praegune kellaaeg 11.08.2026 18:31:28
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 25 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 66 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 241 ] |
|
| hääli kokku : 418 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
11.08.2026 16:02:56
|
|
|
Last i checked, siis 50% ei ole suurem osa... vaid on iga teine ekh pool, et võrdne osa... what gives?
Also, ka 34% on päris katastroofiline number.
Või sa meelega jätsid xboxi välja, sest see number oli vähem halb?
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.08.2026 16:05:12
|
|
|
66% on kaks kolmadikku ehk päris selge enamus
Jutt oli PS5-st. Xboxist ei olnud jutt ja valim on 10 korda väiksem.
| Janis kirjutas: |
Ma pole veel ühtegi plaadil mängu kohanud oma PS5ga, mis downloadi ei vajaks  |
Nüüd on Xbox oluline kui jutt on PS5 mänguest
viimati muutis SKG 11.08.2026 16:05:56, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.08.2026 16:05:52
|
|
|
Oh, fair point selles mõttes, et 80 title'it ei ole tõesti väga suur valim, aga samas ma hästi ei usu ka, et see % sealt paremaks läheks.
Seda selle pärast, et eeldatavasti on ikka peamised title'id testitud ja vähem kättesaadavad harvemad testimata.
Seega if I was a betting man, siis ma ütleks, et pigem see % läheb veel halvemaks.
Also, jah, 66% on päris selge enamus küll, aga samal ajal ikkagi väga niru tulemus.
Kui kellegi üle siin nalja teha konsoolivaliku osas, siis ma meenutaks sulle, et sa ise oled kaasa toonud xboxi tähtsuse siin teemas.
In my book, xbox on tänasel kujul on pointless ja ei esinda väga hästi "konsoolide väärtust" ja PS5 ning Nintendo on midagi väärt, aga sa ise oled xboxi väga tugevalt siin promonud ning igal võimalusel kiitnud suht.
Seega tänaseks, I guess palju õnne, oled saavutanud selle, et vaatan xboxi asju ka suurema tähelepanuga.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 11.08.2026 16:08:21, muudetud 2 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.08.2026 16:07:31
|
|
|
| Niru võrreldes millega? 30 aastat vanade offline konsoolidega?
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.08.2026 16:39:19
|
|
|
No niru kas või selles võtmes, et kui ostad endale plaadi ning loodad, et sul on nüüd igavesti mäng, siis on 1/3 või 1/2 teõnäosus, et ei ole (teema nimi on ju konsoolid vs pc, oleks vist naiivene loota, et saad siin cherry pickida)
Also, kuidas need vanad konsoolid nüüd seotud on sinu iga teise xbox mänguga, mida sa mängida ei saa, aga omad?
Also, niru vs pc mängud, mis so far pole eriti kuskile kadunud, vähemalt mitte 50% osas. Nt minu Blur on Steamis samamoodi allalaetav ja mängitav nagu ta oli 10a tagasi, kuigi teda täna kuskilt osta ei saa.
Eriti scary on ju see, et plaate ei tehta suvalistest mägudest, vaid ikka nendest mis väärivad vaeva.
Seega sinu 1/3 või 1/2 useless plaat ei ole ilmselt mitte mingi casual Mark of the Ninja, Defence grid või Briad, vaid hoopis mõni vähemalt AA halvimal juhul AAA mäng.
PS: sa võiks vähem üleolev olla.
Sa vist mõltesid, et leidsid sala häki, kuidas ikka vaikselt salvata oma ikooniga.
If anything lood sa sellega konflitkset õhkkonda. Äkki saad oma tunded kuidagi kontrolli alla ikka...
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.08.2026 17:32:36
|
|
|
Päris naljakas see silmakirjalikkus siin. Nüüd on "konsoolid". Enne sai Xboxi mängude hindadest räägitud, siis hakkas vastupidine hala, stiilis, et Xbox on mõttetu ja ei tasu üldse arvesse võtta Nüüd kui saab konsoole negatiivsemalt näidata, siis on "konsoolid" ja Xbox väga aktuaalne, mitte ainult PS5, nagu varem
---
NVIDIA’s RTX 5060 Ti 16GB Median Price Surges To $805, Now 88% Above Its Launch MSRP
https://wccftech.com/nvidias-rtx-5060-ti-16gb-median-price-surges-to-805-now-88-above-its-launch-msrp/
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|