Nii see on. Iraan on alati efektiivne olnud propaganda tegemises, et nemad on liidrid, kontrollivad jne. Retoorika. Aga tegelikkus on teine
propaganda või mitte aga lingitud lugugi tunnistab, et usa näeb küll laevu aga puudub täielik kontroll. samuti puudub täielik kontroll iraanil kuid nad ikka kohati ründavad laevu. ning iraani eesmärk on pigem heidutus kui täielik kontroll sest viimase jaoks neil jõudu napib ja kui nad suudavad aeg-ajaltki rünnata, siis heidutus töötab.
edit:
sealjuures, usal peaks seal kohal olema kaks lennukikandja gruppi - lincorn ja bush - ning viimased nupud rääkisid washingtoni liikumisest singapurist mööda kuskile lääne poole, ehk sinnakanti. eeldada võib, et seal toimub guppide vahetus aga see on aeganõudev ning tähendab vähemalt paariks nädalaks kolme grupi kohalolu. lisaks on sealsamas ka see task force grupp, mis somaalia ja muu ranniku ümber piraatlusega-terrorismiga tegeleb, mille tipus peaks olema wasp-klassi dessantlaev, mis mitte-usa lennukikandjatele jääb suuruses küll alla aga mitte palju.
tl;dr on, et usal on seal piirkonnas merel ikka päris suur investeering, rääkimata baasidest ja partneritest. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mitmed baasid tehti katki ja nad olid need sunnitud maha jätma.
tsitaat:
Many of the 13 military bases in the region used by American troops are all but uninhabitable, with the ones in Kuwait, which is next door to Iran, suffering perhaps the most damage. Six U.S. service members were killed in a strike on Port Shuaiba that destroyed an Army tactical operations center. Iranian drones and missiles also targeted Ali Al Salem Air Base, damaging aircraft structures and injuring personnel, and Camp Buehring, damaging maintenance and fuel facilities.
Järgmiseks kuulutab Päikese ja Kuu ka USA omaks. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Mis kasu nad sellest saaks? Üritavad venelasi aidata? Neil pole eriti millegagi isegi mitte Bulgaariat lasta.
Heidutus. Kas ja millega neil lasta on, seda ei tea. Aga tiblastani ja Ukraina sõjas ka alguses kiljuti, et tiblastanil on ainult kaks roostes tanki ja kolm katkist automaati, lennukid ja kallim kraam on nagunii juba ära varastatud. Praegu on näha, et ei lähe tiblastanil küll hästi, aga vastu peavad ehk märke alla andmisest ka pole.
For the second consecutive day, unusually heavy NATO aerial activity has been observed across northern Europe, particularly around Kaliningrad and the Baltic Sea.
https://x.com/MilitarUa_/status/2090060351257690381
Mis kasu nad sellest saaks? Üritavad venelasi aidata? Neil pole eriti millegagi isegi mitte Bulgaariat lasta.
Heidutus. Kas ja millega neil lasta on, seda ei tea. Aga tiblastani ja Ukraina sõjas ka alguses kiljuti, et tiblastanil on ainult kaks roostes tanki ja kolm katkist automaati, lennukid ja kallim kraam on nagunii juba ära varastatud. Praegu on näha, et ei lähe tiblastanil küll hästi, aga vastu peavad ehk märke alla andmisest ka pole.
Iraanil on enam vähem üks rakett, mis heal juhul nii kaugele lendab. Ja selle täpsusega ei ole ka hästi. Lootus USA baasi tabada on nullilähedane. Heal juhul kukub kuhugi põllule või tabab bulgaarlaste mingit objekti. Ja Bulgaaria on NATO liige, mis annaks USAl kõvasti argumente juurde, et Euroopat Iraaniga sõtta tõmmata. Iraanil on sellest kõigest ainult kaotada.
Kolmapäeva hommikul arreteeriti Horvaatia kuurortlinnas Pulas Ukraina kodanik Vladimir Z.
Saksa ringhäälinguorganisatsioonide ARD ja SWR andmetel kahtlustatakse teda ühe sukelduja rollis, kes pani toime Nord Stream 1 ja Nord Stream 2 gaasitorustike sabotaaži 2022. aasta septembris.
Mis mõttes sõdurid ise ei hoolitse enda ruumide hügieeni eest? Kus on need WC pottide hambaharjaga küürijad. Distsipliini ei ole, sellepärast ongi kõik pees. Kõik eeldavad, et keegi teine peaks tegema.
Ei ole. Sünnijärgset kodakondsust ei saa mitte mingi nurga alt ära võtta (põhiseadus § 8 - Kelleltki ei tohi võtta sünniga omandatud Eesti kodakondsust). _________________ Elektri hinna ennustus
Ja samal ajal ei tohi Eesti kodanikul olla teist kodakondsust. Kas see "põliseestlase" nimega tüüp sai enne Eesti kodakondsuse või Venemaa oma?
