit või ps 1 mängu pärast ostma ei hakka....nutan ja läheb elu edasi 🙄
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
29.08.2026 17:40:31
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Aga arvutit või ps 1 mängu pärast ostma ei hakka....nutan ja läheb elu edasi 🙄 |
ma arvan ,et olen ära ekisnud, PC võiks olla ikka enamatel põhjustel kui üks mäng.
Aga kui oled elanud siiani arvutita siis naudi telefonis candy crushi .
Aga teemase, minusilmis tänaseni on lemmik ja meeldejäävaim gta san andreas!
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.08.2026 18:05:59
|
|
|
| bugbrake kirjutas: |
| Tomorrow minu arust on see GTA seeria on koguaeg üks ja see sama, korduv muster (mul jäi GTA ViceCity viimaseks ja seegi jäi lõpetamata). Ma ei mõista seda GTA fenomeni aga vähemalt on kõrvalt meelelahutuslik vaatamine kuidas inimesed täitsa segakseks selle peale lähevad. |
Tundub jah. GTA IV oli esimene selle seeria mäng ja selle tegin ka minevikus läbi. Mäletan peategelast ja seda, et see mäng jooksis väga kehvalt.
GTA V (Enhanced Edition) hakkasin läbi tegema, aga kuskil esimese kolmandiku peal tulid muud asjad vahele ja seni on siis ootele jäänud.
Avatud maailm iseenesest ei ole vastumeelne, aga mis mulle GTA puhul ei meeldi on äärmiselt on rails missioonid selles avatud maailmas.
Pealegi see avatud maailm muutub võrdlemisi igavaks, kui korra oled mängu parima auto ärandanud või politseijaoskonna õhku lasknud. Peale seda ei viitsi nagu midagi enam teha.
See ei ole Skyrim, et kukud sidequeste tegema ja millalgi kui huvitavamad asjad tehtud, siis lähed main questi kallale.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.08.2026 18:20:31
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| See ei ole Skyrim, et kukud sidequeste tegema ja millalgi kui huvitavamad asjad tehtud, siis lähed main questi kallale. |
Aga miks mitte? Minu arvates olid GTAV sidequestid ja freaks+strangers ägedamad (kindlasti kreisimad) kui main story ise.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
29.08.2026 18:50:35
|
|
|
Gta V sai ajapikku kaks või isegi kolm korda läbi tehtud. Lisaks onlines kõvasti laamendatud, kuigi see kiskus kähku igavaks, kuna sisu oli alguses vähe.
Tomorrow, või ei ole lihtsalt sinu tassike teed...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
29.08.2026 19:00:29
|
|
|
| busta kirjutas: |
Gta V sai ajapikku kaks või isegi kolm korda läbi tehtud. Lisaks onlines kõvasti laamendatud, kuigi see kiskus kähku igavaks, kuna sisu oli alguses vähe.
Tomorrow, või ei ole lihtsalt sinu tassike teed... |
Tänaseks sisu sitaks ja ka see on põhjus miks uue osaga venitati online $$$.- sisse kõvasti... sellest hetkest keerati online pekki ,kui gta shark cardsid tulid ja raha mängus osta sai rewardid tõmmati maha:(
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.08.2026 19:47:18
|
|
|
| Mõmmik123 kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
Aga arvutit või ps 1 mängu pärast ostma ei hakka....nutan ja läheb elu edasi 🙄 |
ma arvan ,et olen ära ekisnud, PC võiks olla ikka enamatel põhjustel kui üks mäng.
Aga kui oled elanud siiani arvutita siis naudi telefonis candy crushi .
Aga teemase, minusilmis tänaseni on lemmik ja meeldejäävaim gta san andreas! |
Olen kõik senised gtad läbi teinud/ mänginud
Viimased 5-6 aastat pole enam lauaarvutit olnud. Ühes kohas tiksub korralik server, kodus tiksub läppar.
Esimesest saaks isegi normaalse mänguarvuti videokaardiga teha, läppariga jooksutab äkki Doome 🙂
Nii et cändi värki ei mängi
Gta-d ka mõnitama ei hakka läppari peal
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raul.
Kreisi kasutaja

|
29.08.2026 23:35:15
|
|
|
| Jason tundub täiesti puine toyboy ja Lucia on modernne girlboss. |
nii nagu ülejäänud meelelahutus maailmas. väidetavalt tahetakse james bond ka ära kastreerida.
kurb, et rock*, kes on tuntud teatud ühiskonna kriitilisuse pooles läks ka sinna libedale jääle, kus libastusid bud light, gilette, jaguar, nike jne.
aga eks girlgamerid loobivad palju klotsi.
