praegune kellaaeg 24.08.2026 22:48:37
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
olc
HV Guru

|
24.08.2026 13:15:14
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| Muus osas väidetakse, et aku kestab ka talve. ehk toimib lihtsa valvena aga nii et ise igapäev kerid edasi tagasi, mitte. |
Millise laiuskraadi talve ja tehes mida? Kui miski liikumisandurit ei ärrita siis võib tõesti pikalt kesta.
Mul on üks kaamera aku ja päikesepaneeliga. Esimese talve elas väga rõõmsalt üle. Vihma sadas, lund eriti ei olnud ja väga polnud ka midagi filmida. Päris talv tuleb siis on ikka kellad ja kui veel midagi salvestama ka peab...
Järgmiste talvedega see aku väsis hästi. Meil lihtsalt pole valgust 3 kuud. Külmunud akut see paneelike ei jõua laadida ka. Minuoma hakkab päriselt laadima kusagil +5 või +7 kandis.
Hetkel olen korra akut ka vahetanud. Näitas küll, et aku justkui laetud, aga seade kadus võrgust ära jne. Uue akuga töötab ilusti jälle.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.08.2026 17:16:37
|
|
|
Asi pigem selles, et miinuskraadidel laadimine ongi liitiumaku kiire surm. Olen samamoodi neid päikesepaneeliga LED-prožesid ja kaameraid vaatand, et huvitav, kas aku ühegi normaalse talve vastu peab?
Nov keskpaik kuni veebruari keskpaik on paneeli tootlikkus ka muidugi nullilähedane, seega ehk ei ohustagi laadimisvooluga ja säilib lihtsalt tühjana kuidagi üle talve?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|