Mul tekibki küsimus, et mida riik minuga teeks, kui võtan näiteks Venemaa kodakondsuse? Või Venemaa ja lisaks veel USA oma? Ma olen sündinud Eestis ja seega ei saa mult kodakondsust ära võtta. Võin neid endale koguda nii palju kui hing ihaldab? _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Ja samal ajal ei tohi Eesti kodanikul olla teist kodakondsust. Kas see "põliseestlase" nimega tüüp sai enne Eesti kodakondsuse või Venemaa oma?
Mul tekibki küsimus, et mida riik minuga teeks, kui võtan näiteks Venemaa kodakondsuse? Või Venemaa ja lisaks veel USA oma? Ma olen sündinud Eestis ja seega ei saa mult kodakondsust ära võtta. Võin neid endale koguda nii palju kui hing ihaldab?
See on "loophole" - kui sul on sünnijärgne kodakondsus siis ei takista sul keegi teist kodakondsust juurde võtmast, PPA viisakalt soovitab siis Eesti omast loobuda aga sundida ei saa. Kui sul juba on kodakondsus siis Eesti kodakondsuse saamise eelduseks on olemasolevast loobumine. Antud juhul on tõenäoliselt inimesel üks vanem kel oli Eesti kodakondsus kui inimene sündis, seega on tal sünnijärgne kodakondsus. Tõenäoliselt on tal teine vanem vene kodakondsusega ja seeläbi võttis ka vene passi (või tõesti - entukas - taotles vene kodakondsust ja sai selle)...
Neid segaperede lapsi kel mitu passi taskus on palju ja puhtjuriidiliselt ongi neil mitu kodakondsust.
Konkreetse näitena - mul sõber kolis aastat 20+ tagasi USAsse, puhtalt Eesti pass taskus, kodakondsus ja kõik. Elab seal rohelise kaardi alusel. Leidis naise, samasugune sisserännanu ja vene passiga ning elab rohelise kaardi alusel. Said lapse - lapsel on täiesti seaduslikult kolm passi taskus - USA, Eesti ja vene oma. Eesti saatkond mainis viisakalt, et kui laps 18 saab siis võiks ta ise otsustada mis ta Eesti passist ja kodakondsusest saab - et mitut nagu seadus ei luba aga keegi jõuga ära võtta ka ei saa. _________________ Elektri hinna ennustus
Konkreetse näitena - mul sõber kolis aastat 20+ tagasi USAsse, puhtalt Eesti pass taskus, kodakondsus ja kõik. Elab seal rohelise kaardi alusel. Leidis naise, samasugune sisserännanu ja vene passiga ning elab rohelise kaardi alusel. Said lapse - lapsel on täiesti seaduslikult kolm passi taskus - USA, Eesti ja vene oma. Eesti saatkond mainis viisakalt, et kui laps 18 saab siis võiks ta ise otsustada mis ta Eesti passist ja kodakondsusest saab - et mitut nagu seadus ei luba aga keegi jõuga ära võtta ka ei saa.
Mis point neid nii palju teha lapsele või mida see juurde annab? Saaksin enda omale ka 3tk teha, aga ei saa aru, mida ma või laps sest võidaks.
Konkreetse näitena - mul sõber kolis aastat 20+ tagasi USAsse, puhtalt Eesti pass taskus, kodakondsus ja kõik. Elab seal rohelise kaardi alusel. Leidis naise, samasugune sisserännanu ja vene passiga ning elab rohelise kaardi alusel. Said lapse - lapsel on täiesti seaduslikult kolm passi taskus - USA, Eesti ja vene oma. Eesti saatkond mainis viisakalt, et kui laps 18 saab siis võiks ta ise otsustada mis ta Eesti passist ja kodakondsusest saab - et mitut nagu seadus ei luba aga keegi jõuga ära võtta ka ei saa.
Mis point neid nii palju teha lapsele või mida see juurde annab? Saaksin enda omale ka 3tk teha, aga ei saa aru, mida ma või laps sest võidaks.
Aga las laps ise täiskasvanuks saades otsustab kellena ta end tunneb. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Aga las laps ise täiskasvanuks saades otsustab kellena ta end tunneb.
Ukraina võimude viimase teabe kohaselt hukkus rünnakus vähemalt kuus inimest ja vigastada sai vähemalt 103, neist 27 on raskes seisundis. Lõplikud arvud võivad veel muutuda, sest otsingu- ja päästeoperatsioonid on alles pooleli.
..
tsitaat:
The death toll in Kryvyi Rih has risen to 14 following a Russian attack on a shopping mall, according to the regional military administration.
"Oli vaja". Antud juhul lihtsustab vanavanemate külastamist mingi piirini. _________________ Elektri hinna ennustus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.