- single channel RAM, mida ükski common sense mänguarvutisse ei pane
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
SKG ei saa aru kuidas inimesed saavad selle n-ö vananenud raua peal mängida. Ma vist saan aru nii, et kui GTA6 4K 120fps ei jookse siis on mõttetu hunnik tehnikat.
Aga SKG kus need SM killerid odavamalt ja parema spec'iga müügil on? _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG see DeskMeet on siis SM analoog mis Arvutatitargas müügil on, mine sa ka seenele
Isegi mu SteamDecki'ga lähvad uuemad mängud tööle ja seda isegi siis kui teleka taha ühendada ja SM ei lähe uued mängud käima vaid on ainult vanade mängude jaoks _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG see DeskMeet on siis SM analoog mis Arvutatitargas müügil on, mine sa ka seenele
Igal juhul etem kui aurumasin.
bugbrake kirjutas:
Isegi mu SteamDecki'ga lähvad uuemad mängud tööle ja seda isegi siis kui teleka taha ühendada ja SM ei lähe uued mängud käima vaid on ainult vanade mängude jaoks
Fänboide arvates kõik on kõige parem, isegi siis kui uuemad mängud ei tööta.
SKG, minu kogemused SteamDecki'ga on lihtsalt mu enda ettekujutusevili ja soovmõtlemine.
Mida mina ka tean
Sina tead minu kasutuskogemusest enam kui mina ise ... No mis sa kostad sellise jama peale.
See on sama jabur kui ma tuleksin hakkasin rääkima kuidas sa oma konsoolidega midagi mängida ei saa, sest et ma leidsin YT video mis näitab et kõik on katki jne.
Ma ei saa juba ammu sind tõsiselt võtta. See peaks juba sind ennast ka naerma ajama. Ei ole võimalik, et sa seda jama ajades päriselt ka nii tõsimeelne oled. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG, kuule, mine äkki ole mingis teises teemas või ma ei saa aru, mida sa teed siin?
Lihtalt käid ja mölised postist posti. Miks? _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Mis takistab videos näidatud mängud järgi proovida.
Sest et mul ei ole seda mängu ja ma ei taha seda mängu, ja ma ei osta seda mängu, ja mind ei huvita kui hästi/halvasti see mäng jookseb - elemenaarne Watson
Ma loodan su enda pärast, et sa lihtsalt mängid lolli. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 21.08.2026 20:43:22, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.