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.08.2026 00:05:22
|
|
|
| ot: |
raul., Jep me elame ajastul kus on normaliseeritud meeste mahategemine meedias, meelelahutuses jne. Samas väiksemgi kõrvalekalle normaalsusest tähendab, et mees on kohe uurimise all.
Samal ajal naine võib tappa oma kolm last ja grupp naisi koguneb kokku, et öelda kõigile kuidas see oli süsteemi süü, et tapja ei saanud õigel ajal psühholoogilist abi.
Mehi kujutatakse lollide, kohmakate idiootidena kes vajavad käe kõrval naist kes ütleb neile mida ja kuidas teha. |
Tegelikult on enamus mängudes writing (ma ei teagi, mis see Eestikeelne vaste täpselt oleks, kuna Kirjutamine kõlab kummaliselt) alla käinud. Tegelased on ebahuvitavad, isiksuseta või lausa tüütud.
Samuti see, et 2026 aastal väljastatakse mäng mis jookseb ainult 30fps. See ei ole arvutile optimeerimine, et arendajatel on miljon raua konfiguratsiooni vaja testida.
Konsoolid on ette teada raud. Ma ei usu hetkekski, et pole võimalik graafikat veidi maha tõmmata, et vähemalt PS5 Pro peal 60fps saavutada nii, et enamus inimesi isegi ei märkaks graafika downgrade.
Eriti arvestades seda, et see peab 30fps jooksma ka Series S konsooli peal mis on teistega võrreldes aneemiliselt nõrk.
Minu ainus järeldus on see, et nad ei tahtnud omale lisatööd tekitada ja lihtsam oli keerata graafika nii kõrgele kui võimalik, et 30fps oleks stabiilne kõigil konsoolidel.
Samas kummaline, kuna Series S jaoks pidid niikuinii lisatööd tegema, kuna see on võimatu, et Series S peal jookseb täpselt samadel sätetel mis Series X peal. PS5 Pro'st rääkimata.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 906 loe/lisa |
   |
680 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
30.08.2026 00:33:15
|
|
|
Samuti see, et 2026 aastal väljastatakse mäng mis jookseb ainult 30fps. See ei ole arvutile optimeerimine, et arendajatel on miljon raua konfiguratsiooni vaja testida.
Konsoolid on ette teada raud. Ma ei usu hetkekski, et pole võimalik graafikat veidi maha tõmmata, et vähemalt PS5 Pro peal 60fps saavutada nii, et enamus inimesi isegi ei märkaks graafika downgrade.
Eriti arvestades seda, et see peab 30fps jooksma ka Series S konsooli peal mis on teistega võrreldes aneemiliselt nõrk.
Minu ainus järeldus on see, et nad ei tahtnud omale lisatööd tekitada ja lihtsam oli keerata graafika nii kõrgele kui võimalik, et 30fps oleks stabiilne kõigil konsoolidel.
Samas kummaline, kuna Series S jaoks pidid niikuinii lisatööd tegema, kuna see on võimatu, et Series S peal jookseb täpselt samadel sätetel mis Series X peal. PS5 Pro'st rääkimata. |
GTA-d on alati 30fps mängudena välja tulnud, kuna nad on kõige ambitsioonikamad avatud maailmaga mängud olnud. Paneb imestama, et selle üle ikka veel imestatakse. Arvatavasti oleks 60fps võimalik, iseasi, kas seda soovitaks. Rahvas tahab rohkem detailsust ja eye candy ning see on selle hind. Series S saab hakkama nagu kõigi teistegi multiplatvorm mängude puhul - resolutsiooni tõmmatakse alla ja võibolla miskit veel. Ei usu, et seal mingi "lisatöö" on, pigem on see, mida enamus soovib/ootab. Kui mäng on hästi skaleeritav ei pruugi see lisatöö olla nii suur kui arvad. Madalam reso, samaaegselt vähem NPCsid ja autosid, väiksem view distance, kaugustes lihtsam geomeetria jne, lihtsalt oletus. 60fps mode kohta otseselt "ei" ei öeldud, võibolla tuleb neile, kes soovivad. Kui see tuleb oluliselt graafika arvelt, siis selle mängu puhul eelistaks stabiilset 30fps.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|