Ot kas see tuleb siis Complete versiooni alusel? Kas mitte mingi aeg jutud ei keerelnud, et Ubisoftil ei ole algset source-i alles ja ei saa teha, kui nad selle HD Editioni välja lasid? _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Ot kas see tuleb siis Complete versiooni alusel? Kas mitte mingi aeg jutud ei keerelnud, et Ubisoftil ei ole algset source-i alles ja ei saa teha, kui nad selle HD Editioni välja lasid?
See tuleb ikka originaal põhjal, koos Armageddon's Blade and The Shadow of Death expansionitega, mis sisalduvad mängus (ei ole lisatasu eest). Nii vähemalt traileri põhjal võis aru saada.
Mis AI-sse puutub, siis tundub, lihtsalt tavaline eelmise põlvkonna 3D graafika olevat, HOMM3 2D kujundite baasil. Samas need campaigni vaheklipid võivad olla tõesti osaliselt AI-ga tehtud olla.
minu meelest näeb suht norm isegi välja, sama vana hea HOMM lihtsalt kenam graafika. Ja kui vana muusikat tahate siis pange youtube playlist taustal vms
minu meelest näeb suht norm isegi välja, sama vana hea HOMM lihtsalt kenam graafika. Ja kui vana muusikat tahate siis pange youtube playlist taustal vms
See on pigem nagu olukord, et kui ma tahan vanat mängu, siis ma panen vana mängu tööle.
Hetkel olen natuke skeptiline, sest igasugust optimiseerimata UE5 tüüpi jurri on igal pool. On mänge, mida mängitakse silmailu pärast, kuid on ka mänge mida mängitakse mängumehaanika tõttu. 3D mudelid ja uhked animatsioonid ei anna väga HOMMile juurde imho. _________________ Kasutajatega meim ja amd phenom äri ebaväärika käitumise tõttu ei tee.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.