praegune kellaaeg 20.08.2026 18:32:24
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
indrpo
HV Guru
|
20.08.2026 11:31:08
|
|
|
Leviauk on täiesti OK. Ma leidsin ka ühe koha kus Starlink oli soovitus sest 60/5 5G kiirus ei olnud aktsepteeritav kodukontorile kus disainerid peavad suuremahulisi faile liigutama.
PS, siin ei ole vahet kellena sa töötad, jutt on elust enesest.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.08.2026 14:15:36
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Telia palgalised või seotud töötajad võiksid tegelikult üldse sellistes käsitlustes vait olla, see oleks hea algatus. Öeldi ju, et kui kahe masti vahel leviaugus, siis pole kasu palju maksmisest. Palgalised usukuulutajad lendavad ikka ja jälle kohale. See tegelikult ikka väga haige (n)
Kus nüüd see konkurentsiameti käsitlus, et seotud isikud ei või teemat käsitleda kuna puudub igasugu erapooletus :lol: |
Vastupidi - ongi hea kui ka keegi teenusepakkuja poolt valgustab, siis on pilt mitmetahulisem.
HV foorumis loetakse postitusi nagu mees. Internetis on kindlasti sobivaid kõlakodasid, kus õiget juttu räägitakse.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
20.08.2026 14:28:49
|
|
|
Seda õige hinna valgustamist pole vaja, naljakas näha et niipalju neid kaasa kisajaid. See kasum läheb ju Eestist välja ja on aastaid olnud absurdselt suur.
Tehnilise poole pealt muidugi on väärt infot, et kasvõi kui kaua see viimane "litter" elus püsib, aga pidev jutt et meil siin eliitteenus ja loll on see kes ei tarbi või neilt isikutelt ikka väärida kustutamist. Uued kasutajad ju ei tea et jutt sügavalt kallutatud.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.08.2026 14:48:31
|
|
|
| Kõigi jutt on kallutatud. Minu arust on pigem tüütu lugeda, kuidas inimesed eelistavad vinguda mitte lahendusi otsida. Mõne HV kasutajad siin on aastaid sama hunniku otsas ja no ei tegele ärarookimisega. Jõle tüütu on ju, kui kogu aeg on sitahais ninas ning käiakse siin halamas.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.08.2026 14:52:52
|
|
|
Vabandan, kui mu jutt on olnud kuidagi Telia poole kallutatud.
Kõik siin teavad, et ma töötan Telias, lisan, et tehnikuna, 23 aastat, naine ja kaks last.
Aga siiski, dialup internetis olin ma juba 1995 aastal põhikooli lõpus ja HV foorumis enne Telia aega, kirudes sedasama "Eesti Telefoni" ja dialuppi kui lõpuks Radiolonja Edge 100Kr paketi sain ja Nokia 6310i bluetooth adapteriga lauaarvutisse transformeerisin.
Kui nüüd see on selge, äkki unustaks selle tänapäevase kübermölisemise ära ja arutleks sisulistel teemadel.
Olen kasutanud ja kasutamas erinevate operaatorite teenuseid ja seda vastavalt vajadusele, Teliat ei pea pidama raharöövliks vaid ta lihtsalt on hetkel suurim pakkuja, investeerides nii 5G ja valguskaabli võrku rohkem kui keegi teine, sellest tuleneb ka hind.
Igal ettevõttel ja investoritel on kasumi eesmärk, olgu see miljon või miljard, keda kotib kuhu see läheb. On see siis Eesti riik oma maksudega või Selver hindadega.
Oluline, et asjad toimiks.
Kinnitan, Elisa ja Tele2, Go3 jms. on väga head ja toimivad konkurendid Teliale. See pakub kõigile valikuvõimalusi ja isiklikult valin samamoodi nagu kõik teised.
Mina kindlasti ei saa olla Telia assistent ja ei ole mitte ühelgi viisil esindaja siin foorumis aga võin mõnda infokildu avaldada mis on lubatud.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
20.08.2026 15:21:04
|
|
|
ma laekusin netti ilmselt samal ajal, 1996 ndate paiku, 1998 käisin tallinnas vaatamas 10megabitist ärikliendi ühendust nagu hiina imet, see oli nagu .,., samal ajal tekkis eesti telefoni poolt jutt, et küll meie aga hakkame ka investeerima ja arendama., noh see tipnes sellega, et 2001 tuli võtta külatee, 512 kilobitti ühendus, mis võttis kõhust lahti - see on väikeste mööndustega tänaseni nimetuse all 4g, ja imed seda läbi nõelasilma )
kinnitan, tele2 ja elisal puuduvad rahuldavad teenused, kui ei ole optika otsas.
aga mis puudutab telia raharöövlit, siis 3 miljardi juures ei suudeta tasuda 3000 eurot, (2015a hinnastamise juures) et lõpuks nett ära panna. kes suudaks seda lõpuks teha, kas keegi teab mõnda tuttavat firmat, vms , kes väidetavalt on jõukas...
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|